Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 265
  • 985
  •   1
Отговори
# 735
http://prikachi.com/images/939/8086939f.jpg

Да знаете, че ви наглеждаме  Wink

ММ ме вбеси. Тва мъжете не са хора  #Cussing out

# 736
  • Euskal Herria
Прасковите в момента са около 4 евро. Ягодите са по 1,20 за половинка, като правят промоции - още смъкват цените.
Щерка ни беше потресена - при тях пуснали бели ягоди на червени точки. Смее се и вика "Все едно отровна гъба гледам"  Grinning.

Белла, видях ви и ви харесах. Въздържах се от коментар, че все ще се повтарям. Ама наистина сте много хубави. А Тото... надявам се да мога да го нагушкам,  ако успеем да се видим, когато се прибера за отпуска.

# 737
Белла ,много сте  хубави   Hug Ей,доядоха ми се череши и на мен Crossing Arms На нашето село на 24 май има вече от първите череши,ще си поизчакам един месец,че нещо не ми се дават 10лв за една шепичка сега  Laughing

# 738
Бела, и двамата сте  Heart Eyes

# 739
Аз череши почти не ям - страх ме е че вътре има червей.
Взех че поизтрезнях.
Бела, много сте хубави! Да ти е жив и здрав сладура!
Вярно ли е че бира през сламка отрязва главата? Сетих се да пробвам като изпих бирата.

# 740
  • Mediterraneo
Тъкмо за череши си мислех! Така ми се ядат! Не знам как вървят, още не съм виждала на пазара, но на ягоди вече си отядох- 2 евро за щайгичка от 2 кг и отгоре.

# 741
Аз целогодишно умирам за пъпеши.  Simple Smile

# 742
Бела, чудесни сте с малкия.

Дами, че те марулките, завалийките ги продават по 2 лева парчето, вие за ягоди и череши пишете.

# 743
  • Mediterraneo
Вярно, с тези марули май полудяха тази година... Чак такива цени!
От месец съм в чужбина. Станах разногледа от цените на хранителните стоки. Чудя се как сме оцелявали в България с тези цени( за моето си семейство говоря). Салата айсберг последно купувах около 2.50 лв за брой, тук на пазара вземам 4 броя за евро. Все не вярвах на сравненията в цените "тук" и "там"...

# 744
Тарталета, попадала съм на твои постове от преди - надявам се нещата при вас се подреждат и всичко да върви на хубаво.

# 745
  • Sofia
белла,ПРЕКРАСНИ СТЕ   bouquet!
Бях на зъболекар днес, туриха ми една пломба на мъдреца, зъболекарката беше впечатлена колко здрави са ми зъбите-горе-нищо,долу -една оптурация и една корона  Blush
Моите днес имаха мъжки ден- тенис,снукър,барбекю у съседите..рахат. Аз си се занимавах по женски.
Разочарована от приятелки съм била,но не дотам,че директно да ги блокира.Дистанцирам се и толкоз.Не се разправям,не ми се занимава с патаклами  Naughty. Ама,и аз съм мека Генка,което не е за хвалба. И също предпочитам да не разчитам на някой извън семейството.РАно или късно се оказва,че някой е/се смята за прецакан и минат. Ай,няма нужда  Crossing Arms

# 746
  • Mediterraneo
Тарталета, попадала съм на твои постове от преди - надявам се нещата при вас се подреждат и всичко да върви на хубаво.

Благодаря ти много! подреждат се сякаш, с малки и неуверени стъпки, но ще се наредят.

Вече почти 2 месеца съм вкъщи с децата. Работи ми се. В понеделник децата тръгват на училище, съвсем скучно ще ми стане вкъщи. Надявам се скоро да намеря нещо...

# 747
  • Euskal Herria
Тарталета, определено при теб е по-евтино, отколкото при нас. Но и аз пазарувам от суперите, много рядко - от пазар или малък магазин.
Айсбергът е около 60-70 цента, толкова е и марулята (която ми стига за 2 салати). Липсва ми пресния зелен лук, тук не се тачи. Виж, пресен чесън има целогодишно.

# 748
Бела, страхотни сте с Тото.  Heart Eyes

Тарталета, установихте ли се вече в чужбина и как сте там? И аз като Антигона съм попадала на постовете ти, за това, че започвате един вид от начало.

Яна, аз взимам първата къщичка, щом на Светълчо не ѝ допада.

Джулия, адски се радвам за прегледа с доктора и да, определено вече ми звучиш по позитивна. Дръж ни в течение.

# 749
Бела, прекрасни сте  Heart Eyes

Момичета, дайте една къщичка и за мен. Искам самотно място, с много зеленина. Равнина, планина, море, каквото дойде. Мечтая си да се махна от апартамента.

Приятелства съм отсвирвала безкомпромисно. Не се обяснявам, не говоря, просто игнорирам. С годините все повече пресявам хората от обкръжението си.

Общи условия

Активация на акаунт