Астрология - 6 тема

• 44 008
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
a.l.e.n.a, вероятно има и други причини да  Confused при всеки си е много индивидуално.

# 661
По време на транзита на Сатурн през петия ми дом се запознах с бъдещия ми мъж и заживяхме заедно  Heart Eyes. Свързвам го с много хубави моменти в личен план. 

# 662
  • в 1001-та нощ
При мен натален Сатурн е в 5 дом, а честно казано аферите са ми стихия  Rolling Eyes

При нея Сатурн управлява 8 дом, може би има и нещо Плутоново в цялата работа  Thinking

Споменавала съм, че имах един период, в който доброволно се изолирах от живота, който водях и заминах за друг град. Погледнах - транзитният Сатурн е бил на върха на 5 дом - в движение към наталния. Обаче, аз, като смених града - пак си имах аферки, просто не бяха с хора, които са били в живота ми по-рано. Имаше известна изолация до толкова, че не исках да имам нет у дома и започнах да шия гоблени, но пък завързах нови познанства на място и излизах постоянно Simple Smile

Точно на Сатурновия възврат взех решение да се върна в София. Всичко стана изведнъж - в един ден - бях в София за последния етап от първите ми челюстни операции - буквално край на мъките и начало на светлото бъдеще. Бях много щастлива. На път към офиса - нещо се замотах из центъра и непланирано се озовах пред Невски. Съвсем изненадващо за мен пожелах да вляза и си поисках да остана. Изобщо не ги бях мислила тези неща. Някак бях много щастлива, чувствах се освободена. Отидох в офиса по съвсем други причини, но ми предложиха повишение и да остана. Направо не бях на себе си от щастие .....

След това започнах връзка, в която момчето много ме подкрепяше, чувствала съм се обичана и изобщо за депресии и дума не може да става.

Точно при влизането на Сатурн в 6 дом - смених работата - в друг холдинг, но отново много отговорна позиция с изключителен стрес и смазващи обстоятелства. Точно тогава започнах и втората си сериозна и по-дълга връзка.

Месеци след това Уран минава през асцендента и си купих жилище - промяната беше голяма  Simple Smile

# 663
Първо поздравления, че и двете спечелихме нещо на едно място  Hug
Поздравления и на теб  Hug

Изтървах ви, но напоследък нямам почти никакво време...

Сега се сещам да питам - има ли аспекти показващи късмет?

И един виц по случая  Grinning:
Скрит текст:
Един - голям късметлия,печелел от всичко по много и редовно! Направо се скъсвал от печалби - тото, лотария - под всичките им форми, томболи по вечеринките и всякакви други игри на късмета. Да, ама му писнало от тва еднообразие и решил, че трябва да се разнообрази с нещо различно.
Питал един негов авер за съвет и оня му казал:
- Виж, като си такъв късметлия пробвай е в оня гьол да хванеш риба. От собствен опит знам, че там не кълве, просто там риба няма.
Взело нашето момче такъмите и застанало на брега на гьола. На второто замятане и... плувката потънала. Засякъл и уловът бил факт. Разбира се, уловил Златната рибка /какво друго?/.
Аверът седял невярващ до него, а нашият с отегчена физиономия / ми аз си знаех.../ се чудил кво да прави с улова си. В този момент рибката му проговорила /тривиално/ дъра-бъра, три желания и прочее... Нашият обаче, твърдо решен на промяна, заявил, че няма нужда от нищо и предложил да я пусне просто така...
-Не става, тва е приказка, трябва да ти изпълня поне едно желание - казала рибката.
- Миии, като нямам избор, поне нещо специално да е - си казал нашият. Мислил, мислил, мислил и накрая казал:
- Искам индийка. Истинска индийка - оригинал!
Речено- сторено, след секунди пред него стояла истинска индийка, красива като ... не знам като какво. Нашият онемял! Загубил ума и дума и тъкмо се канел да я заговори /на индийски разбира се/ и видял точката на челото й!!!
-Ааа, не е честно. Тя е омъжена - обърнал се той към рибката, виж точката на челото й!
- Е, голяма работа - отвърнала рибката, ще я изтриеш и готово. Объркала съм се.
Извадил нашият чиста носна кърпа. Приближил се до "мацката", плюнал връз кърпето и плахо затъркал. В този момент под точката се появил надпис: "Честито! Печелите двустаен апартамент в Делхи..."

