След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.55

• 23 095
  • 743
  •   1
Отговори
# 690

Тери честит празник Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 691
  • Керодиспансера
Добро утро , слънчица прекрасни  Hug Hug Hug Hug Hug
Вани  Hug

Тери Hug слънчице, ЧРД  Heart Eyes newsm59 24 години е такава хубава възраст  Peace изживявай на макс всеки ден - бъди здрава , влюбвай се , лудувай, забавлявай се , търси щастието в малките неща , търси четирилистната детелена, мечтай , не губи детето в теб , откривай нови светове и измерения , и не забравяй , че живота е пред теб   love001

# 692
Добро утро. Hug Hug Hug
Усмихнат и слънчев четвъртък. Hug Hug Hug Hug Hug
Тери честит рожден ден!Пожелавам ти много здраве,щастие,любов. Hug Hug Hug newsm51 newsm59

# 693
Добро утро, слънчеви момичета  Hug
Вани  Hug, Ели  Hug, Гале  Hug
Лек и спорен ден  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

# 694
Добро утро, слънца  Peace Peace Peace

Вани  Hug Heart Eyes Ели  Hug Heart Eyes Гале  Hug Heart Eyes Диди   Hug Heart Eyes

Тери  Hug Heart Eyes Честит рожден ден, да си жива и здрава, слънчева и успешна и много обичана   bouquet nbirthday

# 695
Добро утрооо   Hug Hug Hug Mr. Green
Тери,честит рожден ден! Толкова красиви пожелания,че аз се чудя какво още да ти пожелая...бъди себе си, дерзай, следвай вътрешния си глас и бъди истински щастлива!  Hug  

# 696
  • Керодиспансера
Галя  Hug  Еви Hug Диди  Hug Ани  Hug
Хайде, момичета, нагласихте ли се за среща с Кирето  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 697
  • Под Сините камъни
Хилоу  wavey
Тери-бонбонери, Grinning честит рожден ден!Да си жива и здрава  Hug Hug Hug
Честито и на вчерашните именници със здраве да си носят имената

# 698
Благодаря, момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 699
  • В света на мечтите... ❤
Добро утро и от мен по обед  Laughing  За мен сега започва утрото  Mr. Green

Тери,слънце честито помъдряване с още една година  Hug  бъди здрава,щастлива,усмихната,позитивна и упорита,за да постигнеш всичко,което желаеш  newsm51 newsm51 newsm51   А за това,че се чувстваш на 15 изобщо не го мисли,ти пак си си на 15,но помисли си само колко щеше да е хубаво да знаеш всичко,което знаеш сега и да имаш този опит,когато си била на 15  Wink

# 700
На всички да пожелая сега един прекрасен ден,дано не сте преяли много след вчера  Grinning  и макар да обещават бури за днес,нека настроението да е слънчево  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 701
Еви  Hug, Ани  Hug, Пепи  Hug, Дани  Hug
Слънчев и спокоен ден, момичета  Simple Smile
Ели, винаги готови  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 702
  • У Диспансера ...♥♥♥
Имате тема още, не съм ви оставила на произвола ама вчера имах именник и голямо домакинстване му ударих, а сега оправям пак ама ми хвърлям по-едно око  Hug

# 703
Ирче,ако искаш мога да направя темата и да я пусна,ако имаш много неща за вършене,не се притеснявай за мен не е проблем,днес почивам и имам време  Hug

# 704

Общи условия

Активация на акаунт