Бебешка количка Dada Paradiso или Retrus - Моля, помогнете да избера?

• 58 623
  • 81
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте! Някой ползва ли или ако е ползвал динята на дада парадисо имал ли е тякакъв проблем с нея с движението й?
Адски много ми играят предните колела и така затрудняват вървенето???

# 61
  • Добрич
Здравейте! Някой ползва ли или ако е ползвал динята на дада парадисо имал ли е тякакъв проблем с нея с движението й?
Адски много ми играят предните колела и така затрудняват вървенето???
Аз не съм с Динята,но рамите са едни и същи.Да играят...!

# 62
А някой да е използвал и да има някакви наблюдения върху stars gold на дада парадисо?

# 63
Zdraveite ve4e 2 meseca polzvam koli4ka dada paradiso i do dnes ne sm se setila da probvam dali se sgyva s ko6a za kola no tai kato utre 6te letq sys samolet i vzemat bePlatno sgavaema koli4ka, a moqta ako ne moje da se sgyne neznam kakvo da pravq?

# 64
Zdraveite ve4e 2 meseca polzvam koli4ka dada paradiso i do dnes ne sm se setila da probvam dali se sgyva s ko6a za kola no tai kato utre 6te letq sys samolet i vzemat bePlatno sgavaema koli4ka, a moqta ako ne moje da se sgyne neznam kakvo da pravq?

# 65
  • Добрич
Не се сгъва със зимния кош.С летния я сгънахме обаче.Внимавай да не затиснеш и скъсаш сенника!!!

# 66
Здравейте,
и аз вече се ориентирам към купуване, гледам дада паразизо, чета че има доста доволни , естествено има и не чак толкова, но все пак доволните преобладават.
Имам само един въпрос, аз я бутах, разходих в магазина доста е маневрена, но от опит някоя мама да сподели как е със стълбите и тротоарите, проходима ли е?

# 67
  • Добрич
Здравейте,
и аз вече се ориентирам към купуване, гледам дада паразизо, чета че има доста доволни , естествено има и не чак толкова, но все пак доволните преобладават.
Имам само един въпрос, аз я бутах, разходих в магазина доста е маневрена, но от опит някоя мама да сподели как е със стълбите и тротоарите, проходима ли е?

Лесно минава през дупки в сравнение на количка с малки гуми.Стълбите се минават на задни.Повдигаш леко тежината да падне върху тях и леко дърпаш или буташ.И маи в предвид и че ти си бутала празна количка..

# 68
Laduna_s
мерси за разяснението. Да аз наистина бутах празна количка, но нямам приятелка да я пробвам с бебе Simple Smile)

# 69
  • Варна
Ние сме с dada paradiso glamour от близо 11 месеца. Направо се влюбих в дизайна, но към днешна дата ми е много противоречиво мнението. С коша за новородено нямах оплаквания. За возия - вози. Многи маневрена, гази дупки всякакви, лесно се бута, просторна за детето. Но.. първото нещо е, че се счупи един болт, който държи багажника. Засега си стои така и тъй като не се натуткахме преди да и свърши гаранцията (бяхме я купили преди бебето да се роди, а гаранцията е 1 година) мислим да сложим някакъв нит там.  Не пречи по никскъв начин, само малко виси. Оказа се, че е често срещан проблем при тези колички. Джобовете в самия багажник също повече пречат, отколкото да са функционални.Другото нещо е, че е много обемна и тежичка. Не мислех, че ще имам проблеми с това, но се оказа, че ми идва в повече. Заема супер много място, в доста коли не се събира в багажника. Също сме пукали гума веднъж, залепихме я лесно. Като по-дребни недостатъци за мен е, че няма прозорче на сенника, детето ми е доооста шугаво и е желателно да я наглеждам. Предните гуми или трябва да ги застопориш специално на момента или дори от нисък бордюр да слизаш на задни, защото предните доста се въртят и често запират. Като свалям гърба винаги виждам зор, нагъва се отстрани плата, трябва да го оправям. Чувалчето за летния кош, освен с глямо дете със спуснати крака въобще не пасва, а мойта е дребна и отвсякъде зее. В общи линии дреболии, но ме дразнят и планирам да си взема нещо по-леко за следващата година с проходило бебче, може би е до майката и детето в случая, защото в основата си количката е здрава и вози добре, но не е подходяща за нас.

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 18:42 от mors

# 70
  • моята мила родна страна
Здравейте, мами! Да пораздвижа малко темата... Laughing
Може ли ползвалите от вас количка S-max – Retrus (http://polski-kolichki.com/?p=381), да споделят лични мнения и впечатления? Бях се спряла на нея и си мислех, че това ще е моята количка, докато не попаднах на Galaxy – Nio (http://polski-kolichki.com/?p=362)...
И сега отново съм в чуденка  newsm78 (ако някой я е ползвал, ще се радвам на мнение)
При Galaxy-то ми харесва това, че е с непомпещи се гуми. Иначе двата модела имат сходна визия и килограми.

Моля, помагайте, че времето за избор напредва  Praynig

# 71
  • Добрич
Обърни внимание на тапицерията дали се маха.Когато бебето е малко не се налага да се пере,но после...
По-тъмния цвят търпи мръсотия,но по-светлия...
После помпащите гуми се пукат,но за сметка на това возят по-леко.
Аз съм с модел от 2015,който вече не е в продажба.

# 72
  • моята мила родна страна
Аз съм с модел от 2015,който вече не е в продажба.
За Retrus-а ли става въпрос? Какво ти е общото впечатление?

# 73
# 74
Здравейте! И аз съм обмислям да закупя полска количка, моделите изглеждат доста стабилни и практични. Някоя от вас, по-опитните мами, може ли да сподели мнение за S-max или Galaxy?

Общи условия

Активация на акаунт