Допълвам, че и при мен беше така :
Ами и аз съм така а транзитния сатурн ми е в 10 дом  Rolling Eyes
От няколко дни вече ми се излиза и т.н - погледнах и вече е в 9 дом.  Grinning
Какво да очаквам? Предстоят ми няколко пътувания и се надявам Сатурн да не ги ограничи Confused
Ето и статия за транзитен Сатурн през домовете: линк

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 08:33 от Барелина

# 664
Барелинка и аз от този линк чета, но като го чета например за 5-ти дом - хем не дава връзки хем може брак, хем липса на развлечения, хем развлечения - нещо не ми харесва как е написано. Може би защото няколко пъти съм го препрочела. В 7-ми дом хем развод, хем брак - нещо пак не ми е ок - коренно противоположни неща. Другите аспекти също са важни да. Нещо тотално се обърках. newsm78 много отива към теория на вероятностите.

# 665
аз съм чела, че хубав аспект между Слънце и Юпитер дава късмет. не в смисъл на хазарт, а по принцип късмет в живота. иначе за хазарта се гледа 5 дом, ако не се лъжа.

# 666
Ами аз в момента го имам този аспект - не мога да кажа че ми е много късметлийско. Даже напротив - колата ми се развали ама така яко, че трябваше да й правя тотален ремонт.  ooooh! Друго не ми се е случило кой знае какво за сега - здрава съм , права съм, добре съм. Надявам се септември да има някакво раздвижване в работно отношение - Юпитер ще започне да ми транзититра 2-рия и 3-тия дом, сега ми е в 1-ви.

# 667
Барелинка и аз от този линк чета, но като го чета например за 5-ти дом - хем не дава връзки хем може брак, хем липса на развлечения, хем развлечения - нещо не ми харесва как е написано. Може би защото няколко пъти съм го препрочела. В 7-ми дом хем развод, хем брак - нещо пак не ми е ок - коренно противоположни неща. Другите аспекти също са важни да. Нещо тотално се обърках. newsm78 много отива към теория на вероятностите.

Ами може би Сатурн така си действа, зависи дали имаме да учим уроци и какво сме научили досега. Виж при мен много зле се отразява, а при Greene е довел до брак  Simple Smile

Искам да питам за Венера - четох,че стои около месец в даден дом. Но след това след колко време прави пак транзит през него. Например сега ще ми мине през 5 дом, а след това кога? След месеци,година?

# 668
  • София близо до Витоша
Освен ЗЕТ с коя друга програма може да се гледат транзити/и натала / или има ли програма която показва най-точно транзитите?

# 669
  • в 1001-та нощ
С всеки  астрологичен софтуер би трябвало да се гледат, както и през сайтове. Аз ползвам Зет Lite - и са орязани дирекциите и прогресиите ...

....

Искам да питам за Венера - четох,че стои около месец в даден дом. Но след това след колко време прави пак транзит през него. Например сега ще ми мине през 5 дом, а след това кога? След месеци,година?

Венера прави една обиколка за около 250 дни - инфото варира при различните източници, но горе-долу толкова. Колкото тялото е по-близо до Слънцето - толкова по-малко време му е нужно да направи едно кръгче около него Simple Smile

# 670
Alena, мерси, явно не минава толкова често, колкото си мислех  Simple Smile значи ще се порадвам хубаво на транзита й  Laughing

# 671
Освен ЗЕТ с коя друга програма може да се гледат транзити/и натала / или има ли програма която показва най-точно транзитите?

Аз от тази съм доволна и има и малко тълкуване на бързите транзити:
https://astrobg.eu/bezplatni-horoskopi

# 672
Alena, мерси, явно не минава толкова често, колкото си мислех  Simple Smile значи ще се порадвам хубаво на транзита й  Laughing

Е как 250 дни прави една обиколка т.е. през всички зодиакални знаци значи е много бърза планета. Май нямаш много време да й се радваш.  newsm78 или бъркам - мисля че стои по няклоко дни до месец в един знак. На мен това не ми е достатъчно. Защо не можеше Венера да стои с години вместо Сатурн?!?!?!

# 673
  • в 1001-та нощ
Alena, мерси, явно не минава толкова често, колкото си мислех  Simple Smile значи ще се порадвам хубаво на транзита й  Laughing

Ако прием, че обикаля за 250 дни - то по 20 дни стои в знак и се връща за около 8 месеца Simple Smile Колко ще се задържи в даден дом би следвало да зависи от това - колко е голям и дали е ретроградна  при преминаването Simple Smile

Все още нямам дълги наблюдения, но съм забелязала от бавните планети, че след ретроградие - стремглаво тръгват напред, все едно наваксват, та не знам дали това реално бави, защото това връщане е заради позицията на Земята Simple Smile

# 674
  • София близо до Витоша

Аз от тази съм доволна и има и малко тълкуване на бързите транзити:
https://astrobg.eu/bezplatni-horoskopi

Мерси  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт