Arrow - Името ми е Оливър Куин, тема 4

• 51 624
  • 765
  •   1
Отговори
# 15
  bouquet Стахотна серия. Юпи заОлисити Wink

# 16
  • София
Запис и благодаря за темата    bouquet

# 17
  • София
Идвам при вас.  Popcorn

# 18
  • Разпиляна във въображението
Не харесвам Олисити Crossing Arms  Искам да се появи Конър Whistling

Може ли някой, който е наясно с комикса да напише отново някои основни неща за историята и героите. То е ясно, че сериалът не го следва напълно, но все пак. Може да се сложи като спойлер в първия пост.

Една приятелка вчера толкова се беше надъхала с Олисити, дори и отроче им намисли и аз с удоволствие й попарих надеждите, че Оли вече си има наследник Laughing

# 19
  • Вестерос
Скрит текст:
От комикса само знам, че има син от някаква, като е бил в колежа. Синът му се появява вече като е по-голям и след като Оли умира той заела мястото му като стрела

# 20
Явно не следват комикса с точно.

# 21

Е, да там Лоръл си е Канарчето (след първото Канарче, майка и)

Не харесвам Олисити Crossing Arms  Искам да се появи Конър Whistling

Може ли някой, който е наясно с комикса да напише отново някои основни неща за историята и героите. То е ясно, че сериалът не го следва напълно, но все пак. Може да се сложи като спойлер в първия пост.

Една приятелка вчера толкова се беше надъхала с Олисити, дори и отроче им намисли и аз с удоволствие й попарих надеждите, че Оли вече си има наследник Laughing

Тук разказах за Конър

# 22
  • Пловдив
И на мен ми се струва,че след Оли и Ф. ще се пръкне бебе и то в неподходящ момент Mr. Green Пък тя ще се чуди дали е от Оли или Рей Whistling

# 23
И на мен ми се струва,че след Оли и Ф. ще се пръкне бебе и то в неподходящ момент Mr. Green Пък тя ще се чуди дали е от Оли или Рей Whistling

Чак толква не вярвам да забозят.

# 24
  • Buffyworld
Все пак, когато Оливър се завърна и правиха любов с Лоръл - в онзи епизод, където Тони Мерлин беше под прозореца на Лоръл и ги видя, любовната сцена беше много по- страстна от тази с Фелисите. Това с Фелисите нещо много ми бледнееше. Все си мисля, че Оливър всъщност обича Лоръл, че тя е  истинската му любов. Не съм чела комикса и нямам и намерение. Обаче не вярвам, че Фелисити ще роди дете от Оливър. Нали имаше в първи сезон една колежанка,  която уж била бременна от Оливър и където майката на Оливър й даде пари , за да не му казва и да махне бебето. Може пък момичето да е взело парите и да не е махнало бебето. .....

# 25
Детето на Оливър е живо и здраво и живее в Сентръл сити - града на Светкавицата.

# 26
Нали имаше в първи сезон една колежанка,  която уж била бременна от Оливър и където майката на Оливър й даде пари , за да не му казва и да махне бебето. Може пък момичето да е взело парите и да не е махнало бебето. .....
Беше в края на втори сезон. И майката на ОЛивър и даде пари за да се махне С бебето, а не да го махне. Даде и два милиoна за да е сигурна, че внукът и ще има всичко.

Последна редакция: нд, 26 апр 2015, 17:57 от pticasprujina

# 27
# 28
Е, те наноботите на Рей премахнаха кръвоизлив в мозъка, ама какво могат да помогнат когато мозъкът е вече мъртъв?!?

Сцената с Рас и Фелисити беше невероятна, адски силна. Страхотен е актьорът, дано го дават по-често вече. Heart Eyes

# 29
И аз искам да гледам повече Рас.

Общи условия

Активация на акаунт