Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 281
  • 985
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро и успешна къса седмица и от мен. Вчера си изкарахме страхотно - кафета с приятелка, след това със сина в парка, след това те с мъжа ми на кино, а аз си почивах Simple Smile
За шофирането - с токчета не мога, с джапанки и чехли не мога. Веднъж седнах с чехли, изхлузваха ми се и подкарах боса  Laughing Преди мъжът ми все казваше обувката трябва да ти е "вързана" за глезена, това по повод летните ми чехли, той дори ми препоръчваше с кецове, подминавах му тези съвети, докато не станах активен шофьор. За първи път от години си избирам сандалите ми да се закопчават около глезена и да са равни, а едно време си мислех, ееехх, да си имам кола, да си ходя с хубавите обувки и да не ми мъчат краката, а то какво се оказа, от както съм с кола съм с балерини и все равни обувки, даже и сандали, които се закопчават около глезена. В колата имам резервни обувки с токчета обаче  Mr. Green
Да добавя и с дебела подметка не мога, най-ми е удобно с балеринки, да усещам педалите Peace

# 31
Добро утро!
Някой знае ли дали в момента може да се сади роза или вече е топло. Вчера видях в Лидл рози под 3лв

На пликчето или кутийката/саксийката им може да пише  Grinning
Според мен зависи от сорт и прочие. На моите фрезии си пише да се засаждат май и това си е, а една дама в цветарски магазин беше учудена.

http://cvetna-gradina.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html

Добро утро!

# 32
Вилиандър, къде ще разпъвате палатка?

# 33
  • Euskal Herria
Спокойна и успешна нова седмица!

# 34
  • Пловдив
Искам да ви попитам: 40 лв. много ли ви се струват за завършване на детската градина. В тези пари включвам консумацията на детето в заведението (пица, сок и торта), анимация, албум, пари за подарък на учителките, двд диск с видео от празника. Аз ли не съм наред, или тази дето ме тормози, че това са мноооого пари!? Плюс това срокът за събиране на парите е месец, не е от днес за утре?
Евтини сте, евтинииии, завиждам. При нас засега са 60лв и ще видим какво още ще измислят.

# 35
  • София, Младост
Вилиандър, къде ще разпъвате палатка?

Thalatta, Kalamitsi - надявам се да си харесаме място за цял сезон. Не, че ще стоим там цяло лято, но поне да си спестим труда по разпъване и събиране на катуна  Laughing. Направили сме схема да се редуваме с мъжа ми и децата да изкарат максимално дълго време там.  

# 36
Добро утро и много слънчева седмица!  Hug

Аз шофирам и с високи обувки, свиква се. Но ако не е удобно, по-добре да се преобува човек  Wink Но с джапанки не мога, веднъж ми се наложи и карах боса, което беше доста неприятно.

# 37
За мен е напълно неразбираемо защо трябва да се събират пари за завършване на детска градина. Какво толкова става, че да е нужно да се празнува някъде, вместо да има тържество за завършването в стаята на децата?
Същото смятам и за завършване на всяка по-ниска степен от средно образование. Направо на края на всяка учебна година да им правим балове. Не одобрявам и не бих дала и стотинка, при нас такива изхвърляния не е имало и то не е имало, защото винаги съм си отваряла устата на родителките срещи и изведнъж се оказва, че всички са на моето мнение, ама не смеят да си кажат и броят толкова левчета, колкото там им се каже.

# 38
Идвам да се похваля! Взех изпита с 5-ца. Одри и Ванини са ми били на късмет  Party

# 39
  • Луната ни пази
Янечек, тържество в стаята на децата ще има. Ще покажат какво са научили, ще покажат танци, песни, стихчета. Аз питам- какво ни пречи ние, като родители, да ги почерпим за труда, който са си направили да ни зарадват, да им подарим празник за тях, последен празник, на който ще бъдат всички заедно? Не става въпрос за изхвърляния, тоалети и т.н. Особено тук рядко имаме достъп до анимация, до подобен тип веселби. Не е като на всеки рожден ден да има принцеса или клоун. Отново казвам, не мисля, че 40 лв са кой знае какво, ако щете ме разпънете, ама това са 8 кутии цигари. Можем да ги дадем за отрова, а се стискаме, когато са за хубав празник за детето.

Идвам да се похваля! Взех изпита с 5-ца. Одри и Ванини са ми били на късмет  Party
Браво, умнице!  Hug

# 40
  • В Космоса
Добър ден!

Скрит текст:

# 41
След другия изпит пак трябва да пием кафе и тогава ще го вземеш с 6  Mr. Green

# 42
  • Пловдив
За град като Пловдив 40лв за завършване на детската градина са нищо. Обаче в Сопот организатор бях аз, тържеството от децата в детската градина и учителките, подаръци, почерпки, али-бали, по 25лв на дете. И накрая ми останаха 8лв от целия масраф Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Белла - колко изпита ти остават?

# 43
Бела,  супер си. Браво! Аз не знам дали с бебе на малко над месец бих имала желанието да се занимавам с изпити.
Антигона, аз под 10 см. ток в гардероба си нямам, та няма и с какво да се преобуя Simple Smile. Карам и на токове и напълно боса.
Свиква се, но ако имаш навик да се преобуваш не е лошо, защото се скапват обувките от триенето.
Ако си с висок ток, трябва да си преместиш и седалката малко.
Само помни да не си оставяш втория чифт в краката, защото могат да блокират спирачките (същото важи за бутилки и всякакви боклуци).
Ако ти е мерак да се научиш излез на някой празен път и виж как се яувстваш.

# 44
Шаги, само си казвам мнението и то е, че е достатъчно тържеството в детската градина, достатъчна емоция е за децата. Но иначе всеки да прави, каквото иска, нямам против. Но за мен това е изхвърляне и не давам пари за такива неща.
40 лева може да са и малко, и много, зависи от месечния бюджет на семейството. Аз лично цигари не пуша и нямам представа колко кутии струват 40 лева, нито по някакъв начин ме засяга, защото не бих купила цигари с тях. Също така 40 лева са и 5 килограма пържоли, 15 кг картофи, един чифт детски сандали и т.н. Защо все с цигари се дават примерите, когато трябва да се покаже колко малка е стройността на 40 лв. в случая.
Белла, браво! Следващия път - шестица.

Общи условия

Активация на акаунт