Педофилии, парафилии, легална възраст за сексуална връзка

• 9 732
  • 93
  •   1
Отговори
# 60
Трещерица, ти можеш ли да сравниш дъщеря си, когато е била на 11 с Кортеза?

# 61
Въпрос на психика - някои жертви на изнасилване се възстановяват и водят нормален живот , други не и им се прецакват сексуалните отношения завинаги .

Травма нанесена в детсвото като че ли остава в подсъзнанието на индивида завинаги. Проблемите може да не са сексуални, а емоционални.

# 62
  • Тра-ла-ла
По повод на педофилите и ранните бракове...една новина взриви нета преди време - сватбен блог на 12 годишно момиче, което ще се омъжи за 37 годишен мъж...разбира се в Норвегия Mr. Green Оказа се, че това е провокация, която да припомни, че подобни неща се случват на много места по света.

Скрит текст:

# 63
Трещерица, ти можеш ли да сравниш дъщеря си, когато е била на 11 с Кортеза?

Не. Но са ми по-интересни циганите, които обясняват, че това е нормално.

# 64
Ами не са само циганите. Масово в мюсюлманския свят е нормално 10 - 11 годишно момиченце да се ожени за 50 - 60 годишен, щот нали и "пророка" Мохамед се оженил за 6 годишната Аиша и на 10 или 11 години, консумирал брака си, та било нормално това.

# 65
За съжаление тези не могат да бъдат спасени, то само това да беше при тях...

# 66
"Но тези хора (педофили) са хитри и изобретателни ! Пример - те знаят кога автобусите са пълни с деца , които пътуват за училище - направо са гъчкани някой път с дечица и там се качват извратеняците и уж без да искат опипват да не казвам къде " - ЦИТИРАМ СЕ САМА , защото забравих да допълня нещо . Ако нещо подобно се случи как ще се докаже , как ще се накаже извършителят ? Закони има много (понеже темата е за закони) , по скоро адекватни наказания няма ... това е тъжното...

# 67
Research confirms that homosexuals molest children at a rate vastly higher than heterosexuals, and the mainstream homosexual culture commonly promotes sex with children. Homosexual leaders repeatedly argue for the freedom to engage in consensual sex with children, and blind surveys reveal a shockingly high number of homosexuals admit to sexual contact with minors. Indeed, the homosexual community is driving the worldwide campaign to lower the legal age of consent.

Това си е истина, много от хомосексуалистите спят с малолетни и пропагандират да се смъква възрастта до 14 , там където е 16 или 18 например, защото сексът бил забавен.

Винаги съм подкрепяла обратните, но са ужасно  нагли.

# 68
Ами не са само циганите. Масово в мюсюлманския свят е нормално 10 - 11 годишно момиченце да се ожени за 50 - 60 годишен, щот нали и "пророка" Мохамед се оженил за 6 годишната Аиша и на 10 или 11 години, консумирал брака си, та било нормално това.

Жулиета няма 13, а Ромео е на 15. Било е нормално за времето си, когато средната продължителност на живота е била кратка. Днес - не мисля.

Кортеза всъщност е симпатична в лице. Точно днес гледах един клип на дъщеря ми на 11 години.  Joy Детенце.

# 69
Това си е истина, много от хомосексуалистите спят с малолетни и пропагандират да се смъква възрастта до 14 , там където е 16 или 18 например, защото сексът бил забавен.

Не вярвам да са повече от хетеросексуалните.

# 70
Не всички деца имат защитата на семействата си. за съжаление. Някои деца нямат такива.

да вярно е и това, но закона не се прави за някой ..
той се прави за да се защити обществения интерес .. тоест за обществото .

# 71

Не вярвам да са повече от хетеросексуалните.

И аз, да не говорим, че източника на инфото от ОхАман е неназован и незнайно какъв.

# 72
Когато става дума за педофилия няма хетеро и гей, всичко е едно.
Но определено хетеро са доста повече, така че да не изместваме темата към "лошите" гейове.

# 73
да вярно е и това, но закона не се прави за някой ..
той се прави за да се защити обществения интерес .. тоест за обществото .
така би трябвало да е в една нормална държава. В БГ законите обаче се коват за "нашите хора", за "нашата партия" или за популизъм

# 74
14 е прекалено малко, поне 17-18 е по-приемливо.

И аз така мисля.

Такава е възрастта в ислямски държави като Индонезия. Моля не се излагайте.

Общи условия

Активация на акаунт