Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 264 057
  • 5 353
  •   2
Отговори
# 3 675
За мен и акушерката и болницата са виновни.
Различна им е вината, но са виновни.
И ако се накаже само акушерката, а не и болницата, то утре в някоя друга болница, а може и в същата,ще се появи нова Емилия и случилото ще се повтори.

# 3 676
  • Велико Търново
В момента по Нова тв дават мнения на майки по този случай, и не само.

# 3 677
  • София
Патката беше Татяна Дончева  ooooh!.

# 3 678
И ако се накаже само акушерката, а не и болницата, то утре в някоя друга болница, а може и в същата,ще се появи нова Емилия и случилото ще се повтори.

Да, трябва да се накажат и двете.
Но това може да се случи в абсолютно всяка една болница и то не само в България. Не само че може, ами и убийства са се случвали. Емилия просто в този момент е работила точно тук, но съм сигурна, че го е правила на всичките си работни места.

# 3 679
Не знам колко много им е работата по документи, но на практика се скатават поне от половината си задължения.
Когато се роди големия ми син една такава акушерка беше забравила, че е на работа поне 3-4 часа.
В 9 часа вечерта носят бебетата за кърмене и после чак сутринта. През нощта им давали АМ, за да не безпокоят майките.
Към 12 аз реших да отида до детската стая, за да му занеса кърма. Тропах 5 мин на вратата, но никой не отвори. От вътре обаче се чуваше страшен плач на бебе и реших да вляза. Заварих моето бебе посиняло от рев, цялото оповръщано и давещо се в повръщаното, лежейки по гръб.
Не иска да си помислям какво можеше да стане, ако не бях отишла.
Почаках 5-10 мин, но не дойде никой и си взех бебето в моята стая.
След 3-4 часа акушерката, ухилена до уши, дойде да ме пита дали съм си взела бебето при мен, щото го нямало.
Давали филм и отишла с колежката да гледа.
Ей такива хора работят като акушерки.

# 3 680
  • София
http://bnr.bg/horizont
Слушайте Хоризонт в момента

# 3 681
Не е виновна акушерката , а здравната система в която работи. Имам приятелки медицински сестри едната е напуснала още преди 3 години , другата също ще напуска и ще заминава за Германия....та те казват , че не издържат психически на напрежението , много работа , парите малко , продължителни смени държат ...така , че нищо чудно , че акушерката не е издържала психически.
В тази тема прочетох някои абсурдни изказвания ,но това поведе класацията  ooooh!
И за пореден път държа да попитам,как не ви е срам да го напишете това

# 3 682
Нужно ли е на всяка страница да пишеш едно и също нещо

# 3 683
Нужно ли е на всяка страница да пишеш едно и също нещо
Ти не разбра ли, че тази тема  е бардака на В&С

# 3 684
Не е виновна акушерката , а здравната система в която работи. Имам приятелки медицински сестри едната е напуснала още преди 3 години , другата също ще напуска и ще заминава за Германия....та те казват , че не издържат психически на напрежението , много работа , парите малко , продължителни смени държат ...така , че нищо чудно , че акушерката не е издържала психически.
В тази тема прочетох някои абсурдни изказвания ,но това поведе класацията  ooooh!
И за пореден път държа да попитам,как не ви е срам да го напишете това

Абсолютно. Не срамно, а направо нямам думи.

# 3 685
  • София
Не е виновна акушерката , а здравната система в която работи.

И на тоя сигурно му е виновна системата, в която живее:
http://dnes.dir.bg/news/ubiystvo-atina-balgarche-ani-borisova-19000615

# 3 686
   О, чакай само да чуеш как му е виновна държавата, системата, обществото.

Изверги, кой от кой по- гадни, далече от хората като бесни кучета и това е. Няма какво да им се търсят обяснения, защото всяко обяснение звучи като оправдание, а такова не може да има.

# 3 687
не разбирам защо хората, които изразяват различно от очакваното мнение във форума биват нападани и определяни по най-обиден начин.
за част от хората акушерката е виновна и трябва да си понесе заслуженото наказание. за други обаче тя е жертва на обстоятелствата или не-чак-толква-виновна. трети клонят изключително към вина на болницата. разни хора, разни мнения. всички показват състрадание, съчувствие, разбиране, морална подкрепа към бебчето и семейството ѝ, които по много грозен начин се преплитат с размяна на обиди за интелектуалните възможности и ценностите на някои съфорумки.  Crazy

# 3 688
Аз не бих казала, че съм от най-грубите, но смятам, че не трябва да има никакъв съчувствие към хора, които вършат подобни неща с деца.

# 3 689
Интересно как се показва съчувствие към семейството като се казва,че горката жена пребила бебето им е жертва .Вие четете ли се изобщо какво пишете  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт