Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 451
  • 985
  •   1
Отговори
# 225
Успех  на  интервютата и от мен. 

В събота гледах репортаж с Ваньо Танов...и се сетих за интервюто  ми в агенция  митници преди няколко  години.  Доста беше остарял към днешна  дата. 

За кръстче  ще попитам, но и за първото  им дете не сме  купували, сигурно  и  сега  няма  да  искат.

# 226
Добро утро .
И от мен успех на Миднайт и Цвети. Дано да ви одобрят за работа, която харесвате Hug
Аз влизам, за да се оплаквам за пореден път. Нещо става с мен. Не мога да преценя в каква посока да търся проблемите. Продължава да ме боли от време на време главата, различни стави, мускули.  Имам проблеми и с червата, вероятно докарани от антибиотиците през миналата зима, ама дали...
При прегледите при личната и невролозите, си правят стандартните неща - подвижност, бла бла и заключават, че нищо ми няма. Изписват ми противовъзпалителни за болките, без да се търси причината за тях.
Чисто физически в момента си изглеждам доста ок -  от стоене навън имам и тен и въобще здрав вид. Това в комбинация с годините, на които съм, по-скоро ги навежда на мисълта, че явно нещо си въобразявам и симптомине са психосоматични.  
Вие какво бихте направили - да повярвате, че сте леко луди и да престанете да ходите при лекари или да търсите причините? Аз нямам поводи за стрес - вкъщи, на работа, навсякъде всичко е ок. Затова ми е трудно да повярвам, че имат такъв характер оплакванията ми. Или е възможно на някакво подсъзнателно ниво нещо да се случва?

# 227
Добро утро!
Криско снощи е слечелил Капките Laughing
За Кръщенето подариха на детето златна буквичка не кръстче Peace

# 228
Добро утро!
Успех на Миднайт и Цвети днес!
Прахче, Ивейн е страхотно дете!

# 229
И старите хора като мен стават рано без причина, а легнах в 1.
Добро утро!

# 230
  • София
Добро утро, момичета! 
Миднайт, Цвети, стискам ви палци днес!

# 231
Бела, да не си в следродилна депресия или имаш конкретен проблем? Обикновено аз като искам депресарски аватар имам проблем. Наред ли е всичко с теб?

# 232
  • дядовата ръкавичка
Успех на Миднайт и Цвети на интервютата!

Страхотни, страхотни сладури са бебетата на Бела и Звезден прах  Hug

valerie, не беше ли споменала нещо за шипове - болките в главата сигурно са оттам. Не вярвам да са психосоматични оплакванията ти, но не знам и какъв съвет да ти дам. Може би sophiemmaspencer ще каже.

# 233
Айяла , вчера имахме профилактични прегледи на работа и единият от лекарите каза, че всеки втори на възраст над 30 години има изменения във врата, но това не може да е причина за такъв тип болки в главата. Както и да е. Ще си карам така, пък ще видим докога Laughing
Сега видях децата- много са готитни. Звезден прах, каква коса има детето, страхотна Laughing

# 234
Бела, да не си в следродилна депресия или имаш конкретен проблем? Обикновено аз като искам депресарски аватар имам проблем. Наред ли е всичко с теб?
Естел, аз обожавам лошото време. За мен няма нищо по-хубаво от дъжда. А мъглата ми е романтична.

# 235
Искам да кажа , че тази сутрин видях един мъж/предполагам баща / да вози 5-6 год.  дете на предната седалка без колан .  Мъжът също беше без колан . И не шофираше някъде из тесни улички или между блоково пространство , а  на централна улица с поне 50 км./ч. и мина през едно от най - възловите  кръгови с чести катастрофи.
След поредната драма на пътя  с прегазено дете, която се случи преди няколко дни  , подобна безотговорност  искрено ме ядосва .Кога българите ще разберем , че правилата са затова , да се спазват .

# 236
И аз като Герри.  Единствено не обичах шоколадов сладолед, за беля попаднах обаче на един с череши и привкус на горчиви бадеми и по ирония на съдбата, сега ми е любим. Съни ли спомена за пикник в Цари Мали Град? Ако прочете, ще съм благодарна да напише подробности, около самия комплекс ли или вътре е възможно да се направи пикник, какви са таксите и т.н. На сайта не намерих тази информация.
Добро утро!
Джули, преди да забравя, ще ти отговоря, а после ще дочета.
В сайта им пише, че има места за пикник, обаче аз не разбрах как да се качим горе с кола и има ли изобщо такава възможност. Ние си минахме през входа, обозначен от табелите. Платихме 3 лева за паркинг и паркирахме на паркинга. Тъй като носехме доста неща, включително скара, решихме, че е изключено да ги качим до горе. Влакчето не работеше, така че се качихме пеша, разгледахме, входа беше 4 лева за възрастен, деца до 7 години безплатно, ученици - 2 лева. След това отидохме на една полянка извън селото, нагоре към гората и там си направихме пикника. Иначе в самия компелкс има детски съоръжения, коне, понита, пейки и полянка, но наистина не разбрах от къде може да се стигне до там с кола.
midnightStar, стискам палци това да е твоето място и да се харесате взаимно.На Цвети пожелавам същото.
Видях чудесните деца на Бела и Звезден прах Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 09:40 от Sunny29

# 237
Добро утро.
Прахче, къде е това слънце? Тук е едно облачно и мрачно, че и ветровито. Всеки момент може да завали.
Аз също видях малката ти Къдравелка. Чаровница. Heart Eyes Да ти е жива и здрава!

Цвети и Миднайт, успех на интервютата ви пожелавам!

# 238
  bouquet

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 12:26 от BirdsFlu

# 239
Поканиха ни отново за кръстници след 2месеца.
Сега мисля какъв подарък да купуваме....и да питаме, ще ни кажат каквото преценим, та за това се чудя.

Последно за мои много близки купувахме този комплект за хранене (специално на тази страница имат и други видове, а в Амазон има един още по-готин на тази фирма), то е за малко по-голямо детенце, но поне вероятността да са му подарили подобен е малко вероятна, повечето хора подаряват според възрастта. Друг вариант е хубава сребърна лъжичка, там цените са от 50 до 150 лв., горе-долу.

Това, ако детето е мъничко де, защото някои и на по 10 г. ги кръщават. Иначе традицията е да се купят дрехите за преобличане и златно кръстче, както са казали по-напред.

Общи условия

Активация на акаунт