7 СОУ "Св. седмочисленици"

• 83 899
  • 361
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
има ли в групата родители на четвъртокласници? Мога ли да помоля за впечатления от класните на випуска. Те може да поемат първи клас и затова се интересувам.
Благодаря и хубав ден!

# 91
# 92
Здравейте. Синът ми беше 1-ви и 2-ри клас в 7-мо, сега сме в друго училище, но се колебая дали да не го върна от догодина. Ще се присъединя да ви следя.
Безпокои ме липсата на учител по математика /настоящия 5-ти клас/. Имам вътрешна информация и за българския, там нещата явно са 50:50. Но пък резултатите от НВО-то са изумителни. Явно преподавателят по математика, който е водел 5-7-ми клас до миналата година е бил добър, но вече го няма. Това ми се струва притеснително.

# 93
  • София
Здравейте. Синът ми беше 1-ви и 2-ри клас в 7-мо, сега сме в друго училище, но се колебая дали да не го върна от догодина. Ще се присъединя да ви следя.
Извинявай за любопитството - каква е причината да го преместите? Нещо свързано с учебния процес или друго?

# 94
Ха, здрасти и тук!
Живеем в Младост, 125-то ни е кварталното. Мъчително ни беше пътуването до центъра в двете посоки, това беше причината. Както и това, че майка ми работи в училището, и предпочитах да избегна този момент. Но май ще се върнем с бърза скорост.
Някой ще ми каже ли какъв е вторият език на петокласниците? Всъщност само това ме безпокои, той учи английски и немски, ако зарежем немския и мине на друг /френски, руски?/ да не стане съвсем мазало.

# 95
  • София
С какво повече ти харесва 7 мо от 125 то? Или е заради конкретния клас и класна?
АЗ се колебая за 5 клас между 7 и 105
От учебните планове на сайта им за 5 клас оставам с впечатление,  че не учат 2 език (само английски(.

# 96
Дано скоро излязат допълнителните критерии за прием в 1 клас в 7мо.

# 97

Вчера е имало обществен съвет и едната точка са допълнителните критерии. Вероятно в близките дни ще ги публикуват.

# 98

Вчера е имало обществен съвет и едната точка са допълнителните критерии. Вероятно в близките дни ще ги публикуват.

Супер, чакам с нетърпение. Simple Smile

# 99
С какво повече ти харесва 7 мо от 125 то? Или е заради конкретния клас и класна?
АЗ се колебая за 5 клас между 7 и 105
От учебните планове на сайта им за 5 клас оставам с впечатление,  че не учат 2 език (само английски(.
Много мога да говоря. И класа, и класната, и училището. Сериозен проблем започна да се явява, че не събират смартфоните, което в 7-мо се прави и за мен е от изключително значение.

105-то ли имаш предвид или 125-то? /Явно е правописна грешка/
Вторият език ни е ЗИП. Те децата с един не могат да се оправят, та с два ли..

# 100
  • София
Моят син е 1 клас в 7 СУ и не им събират телефоните, дори има родители, които не са дали на децата, а само Майкий. Така е преценила г-жата.

# 101

Излезнали са вече.

# 102

Излезнали са вече.

Да, даже много училища започнаха да си променят критериите в резултат на оплаквания от родители. Ще четем сайта и ще чакаме 18 април. Simple Smile

# 103
Някой има ли информация за предучилищните групи в 7мо? Наистина ли са само полудневни?

# 104
Някой има ли информация за предучилищните групи в 7мо? Наистина ли са само полудневни?
Да полудневни са, защото няма възможност да осигурят на децата място за сън, ако са цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт