Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 31

• 79 255
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
Моите неща пристигнаха. Все още не съм ги пробвала, но са опаковани, с лепенките и оригиналните цени. Не са отваряни или пробвани.
И според мен като Алатеа искат да разпродадат последните бройки. Например исках от един коректор 2бр, но нямаше и трябваше да взема на Ревлон.

# 736
Не очаквах , че ще направя такъв фурор със сайта на закритиния ни мол в Бургас  Grinning Докладвайте после дали сте доволни от продуктите, че се колебая дали да поръчам още
И един съвет - не си купувайте от Дм - лак на Nicole by OPI !!! Най-голямата грешка,която съм допускала наскоро - чиста водичка, не лак ( бяха намалени на по 8 лв )

# 737
Моите неща пристигнаха. Все още не съм ги пробвала, но са опаковани, с лепенките и оригиналните цени. Не са отваряни или пробвани.
И според мен като Алатеа искат да разпродадат последните бройки. Например исках от един коректор 2бр, но нямаше и трябваше да взема на Ревлон.
А сроковете на годност как са?

# 738
С по над 1, над 2 години срок на годност са. Напълно нормални.

# 739
С по над 1, над 2 години срок на годност са. Напълно нормални.
Супер! Да са ти честити и със здраве да ги ползваш!

# 740
A вноса от къде е? Да не би да са някакви китайски имитации  newsm78

# 741
А етикет на бг вносител има ли? Извинявай, но би ли ги проверила и през базата данни GEPIR - http://gepir.gs1.org/v32/xx/gtin.aspx?Lang=en-US ?   bouquet Страшно благодаря предварително!

# 742
Да, има вносител. За три от продуктите е Национални дистрибутори ЕООД, които са си вносители на Буржоа и Ревлон. А другият си е Лореал България.
И през GEPIR си излизат баркодовете на официалните фирми, на които са продуктите.

# 743
Значи всичко е наред по продуктите : )))
Да поръчваме смело Wink
Добре, че видях сайта и продуктите  Sunglasses

# 744
  • Стара Загора
А за Боди Шоп нещо? Че по принцип не се продават официално тук... newsm78

# 745
Наред са да, не съм пробвала още на лицето, но не вярвам да има някаква разлика от тези, които обикновено купувам.
Да, наистина, благодаря, че ги сподели. Отдавна исках да пробвам точно тези два фдт, които взех. Сега поне няма да ме е яд, ако не ми харесат Laughing

Ако някой поръча Shiseido фдт да обади как е като покривност и всичко останало. Чудих му се, но това че е стик ме спря.

А за Боди Шоп нещо? Че по принцип не се продават официално тук... newsm78

Като вносител е посочена фирмата собственик на мола (явно те са си ги внесли). В Gepir е ок баркода, излиза си БодиШоп.

# 746
  • Стара Загора
Благодаря.
Мен ми притеснява да не са много застоели,че имам 5 нови скраба... ooooh!

# 747
Не знам, аз гледах микродермабразиото с витамин С, но се отказах и в крайна сметка си взех само нощният лосион с чаено дърво. Флакончето е малко също, но те и продуктите им като цяло не са в някакви огромни количества. Имаше по 75мл май.

# 748
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Заповядайте в Новата тема

Общи условия

Активация на акаунт