Бебешка количка Dada Paradiso или Retrus - Моля, помогнете да избера?

• 58 624
  • 81
  •   1
Отговори
# 45
  • Добрич
Здравейте, момичета. Имам въпрос към тези, които ползват Stella Roma на Retrus - количката сгъва ли се с лятната седалка или трябва първо да се свали и тогава да се сгъне рамата? Днес я гледах отново на живо. но забравих да попитам  Embarassed . Предложиха ми и някакъв нов модел - Bass: http://moebebe.com/bebeshka-kolichka-2v1-bass-coconut-eco-white-roan-2016 Ще се радвам, ако някой сподели мнение и за нея  Peace
Еднотипни са с Дада Парадизо.За съжаление не може да се сгъне и с двата коша.Помисли си дали ще ти влиза в колата!!! Ние имаме комби и заема половината багажник.В такси за съжаление не мога да пътувам,че повечето са с малки багажници и газови или метанови уредби.Може да попиташ във ФБ на Слънчице-отговарят на въпроси!И съвет-не си взимай според мен кошницата за кола.Безмислено скъпа е,ако не пътуваш много спокойно можеш да си вземеш за тези пари друга марка,която да си е само за колата.

# 46
Благодаря ти, че се включи  Wink Кошницата така или иначе не ми е приоритет, в смисъл такъв че не търся да е задължително 3 в 1, а както ти каза бих могла да взема нещо отделно за колата. Иначе ми харесаха тези колички, но ми изглеждат ужасно огромни, не знам дали това не причинява неудобство в ежедневието - в малки магазини например, в градския транспорт.. Знам ли, тези с опит биха казали по-добре. Аз само разигравам ситуации в главата си  newsm78  Laughing

# 47
  • Добрич
Аз вече 6 месеца не съм се качвала на градски транспорт,но живея в град , където инфраструктурата ни е добре измислена и почти всичко ми е на центъра.Първо дете ни е и количката направо ме грабна.Не съжалявам!Иначе няколко пъти валеше и ходих на консултация с такси и кошницата за кола.

# 48
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте, дами Simple Smile
Някоя от вас може ли да сподели мнение за този модел на Ретрус - Стела Сидни?
http://moebebe.com/bebeshki-kolichki/bebeshka-kolichka-2v1-stell … ydney-retrus-2015
Оставам с впечатлението, че повечето от вас са доволни от избора на количка Ретрус, включително и Стела. Не ме притеснява, че летния кош не се сгъва заедно с рамата, колата ни е с голям багажник. Единственото ми притеснение е, че имаме 5 стъпала преди асансьора, дали лесно ще се справя с тях и пукат ли се често колелата или това е пи-скоро изключение?

# 49
Здравейте, някой знае ли колко е гаранцията на полските колички и правили ли сте рекламации?

# 50
  • Добрич
Утре ако не забравя ще видя в гаранцията.Имам Дада парадизо.Гумите не влизат в гаранцията и тапицерията,също и свалящите се части.С една дума само рамата влиза в гаранцията Simple Smile

# 51
На моята полска, гаранцията е една година от закупуването.

# 52
  • Добрич
Хайде сега хубаво да оплюя Дада Парадизо и вносителите Слънчице...Нямах проблеми със зимния кош.Бебето порасна и слоих летния.Няма 3 месеца от както бебо е в него и количката започна да се закъсва.Отидох до магазина, където ми я доставиха.Гаранция няма на тапицерията.Шивачка съм и малко разбирам от такива неща.Това се оказва скъсване от не добре зашити части на количката.Обърнах се направо към Слънчице ,които са уж главните вносители.Приложих и снимки.Бяха любезни ,но се оказа,че трябва пак да се обърна към магазина от,който съм я купила.И така един омагьосан кръг.Бях на ръба да ходя в защита на потребителите!Нямам пари за нова количка,а и моята не е малко-760лв.Едно мотане щеше да настане...Занесох я на шивачи.Мъчат се вече втори час.Тъпанарите да вземат да капсуловат количката и тапицерията не може да се сваля.
Моят съвет е не купувайте полски колички!Или поне гледайте тапицерията да се сваля.

# 53
  • Cyberspace
Аз изкарах година и половина с полска количка от друга марка и тапицерията не мръдна - нито се захаби, нито избеля  Peace Явно е до марка...

# 54
Аз изкарах година и половина с полска количка от друга марка и тапицерията не мръдна - нито се захаби, нито избеля  Peace Явно е до марка...
Здравей, може ли да споделиш марката и модела на количката, която си използвала?

# 55
  • Cyberspace
Здравей, може ли да споделиш марката и модела на количката, която си използвала?

Tako City Move Marine

Продадох я накрая, купих си лятна и уж по-малка, но горчиво съжалявах за това  ooooh!

# 56
Всичките ми приятелки с полски колички са страшно доволни, така че мисля и ние да вземем такава. Първоначално мислехме да е Тако, но в София не ги открих, а и са малко по-скъпи, но пък имам приятелка, която в такава си отглежда второто дете вече и не е мръднала. Иначе имам и препоръка за Дада Парадисото и най-вероятно нея ще вземем. В магазина ни обясниха, че цялата тапицерия се сваля и пере. Със сигурност която и марка да купи човек, има шанс да се скъса или да се появи дефект, но гледам, че ги продават втора ръка в ОЛХ, което ме навежда на мисълта, че би трябвало да са издържливи, а и си държат цена, по 500 лв са втора ръка. Simple Smile

# 57
  • Cyberspace
Един ден ако имам второ, пак ще се вози в полска количка. Даже си харесах една мноооого шарена  Laughing Жалко, че не планирам да се размножавам още веднъж...  Mr. Green

# 58
И аз се спрях на полските колички. Грабнаха ме и с цветове, и с цена,а чета и положителни отзиви,така че ще ги видя на живо и ще избирам някоя.  Party

# 59
  • Добрич
Lilly_03
Аз като попитах ми казаха,че тапицерията се сваля,ама хич не ми дойде на ума да ги накарам да ми покажат как.И мина време.Дърво-не става.Отивам в магазина да питам как се сваля на практика-гледаха ме като пукали...

Общи условия

Активация на акаунт