7 СОУ "Св. седмочисленици"

• 83 923
  • 361
  •   2
Отговори
# 105
# 106
  • в центъра
Здравейте. Синът ми беше 1-ви и 2-ри клас в 7-мо, сега сме в друго училище, но се колебая дали да не го върна от догодина. Ще се присъединя да ви следя.
Безпокои ме липсата на учител по математика /настоящия 5-ти клас/. Имам вътрешна информация и за българския, там нещата явно са 50:50. Но пък резултатите от НВО-то са изумителни. Явно преподавателят по математика, който е водел 5-7-ми клас до миналата година е бил добър, но вече го няма. Това ми се струва притеснително.

Какво значи "вече го няма"?
Не преподава ли Пенчева на 5-7 клас?

# 107
здравейте, някой има ли информация кои госпожи ще поемат тази година първите класове и съответно отзиви за тях? има ли и други кандидатстващи освен нас Wink в голяма чуденка съм между първо и седмо...

# 108
Zenata, и аз съм подала в 7мо. Нямам отзиви за госпожи. Стискам палци да приемат децата и на двете ни! Simple Smile

# 109
Идете на първата родителска среща с децата, или може би деня на отворените врати е по-добро решение за с деца. Нека те сами се запознаят с тях и си ги харесат. И не се навивайте много предварително, защото някои учителки водят паралелки с английски, някои с другите езици, но преди 15 септември това не става ясно. Тоест дори да харесате някоя учителка, може да се окаже, че тя ще води клас с друг език. Имам две деца, близнаци, записани са в различни класове и нито един от двамата не попадна при учителката, която посочихме в молбите. И мисля че и двамата са при добри за тях преподавателки. Има значение и втория човек в отбора, учителката от занималнята също да е силен педагог, има значение и какви деца и родители се случат... Миналата година отвориха пета извънредна паралелка, изобщо стремежа е да не се връщат ученици. Училището, стола, по-големите деца - всичко е по-добро отколкото изглежда Simple Smile (дано това лято малко ремонтират училището). Единствено мога да си пожелая учителките да са по-спокойни и да има място за повече търпение и чувство за хумор. Желая ви на добър час!

# 110
ами аз няма да мога да отида на деня на отворените врати, затова ме интересуват всякакив мнения. бях в първо - добре ми се стори, но аз искам обикновено училище с нормални деца и родители. та не съм критерий Wink на мен основно дилемата ми е между двете училища, за конкретни госпожи едва ли ще придирям.

# 111
На 03 Май имат в 7-мо родителска среща за първи клас. Zenata, ще разкажа след това какво съм чула ако искаш.

# 112
ами аз няма да мога да отида на деня на отворените врати, затова ме интересуват всякакив мнения. бях в първо - добре ми се стори, но аз искам обикновено училище с нормални деца и родители. та не съм критерий Wink на мен основно дилемата ми е между двете училища, за конкретни госпожи едва ли ще придирям.
За мен деня на отворените врати беше много решаващ за избора на 7 СУ. Тогава детето се срещна с всичките учителки и направи своя избор. След това в заявлението написах тази която той избра и тази която аз избрах. Сложиха го в класа на избраната от него учителка и до момента нямам и капка съжаление - най-добрия избор!
Като училище си е съвсем нормално училище. Като на всякъде има различни и деца и родители и учители.
На 03 Май имат в 7-мо родителска среща за първи клас. Zenata, ще разкажа след това какво съм чула ако искаш.
На родителската среща дават обща представа за това което предлага училището и това което се изисква в първи клас. Също е много полезна, но за мен отворените врати бяха по-полезни.
Мисля, че и тази както и миналата година няма да има върнати кандидатстващи деца. В годината в която моето дете кандидатства изгубиха доста деца след първо класиране и миналата година приеха всички и направиха 5 паралелки по 24 деца, а нашите са 4 по 18- 20.

# 113
На родителската среща дават обща представа за това което предлага училището и това което се изисква в първи клас. Също е много полезна, но за мен отворените врати бяха по-полезни.
Мисля, че и тази както и миналата година няма да има върнати кандидатстващи деца. В годината в която моето дете кандидатства изгубиха доста деца след първо класиране и миналата година приеха всички и направиха 5 паралелки по 24 деца, а нашите са 4 по 18- 20.
Радвам се да го чуя ! Simple Smile Ще радвам да премат всички желаещи деца. Аз съм учила в 7-мо и като цяло си имам сантимент към него и познавам базата. Нямах възможност да отида на отворените врати за съжаление, така че сега ще събирам възможно най-много информация по време на родителската. Успех!

# 114
Радвам се да го чуя ! Simple Smile Ще радвам да премат всички желаещи деца. Аз съм учила в 7-мо и като цяло си имам сантимент към него и познавам базата. Нямах възможност да отида на отворените врати за съжаление, така че сега ще събирам възможно най-много информация по време на родителската. Успех!
Кога са минали отворените врати? Когато кандидатства моя син бяха след първата родителска среща.

# 115
Кога са минали отворените врати? Когато кандидатства моя син бяха след първата родителска среща.

Сияйна луна, замислих се, явно съм се объркала. В 7мо не е имало отворени врати тази година. За друго училище съм мислила като съм писала.

# 116
Отворените врати в 7мо ще са на 25 Май, от 10 до 14 часа. Успех!

# 117
  • София
Здравейте
Имате ли представа защо 7 СОУ е толкова назад по резултати за НВО след 4. клас?
http://www.danybon.com/obrazovanie/klasacia-na-uchilstata-v-sofi … nvo-4-class-2016/
Когато решавах къде да подадем заявления, водещ критерий за мен беше класацията след 7. кл., в която училището се представя отлично. Сега се натъкнах на тази и съм леко озадачена. 

# 118
  • София
Нещо са объркали според мен, не вярвам в 7мо да има само 40 четвъртокласници.

# 119
Нещо са объркали според мен, не вярвам в 7мо да има само 40 четвъртокласници.
Миналата година 4 - класниците бяха само две паралелки, така, че може и да е възможно да са 40 деца.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт