След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.55

• 23 106
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте слънчевки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

честит празник на всички ,които имат любим човек носещ това прекрасно българско име  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Галенцееееееееееееееееееее  Heart Eyes Hug честито слънце ...жива и здрава и .....да знаеш в баклавата е истината  Heart Eyes  bouquet Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 676
Аййй,Ирче сигурно си била там,като гледам голяма забава пада на тези люлки  Joy Joy Joy Joy Joy

Mr. Green

ммммммммммммммммммммм   как ,че тя го  е залюшкала и след това с два- три напада ....и го е снимала  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 677

иии много добър модел напраУ .....останах без думи  Whistling Whistling Whistling

ей тва му писна да ми звъни , да ме лайква и кво ли си вика ...чай да се предлагам вечИ ,че не одържам без тва Катини вечИ  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

иначе мисля ,че е за благотворителност някаква ... Peace  , но не казва какво трябва да направят фенките ,че да грабнат рижата ,кривокрака награда  Joy Joy Joy Joy Joy

# 678

защо така странно гледа ,като видя Кюбрита бременна ....ми нали той даде разрешение   LaughingThinking и нали е влюбен в Сисито newsm78  Казвам ви хора АлтанчИ акъла ще ни взема в последната серия  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 679
монолог ,монолог ,монолог  Joy Joy Joy Joy Joy

# 680
    Честит Празник на всички именници !  
   Да са живи и здрави !

Кате , според мен Йиит не гледа странно точно Кюбра , а е изненадан по скоро от развитието на живота им.
  Те са истинско семейство , ще имат дете , а и дъщеря му е пораснала и казва на брат му - татко . По скоро това ми се струва . Кюбра е забравена като жена  Peace

Нали финалната  серия ще е 26 серия . Сега ще е 25  - сватбата на Дейря , а ЧРД на Дъщерята ще е финала може би

Последна редакция: ср, 06 май 2015, 21:11 от krasi_anna

# 681
# 682
  • Керодиспансера
Здравейте , момичета Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря ви за хубавите пожелания  Heart Eyes

Гале  Hug Честит имен ден   bouquet желая ти много здраве, щастие и късмет  newsm51  love001
Ани  Hug да ти е жив и здрав мъжът , много да те обича и да те прави щастлива  smile3525 Two Hearts

Погледа на Ийит бей съм го виждала вече  Mr. Green Laughing

Последна редакция: ср, 06 май 2015, 21:42 от Zaribena :)

# 683
Кате мерси много. Hug Hug Hug Hug
Ани да ти е жив и здрав мъжът ти и да те обича и да те прави щастлива. Hug Hug Hug

# 684
  • Керодиспансера
Ето превода на думите на Керем от клипчето  Peace
"Что скажешь на то, чтоб познакомиться и провести время со мной? Хорошоо, а если скажу что это для очень хорошей цели? Ждите 8 мая с хештегом "за чем гонится Керем?"

# 685
# 686
Треснах 24, така че ето почерпка   ooooh! Mr. Green

# 687

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тери ,та това е най-хубавата възраст....аз ако ти кажа колко ще тресна  Joy Joy Joy Joy,направо трябва да сложа поне 10 броя от тези емотикони  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!........
Така че , радвай се на живота ,забавлявай се ,нека само добри хора са около теб и да не те предават ,да изживееш страхотно лято - приказно ,любовно и емоционално ....,а пък колко си треснала ......дреме ти ....важно е как си ги изживяла ,а не колко са ...... Wink Hug Heart Eyes
Честит рожден ден

# 688
ТЕРИ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

За какво тъгуваш, слънце  newsm78 Че си на 24, или че си само на 24  Joy  Joy  Joy
Много здраве, късмет и любов  Hug
Скрит текст:
Няма ли торта  newsm03

ЧЕСТИТ РОДЖЕН ДЕН  

# 689
Благодаря, момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Трескам се по главата, защото сякаш вчера бях на 15  Confused Mr. Green

Диди, веднага доставям  Party

Общи условия

Активация на акаунт