Забременели след Ин витро - тема 8

• 33 408
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Сладураните ми те  Heart Eyes newsm76 , обичам ви всичките мамчета  Hug Hug Hug Hug Hug

Стискам , стискам и това по цял ден. Трябва сериозно да се заема с покупките за малките  Heart Eyes Heart Eyes

Пусикет , аз ти бях казала, че май ще сме заедно  Grinning

Зу, честит 8-ми лунарен месец   bouquet Това беше първата цел на моя доктор  Heart Eyes
Кейче, да си ни жива и здрава  Heart Eyes

# 61
Вчера, за първи път се срещнах и с педиатър............... който съм си избрала.
За изписването ми каза, седалки за кола , но да са хубави. Чудя се за тези от 0 кг до 13 кг , мисля са най-подходящи.

# 62
Аекара, по проучвания на ММ, Maxi Cosi Pebble (Plus) или Cario Fix са най-доброто което може да се намери на пазара. Сзс сигурност има и други, но той купи Maxi Cosi Cabrio Fix заедно с IsoFix и  2way Pearl за след догинка.
А за секциото - това имах предвид, ще излезеш права  Party

# 63
Aeкарче, аз от преди ти казвах, че ще преносиш, но ти не ми вярваш Simple Smile
Ние към количката имаме кошница за кола. На изписването, живот и здраве, ще пътуваме около 2 часа и половина, а гледам, че кошниците са все с чупка

Скрит текст:
ето на тази се вижда как не са изцяло хоризонтални
и се чудя ще е удобно ли на бебка?
Щото и да я гушкам през целия път не ми се струва удачно.
Оф, колко въпроси ми се блъскат в главата!

# 64
Кейче, всички кошници и столчета са с такъв ъгъл, който не е подходящ. В моята клиника предупреждават да се слага една пелена на ъгъла, така че извивката да е по полегата и бебето да е в ембрипналната си поза. Отделно тези кошници се препоръчват за бебето максимум 2 часа, така че може да спирате по пътя за малки почивки.Извивката, която е на столчето/ кошницата е за бебе над 6м. Така ми препоръча и ортопедът ни. Дано съм била полезна.
Аекара, благодаря много. Добре, че си ти,че аз откъде да знам колко правя. Много ми е зле мозъкът тази бременност.

# 65
  • При вещиците
Кейче, и ти ли си телче? Ето защо си ми толкова готина  Hug
Фрида, още малко и ще се видите с принцесата. Ох, колко се вълнувам  Flutter
Аекара, ти си щастливка-с 2 послушни момиченца. Да почакат още малко и вие да се гушкате.
Зу, честит 8 месец.
Аз мисля утре да отскоча до док, от 2 седмици не сме се гледали и не мога да чакам още 3. А и имам болки в кръста и долу в слабините като ПМС. Притесних се снощи.

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 13:10 от Lili_mili

# 66
Кейче...
http://www.hippoland.net/lorelli-podlozhka-za-stolche-za-kola-easy-travel
Лили, бързичко да те отпуска, пи ли но-шпа?

# 67
И аз много се затруднявам. Прочетох това:
 http://www.besafe.bg/detski-stol-za-kola---istoria-vidove-osobennosti
Мерси много Кетче, отивам да ги разгледам   bouquet
Кейче,  Hug Hug Hug Mr. Green

ММ казва или скъпа седалка за около 200 евро, но само до 9 месеца
( на-много годинка) и после нови седалки или по- икономична яйце пак които ще стоят само в колата, и като се наложи да ги водя на педи ги изваждам и ги слагам в коша и ги нося заедно.

ААААААА   Лили, аз имам момченце и момиченце , недей така моля ти се едното дете мъж са става  Stop

# 68
Лили, и аз теле  Grinning
Зу, много ти благодаря, отдъхнах си.
Коте  Heart Eyes, поръчах я тази подложка, трябва тия дни да е при мен, ще дам отзиви.

# 69
Здравейте Simple Smile
чета за подложките... Кей ще те помоля да кажеш какви са отзивите ти. Ние също взехме такова столче.. то е към количката и на мен ми казаха, не повече от 2 часа на него...

# 70
  • на пясъка при черупките от миди
Малко ви изпуснах, момичета, ама ще наваксам с четенето и ще пиша по-смислено.

Само минавам да питам на вас какво са ви изписвали за анаеробите? В моя случай се води анаеробен колпит, но четох че тези гадинки били нак- разпространените и било липса на лактобацили. Моят док ми изписва само флажил, ама вече незнам кой път си е без ефект. Мисля алтернативно да почна бани със смрадлика, дано някакъв ефект има  Tired

# 71
  • При вещиците
Аууууу, Аекара, извинявай! Пупупу. Голям мъж да стане момъка.
Коте Дани, мерси. Днес ще ходя вечерта. Поне око да види Wink

# 72
Фриде, не остана!! Стискам палци Simple Smile  Hug

Такава подложка и аз мисля да взема, не сме избрали кошница за колата, но при всяко положение мисля, че е хубаво да се сложи, защото наистина не им е подходящ ъгълът. Даже може би още днес ще се разходя до мол Сердика и от Хиполенда там ще взема. Имам и едни лампи да купувам. Общо взето след малко си тръгвам от работата и ще се отдам на пазар Simple Smile (макар че нещо го закъсваме с парите, да се оплача, тука едни ремонти на колата излязоха непредвидени, отделно ни я разбиха онзи ден и откраднаха на мъжа ми едни инструменти, та още пари отидоха за смяна на стъкло..)

Лили, чакаме да кажеш какво става на лекаря!

Аекара, големи бебета, браво!! Ще устискаш до 35 седмица сигурна съм!!

# 73
Привет момичета, Добре дошла на Франи Simple Smile
Фриде аз съм след теб мила- Стискам палци да си спокойна и всичко да мине гладко.
Пиша от болницата приеха ме с високо кръвно, което не усещах... сега съм на лекарства и живот и здраве ще раждаме след две седмици  Praynig

# 74
  • София
повечето столчета си имат собствена подложка за новородено, тя повдига точно където е дупето.
нашето момче си го сложихме още в болницата в кошницата и никога не съм го държала на ръце в колата.
и каквото и да е столчето не се препоръчва да седи повече от 2-3 часа без прекъсване.
ама те хапват и пълнят памперси редовно та се налага да излизат оттам.
от друга страна ортопеда пък каза че позата била много подходяща и проблеми няма никакви от седене в столче или шезлонг, да се чудиш на кой да вярваш  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт