.
.
). Имаше и висяща тръба за закачалки(аз си я правих с подръчни материали) и на нея и стояха дрехите на закачалки. Самата тръба беше закачена под повивалника, който е прикрепен до шкафа и изглеждаше като открит дрешник, точно за нейния ръст. Подбираше си сама дрехите по този начин.
друго, което знам е че ги "осакатяваме", като не им даваме да участват в домакинството да бършат прозорци, мият чинии. може много да се изпише по темата, даже съм засичала и във форума да се разисква.
При нас основно проблема е, че дребното яде колкото да засити големия глад и после отказва. Надявам се, че ако се храни сам, ще яде по повече.
дребното е на разходка с дядо си и ще ми го върнат чааак довечера. Интересното е, че с него няма особени проблеми с яденето. Пак не е съвсем лесно, но се справят по-добре от мен. Диване, върти ми номера
расте дребчото... ех
и напоследък също като приказва, изглежда все едно се опитва да каже нещо. Той и преди си приказваше доста целеустремено, но сега съвсем си има значение зад "да-да"-тата
Днес се обърна към мен и каза само нещо от сорта на "да-да" или "та-та" и ме гледаше как ще реагирам
интересното е, че като започна да се мръщи му казах "хайде, остава ти съвсем мъничко, хапни още малко" и той започна пак да отваря уста
сигурно си въобразявам до каква степен ме разбира, но определено има наченки на диалог. Не съм луда, не си говоря сама вече 
Момичета,остана да ми да въведа масло,сирене,кисело мляко и жълтък,но за последните 2 мисля да изчакам още малко,От две седмици се захранваме с глутен-овесена каша и мисля направо да дам кус-кус или попара със сухар(мисля,че някои от вас направо с попара захраниха,така че предполагам не е проблем).А кое се въвежда първо сиренето или маслото,или няма значение?И помня ,че се почваше с масло колкото грахово зърно,а до колко се увеличава и сиренето също? И другото,тъйкато първо ще захранвам с пшеница-дали бива за закуска кус-кус с плод-докато въведа маслото и сиренето
в предишни манджи съм слагала черен пипер и чубрица, а в мусаката сложих и кимион. По принцип слагам малко подправки, а на него му дадох съвсем малко количество все пак. Не е имало реакция към другите подправки, и към кимиона не очаквам да има. Аз понякога и в неговите пюрета слагам - онзи ден правих ориз със зеленчуци за диването и сложих мента, а преди съм слагала още и мащерка.
Та освен в отделна тавичка да му отделям т.к. с баща му няма да се прежалим да ядем без подправки и сол.
и се видяхме и с един приятел...жега голяма и го съблякох малкия по боди и без чорапи. Просто не се дишаша....ние от 12 та до 18:00....омазах го със слънцезащитен и гледахме да сме по сянката. Боян беше ангелче днес...много кротичко се държа на заведението...пъво в клоличката, после го извадих и на едно столче до мен....изправя си се, гледка си....бе кротко дете си имам. Има си свойте моменти разбира се, но си е добричък.
Знаете кои сте
Много се радвам че се видяхме...минахме и през лекарката...уж се оправя ама секрети има още...днес само че май няма сополи. Щом по-леко приема слагането на физиологичен, че забелязах като има сополи хич не харесва да му бутам физиологичен, а иначе аз нали го слагам всяка вечер и не е имало проблем. Ще продължим антибиотика де, да си станат 10 дни (на листовката пише 7 до 10 дни). Нека е пълен курс, че ме е страх да не повтори. Баща му е сополив и понакашля, бе същата работа, като Боян по-рано. И само го увиквам да взимам мерки, че да не да оправя детето и той пак да го зарази.
хем искам да му давам свобода, хем аз съм си строга особа
така е, който не си дояжда обяда
и освен това е пропил вода! Изпил си е цялото шише, това никога досега не го е правил! Казах на баща ми да го гледа той, ьвво се справят по-добре от мен
ама той нещо се дърпа, хах

Педи пита яде ли, казвам да яде, ами значи много изразходва 
, дано да не урочасам работата сега като се хваля 

не знам дали да го правя на проблем, може би ще изчакам малко Препоръчани теми