Астрология - 6 тема

• 44 012
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Имам Хирон съвпад Венера и тригон с Нептун.

Изобщо не е валидно това при мен
Аспект на Пепеляшката според magiastrology е Хирон в аспект с Венера, Юпитер или Нептун и показва жена чиито мъж е с доста по-високо социално положение от нейното.
, нито пък това
При всички положения човек с такъв аспект и тук вече според аспекта и силата в една или друга степен много лесно привлича проивоположния пол в романтичен план. С други думи си е билет за многостранно ухажване.

# 631
.

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 07:42 от becky bloomwood

# 632
О, напротив.
Но на теб специално ти куцат базови понятия в астрологията, та да свържеш тези планети с това, което се опитваш. Изпадам в леко недоумение като чета тълкуванията ти в темата въобще, но в крайна сметка навсякъде има профани. На мен не ми се занимава  да те ограмотявам. 

# 633
Недей. Няма да пиша повече, само мир да е.

# 634
абе аз никога не съм можела да се оплача от липса на мъжко внимание, но все пак имам 4 планети в 5 дом, вкл. слънце. сигурно си оказва влияние Simple Smile мисля си, че подобни аспекти могат да дадат нюанс, защо не.

# 635
Искам да попитам транзита на Сатурн през 5 дом оказва ли влияние на емоционалното състояние, на липсата на желание да излизаш, да общуваш? Забелязах, че нито ми се занимава с хобита, нито с приятели, нито с излизане навън... не ми се контактува. Нито с приятелки, нито с мъже. И така от година, когато Сатурн е дошъл в 5 дом, съвпадение ли е или така влияе?
мерси  Hug

# 636
моят сатурн е в 5 дом от, знам ли аз, поне от 2 години. не съм усетила такова влияние, по-скоро гледай за нещо през 12 дом според мен.

# 637
моят сатурн е в 5 дом от, знам ли аз, поне от 2 години. не съм усетила такова влияние, по-скоро гледай за нещо през 12 дом според мен.

няма нищо там  newsm78
нека и още някой да се включи, ако има представа  Simple Smile

# 638
  • София
Ами и аз съм така а транзитния сатурн ми е в 10 дом  Rolling Eyes

# 639
  • София близо до Витоша
Искам да попитам транзита на Сатурн през 5 дом оказва ли влияние на емоционалното състояние, на липсата на желание да излизаш, да общуваш? Забелязах, че нито ми се занимава с хобита, нито с приятели, нито с излизане навън... не ми се контактува. Нито с приятелки, нито с мъже. И така от година, когато Сатурн е дошъл в 5 дом, съвпадение ли е или така влияе?
мерси  Hug

И на мен ми е в 5 дом, в момента ми дава спънка при намирането на работа/ бяхме го дискутирали по напред този Сатурн в 5 дом/ По емоционална съм, напрегната, изпадах в депресии и така... newsm78

# 640
потребител22, а имаш ли планети в 5 дом или евентуално да прави кофти аспекти с у12 или у 11, знам ли?
в тази дискусия, която спомена цвети, кометирахме, че може да понамали флиртовете

# 641
потребител22, а имаш ли планети в 5 дом или евентуално да прави кофти аспекти с у12 или у 11, знам ли?
в тази дискусия, която спомена цвети, кометирахме, че може да понамали флиртовете

Имам Плутон в 5 дом. Като цяло знам, че този транзит ми влияе зле на връзките, това още преди година го разбрах. Сега се чудех просто дали и на целия социален живот и емоциите, контактите.
И аз като tsvetelina83 - депресии, напрегнатост  ooooh!
Много е интересно, че именно през целия сатурнов транзит съм имала най - много като брой възможности за връзки, НО нито една не се получи. Отношенията с близките ми също се рушат, конфликти с всички. Приемам всичко много навътре и много зле. Не ми се вижда с хора, не ми се забавлява. Рових в разни чужди сайтове досега и май май това е най-типичното при този транзит, което се случва при мен  Rolling Eyes

# 642
Аз никога не съм била по излизането и компаниите, обичам спокойствието и дома. За това ми отношение към живота, какво се гледа? Не изпадам в депресии, принципно.

# 643
  • в 1001-та нощ
potrebitel22, възможно е Сатурн в 5 дом да те пази от безразсъдни и безперспективни връзки - да си по-критична, преценяща, избираща, да не се впускаш лекомислено Simple Smile

Кой е управителя на твоя 5 дом - върхът му в скорпион ли е? И дом при теб управлява Сатурн? Прави ли аспекти с натални тела? Гледала ли си дирекции и прогресии за периода, в който имаш тези наблюдения и приписваш на Сатурн?

# 644
На мен също Сатурн ми транзитира 5-тия дом от декември 2014 и тази зима ми беше доста депресираща. Факт е обаче, че и аз имах възможности за започване на други връзки вместо тази в която съм вече от 2 години на приливи и отливи, ноооо явно наистина ме пази от безперспективни връзки, защото те щяха да бъдат точно такива - много бързо преценявам дали отсрещния човек е за мен, имаме ли бъдеще - такова каквото аз искам или не, и отрязвам нещата още преди да са започнали. зимата и аз не се затварях в себе си, но това защото имах и други планети, сега съм ок, но следващата зима май пак се очертава депресия. Аман!!! И на мен доста дълго ще ми се мъдри Сатурн в 5-тия дом, защото след това отива в 6-ти, но е много близо до 5-тия та пак ще дава отражение. В 6-тия се надявам да не остана принудително без работа, а просто да не работя поради бременност, защото това ще е най-добрия вариант за мен. Praynig
Има нещо обаче което научих откакто Сатурн ми е в 5-ти дом - да съм щастлива и сама, т.е. дори и като си стоя сама в къщи си намирам занимания, които ми доставят удоволствие, а преди откачах като остана малко сама. Сега се научих да релаксирам, да си правя някакви домашни работи - този шкаф ще наредя, друго ще променя и така. но ме притеснява, че наистина ми дава някакво ограничение във връзките - искам или тази връзка да мине на ниво семейство или нова която да води към това, ноооо .... за сега няма такива изгледи. Дете също не виждам как и кога. Cry

Общи условия

Активация на акаунт