След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.55

• 23 095
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 31
  • У Диспансера ...♥♥♥

Точна информация била 26-та серия, капат  Mr. Green

# 32
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 33
Ирка  Hug, да пуснеш много снимки  Heart Eyes
Кате  Hug

# 34
Здравейте и от мен момичета !
И аз гласувах, няма ък, няма бък, така ще се депресирам, че направо ще мина на успокоителни ....поне да си почине момчето ....

Що не пускате голямата новина ви се чудя  Mr. Green
Сърцето на Сера бие за друг ..... Mr. Green
http://gecce.com/magazin/dedikodu/haber/serenayin-kalbi-baska-biri-icin-atiyor
От месеци имало чуденка дали е свършила връзката на Чаатай със Серенай, та според една журналистка, това вече било сигурно, понеже сърцето на Серенай биело ит известно време за Кирето, а и неговото сърце се поувлякло по Серенай...Иначе, човек от заглавието разбира, че всъщност тя е сърцебийна, пък вътре в новината явно за синхрон и той е включен...взаимна ще да е любовтЪ

И другата вест, ...тайната на Керем излязла на яве, разбрало се кого имитира, видно било че мимиките му не са негови, а ги е възприел от М.Брандо, дори има сравнителен анализ под формата на снимка....
http://gecce.com/magazin/foto-galeri/kerem-bursin-kimi-taklit-ediyor

И двете новини мисля, че са плод на липсата на инфо, плод на въображението на списвщите, глупости на търкалета

ШМ-то свършва,  #Crazy Sick, на коя ли вероятност да заложа.....да изчакам и тази вечер и ще стартираме залозите за вероятен край на сериала

# 35
Ирче, забравих да благодаря за новата къщурка, много ми хареса  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Hug

# 36
Италианската версия на сериала колко серии е била ? Аз съм запомнила, че три сезона по 6 серии, сиреч 18 бр., то тогава просто ШМ-то е 8 серии напред и е напълно нормално да го приключат, сигурно не е нещо неочаквано за екипа ...Някой може ли да каже как завършва съериала в оригинала и изобщо каква е съдбата на героите

# 37
Че ШМ-то ако приключи какво ще коментираме.
А здравейте слънчеви момичета. Hug

# 38
  • Керодиспансера
Здравейте Hug Hug Hug Hug
Ирка Hug Лени  Hug Диди  Hug Кати  Hug Еви  Hug Вани Hug

Аз мисля, че италианския сериал чакат да започне излъчване на 5 сезон  newsm78

Лени, само това оставаше -след Зъбла - Серка  ooooh! що за вкус има това момче  ooooh! #Crazy тя не е ли по-висока от него  newsm78

# 39
  • Керодиспансера
Гале  Hug ще си коментираме Слънцата -  хем красиво, хем приятно  Peace

# 40

От Ранини, напомня още веднъж, че нашето момче е актьор върху който може да се изгради проект, но с уговорката да изчака до март 2016...ние какво ревахме, ето и тя го изрева за пореден път

Много хвалебствени и мили думи от Алтан за Керем, радвам се, че това което ние усетихме и те го усещат, че и виждат ....още веднъж браво на Керем

ето това е снимката и това е коментара на Алтан

Колкото по-голям става знае да бъде малък,/Растейки знаещ да се смалява ..... използващ камера, по време на хранене сервиращ супа, нулево его, един от екипа/част от екипа  .....
Първата част на изречението показва що е то Керем Бюрсин  Heart Eyes newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 41

Рядко срещана комбинация от визия, възпитание, образование, талант, земност и още куп други неща....само дето вкуса за жени е алакати сосико мари  Mr. Green, поне засега, но има време да навакса, и все пак Керем е феномен със всичко свое не само с таланта си, не само с визията си, абсолютно нетипичен и маргинален сред останалите турски актьори

# 42
# 43
# 44
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лини  Heart Eyes Hug  аз от тая новина за татлъ чифтето се чудя у темата на ПО- то , как ще го преживеят и както не харесваха наш Кире у хубавия му период, ся не ми се мисли  Mr. Green
А Ханде, какви са тия мазета дето все из тях се снима  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт