Всъщност това, заради което влязох да пиша е, че за мен тази жена е шизофреник. Имала съм досег с такива. Хем зла до мозъка на костите си, хем ... повива бебето и го храни. Това е като д-р Джекил и м-р Хайд. Пълно раздвоение на личността. Съжалявам, но повиването не спасява положението. Заклевам се, че тая ако я срещна някъде, ще я финиширам.
Версията афект и да не мине, ще мине шизофренията. Ще се говорят глупости за смекчаващи вината обстоятелства, тип колко е била преуморена, работодателя какъв експлоататор е, как готино се е грижила за другите бебета (чисти късметлийчета, че не са били те нарочени за боксови круши). За съжаление нашия НК е прекалено хуманен.
Мен ме тормози един друг въпрос, дали майката не е предизвикала по някакъв начин агресия спрямо бебето си, която да е насочила инквизиторката към точно това бебенце под предлог, че много плаче. Щото и други бебенца мърдат на клипа, май и те поплакват, но точно това е малтретирано. Нали знаете, "тая ми се прави на отворена, ей са ше види"... Как смятате?
... бе на тази не и е пукало изобщо - за нея е било рутинна процедура... все едно да вземе кръв или да сложи катетър.