Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 353
  • 985
  •   1
Отговори
# 450
Не стига лошото време , ами сега и токов удар и ток нямам......Докато се наканят от EVN  ще си седим вкъщи като в пещера, добре че Ивейн не се събуди от бурята, че само и това трябва, съвсем да полудея

Ааа тва при вас си е за добър ден.  Crossing Arms като бях на лекции такива ядове брах с вашия ток  Crazy

# 451
  • В Космоса
Май със зеленчуци ще го сготвя. Като киноа. Но на мен киноа не ми хареса. Дано това повече ми допадне.

# 452
  • югозапад, под "Марков камък"
Онна, жива и здрава да е дъщеричката ти    bouquet
За вадене на мъдрец са ми взимали 20 лв., преди три год. (малък град), без усложнения.

# 453
Онна, жива и здрава да е дъщеричката ти    bouquet
За вадене на мъдрец са ми взимали 20 лв., преди три год. (малък град), без усложнения.

Печелиш медала по евтино вадене на мъдрец, Никитка  Mr. Green

# 454
На мен мъдрец ми е ваден веднъж чрез операция с пълна упойка - 500лв, като осигуровките покриха всичко на 100%.

# 455
  • дядовата ръкавичка
Ох, Апетитката се е изправила до мен, гали ме по главата, целува ме и ми вика - бичам мама, моя садка. Оооооооооооооо, няма такъв емотикон, дето да сложа. Абе това дечицата са страшно нещо  newsm76

Много сладко  Laughing

Честит рожден на момиченцето на Онна! Да е здрава, палава и щастлива!

Шест тринайсет годишни млади дами вилнеят на двора ни днес - скачат на батут и играят народна топка, а аз кротко си плевя глухарчета.

# 456
Ох, Апетитката се е изправила до мен, гали ме по главата, целува ме и ми вика - бичам мама, моя садка. Оооооооооооооо, няма такъв емотикон, дето да сложа. Абе това дечицата са страшно нещо  newsm76

Много сладко  Laughing

Честит рожден на момиченцето на Онна! Да е здрава, палава и щастлива!

Шест тринайсет годишни млади дами вилнеят на двора ни днес - скачат на батут и играят народна топка, а аз кротко си плевя глухарчета.
Разсипница! Направи ги на салата, а охлювчетата покрай тях - на супа! Wink

# 457
Айяла, звучи много яко  Heart Eyes и аз искам да играя на народна топка.

# 458
Момичета  Hug  с моите проблеми за зъбите  по разбуних духовете.  Само да уточня , че това не е нормално вадене на вече пробил венеца мъдрец.
Става въпрос за така наречените "ретенирани" / в първия ми пост съм допуснала правописна грешка на  думата от възмущение  Laughing/ . Това са не пробили венеца мъдреци , направо са си в костта  и затова е и по -сложна интервенцията  .  Пояснявам , защото има разлика . Направих запитване по телефона до още един препоръчан хирург , каза минимум 250  Sad  . Явно такива са цените , но 250 пак е по-поносимо . Ще спестя едни 400 .  

Честит Рожден ден на момиченцето на Онна .   bouquet

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 15:57 от maybe June

# 459
А имате ли възможност да посетите зъболекар в друг град? Като ще е операция има огромно значение и кой ще я направи
Едната ми приятелка ходи в Казанлък, другата в Пловдив

# 460
Онна, честита рожденичка! Да ти е много щастлива!

# 461
А имате ли възможност да посетите зъболекар в друг град? Като ще е операзия има огромно значение и кой ще я направи
Едната ми приятелка ходи в Казанлък, другата в Пловдив
Ако има шевове и дренажи , се ходи на контролен преглед , няколко дни подред , така че незнам дали е удачен вариант . Ако имаш къде да отседнеш  може би си струва , но при условие че плащаш хотел , едва ли ще излезе по евтино .

# 462
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Веси, тоя плевел в скритата ти картинка, тученица, е обявен и той за суперхрана и е много модерен - прави се на смутита, салати, даже баница, супа ит.н. И аз не мога да се насиля да го опитам, колкото и да съм любопитна към тези неща.
Обаче земната ябълка (гулия, топинамбур и още имена има) я обичам много. Просто я обелвам или остъргвам хубаво и си ям така, като ябълка. Много е вкусна, крехка и хрупкава.

Амарант:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 16:09 от svetal4o27

# 463
  • някъде ... тук ...
тъй де, щир Simple Smile
Веси написа и моето мнение.
Хич не съм фен на модерните в момента, а иначе забравени прастари храни...

# 464
  • София
Амарант ядох преди две години. Бяхме на палатки и едно момиче го сготви божествено. Сложи го да се вари на  тих огън и 10 минути преди да е готов му изсипа половин пакетче микс от сушени плодове и сурови ядки. Мъжът ми, който без месо на масата не сяда беше впечатлен. Толкова вкусно ядене не бил вкусвал. На мен също ми хареса доста, но аз обичам постни ястия.

Общи условия

Активация на акаунт