7 СОУ "Св. седмочисленици"

• 83 945
  • 361
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Сегашните 3-класници са 4 паралелки. 2008 и 2009 е бейби бумът. Laughing

# 121
някой ходи ли на родителската среща, някакви впечатления? днес минах през училището, но честно казано не добих особена представа...

# 122
някой ходи ли на родителската среща, някакви впечатления? днес минах през училището, но честно казано не добих особена представа...
Не се ли срещнахте с учителките, които ще са на първокласниците? Не видяхте ли стаите?
Аз също ходих днес в училището, защото нашата учителка ни беше поканила да видим изходните нива и видях, че стаите на първокласниците бяха отворени.

# 123
стаите видях, но мен това не ме интересува особено. учителки имаше 1-2, но не знам кои бяха. но аз минах за секунда.

# 124
стаите видях, но мен това не ме интересува особено. учителки имаше 1-2, но не знам кои бяха. но аз минах за секунда.
Всяка учителка е в стаята в която ще бъде класа й или около нея и ако има желаещи им обръща внимание. 2015 година, когато моето дете кандидатства във всяка стая всяка учителка ни обърна внимание, говориха с него, с мен. Тогава си избрахме и класната за която грам не съжаляваме. Миналата година знам, че е било по същия начин.

# 125
  • София
Здравейте,
имам намерение да преместя детето си в 3 клас тази година в 7 СОУ.

Дали имате информация за класните ръководители, паралелките, като цяло обстановката и децата?
Също имат ли извънкласни спортни занимания?
На смени ли са?

Благодаря предварително!

# 126
  • София
     Най-добре се срещнете с директорката- много свестен човек  Wink Бях тази година на родителската среща за първи клас и впечатлението ми е следното : голямо училище, с не много оптимална материална база(външно е доста зле, вътре една идея по-добре, но мен тези неща като цяло не ме притесняват), шумно е, много са децата, но е нормално- то е СУ. Въпреки това атмосферата не е твърде просташка, което за мен е много важно. Училището има твърде много извънкласни занимания, включително спортни, но мен тези неща не ме впечатляват толкова Simple Smile На този етап ние се отказахме от него- имаме по-оптимална опция, но въпреки всичко училището не е лошо, поддържа добро ниво на външно оценяване за 7 клас Simple Smile

# 127
  • София
Сградата е стара и няма много опции за преустройство.
Дворът е потискащ, защото от всички страни има сгради, малко е като Софийския централен затвор  Grinning
Директорката е от миналото лято. Преди нея режимът на влизане беше по-либерален, откакто дойде - първото нещо беше  да сложат въртележка и ограничиха достъпа. Подписахме молба поне 1 клас първия срок да се качваме да прибираме децата, защото ще нямаха навици да събират багажа - тц, не ни уважиха.
Не зная дали отвън не е някакъв паметник на културата, но сградата откъм вътрешния двор е неизмазана, падаха сериозни късове мазилка, ама нали отвън - на кой му пука. Mr. Green Това, което споменаха по-назад - за засегнатите икономически интереси - може да се окаже вярно.

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 12:40 от Cuckoo

# 128
  • София
Благодаря ви за отговорите! Вчера посетихме училището и не ме прави щастлива на първо четене. Мисля да се откажем...

# 129
цялата сграда е паметник на културата, поради което въпросът с ремонтите е много тегав. мен това не ме притеснява честно казано. на децата не им прави впечатление Wink скоро една колежка ми говореше за английската и как били ужасни тоалетните там по времето, когато е учил синът й там. е, оказа се, че сме били по едно и също време горе-долу, аз нямам спомен за кофти 00 Simple Smile само отлични имам, та....все тая с базата.
така или иначе нас не ни приеха в 7-мо, но за мое учудване ни приеха в 6-то #Crazy

# 130
  • София
Аз пък съм доволна, че приеха хлапето в подготвителната група и ще имаме 20 т. допълнително догодина  Praynig С настоящите ни точки нямаше да се класира, ако кандидатстваше тази година.
Ще е трудно на половин ден, но просто нямаме по-добър вариант.

# 131
Защо на половин ден? Нали в 7-мо има занималня за всички първолаци? Simple Smile

# 132
  • София
За първи клас - да, но не и за подготвителната група.

# 133
  • София
Толкова голям ли е напливът за 7-мо? Все пак в центъра не живеят толкова много хора, имам чувството, че ще останат бройки и за хора с по-малко точки.
цялата сграда е паметник на културата, поради което въпросът с ремонтите е много тегав. мен това не ме притеснява честно казано. на децата не им прави впечатление Wink
Да, децата са си деца, те си търчат навсякъде.
Но миналата година чак падаше мазилка и бяха сложили заграждения, говоря за вътрешните стени откъм двора, където няма проблем да се ремонтира.
Какво ли се чудя, цялата ни държава се управлява с идеята, че най-важен е външният вид, как нещо изглежда отвън.

# 134
и аз съм учудена колко голям е напливът  Shocked аз кандидатствах по месторабота и съм далееееч под най-ниските точки от приетите. доколкото знам други години не е имало такъв проблем и по този критерий се е влизало.

Общи условия

Активация на акаунт