Arrow - Името ми е Оливър Куин, тема 4

• 51 624
  • 765
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
А Оли като поеме мястото му,с него какво ще стане newsm78 Къде ще и де и какво ще прави?Нали почти е безсмъртен?

# 31

И чичо Манчо искам аз.

А Оли като поеме мястото му,с него какво ще стане newsm78 Къде ще и де и какво ще прави?Нали почти е безсмъртен?

Няма да заеме мястото му.  newsm78 Това значи да свърши сериала. Пък и чак такова отклонение от комикса не вярвам да си позволят.

# 32
Предполагам че Ниса ще заеме мястото на Рас или нещо друго ще стане за да не заеме мястото му.

# 33
  • Вестерос
Нов постер

# 34
Не можах да я заобичам Лоръл и това е.

# 35
Не можах да я заобичам Лоръл и това е.

А мен все повече ме дразни! Образът и направо си е абсурден за мен. За какво им трябва да я правят супергерой- инвалид? Що не си я държат в съда и от там да им помага.

# 36
  • Разпиляна във въображението
За сина ясно, а историята на Лоръл, Фелисити и останалите каква е?

# 37
И на мен би ми било интересно да науча.   bouquet

# 38
  • Вестерос
Фелисити май я няма в комикса

# 39
До колкото знам Фелисити я няма в комикса и са я вкарали в серияла ама мисля че и в комикса вече са я включели.

# 40
  • Вестерос
Той комиксът не е от вчера, че я влючИли чак сега, ако някой е чел - да сподели   bouquet

# 41
  • Разпиляна във въображението
А с Лоръл, Дигъл... Оливър има ли си друга половинка?

# 42
Той комиксът не е от вчера, че я влючИли чак сега, ако някой е чел - да сподели   bouquet

Комиксите си се пишат непрекъснато и се включват нови герои, които в старите ги няма. В комиксите Лоръл, Сара и Черното канарче са един човек. Поне два пъти съм го писала. Дина-Лоръл започва да се обучава от 19 годишна при приятел на майка и. Няма смисъл да разказвам, защото няма много прилики със сериала. Но там си е истинската любов на Оливър. Нямат деца.

И Дигъл го няма в комиксите, но може вече да го включат.

# 43
  • Вестерос
Нали майката била първото Канарче. Странно е да включат сега Ф в комиска, все пак нали в комикса О е мъртъв и стрелата е синът му

# 44
Нали майката била първото Канарче. Странно е да включат сега Ф в комиска, все пак нали в комикса О е мъртъв и стрелата е синът му

Всякакви междинки могат да се напишат. Странно ще е, но пък колко по-странни неща сме виждали. Да, майката е първото Канарче, Лоръл заема мястото и, както Конър на Оливър.

Общи условия

Активация на акаунт