Отговори
# 45
  • In transit
Две интересни и полезни статии за правата ни като потребител. Едната я коментирахме в миналата тема. А втората имам някакво чувство, че май не се спазва в БГ все още...

http://pravatami.bg/6892

http://pravatami.bg/6641

# 46
купих днес от тия охладени бутчета от 2.80 лв. на Билла и останах доволна

# 47
Патешките сърца как се приготвят и повече време ли им трябва. Готвила съм само пилешки. Видях в брошурата на Кауфланд, че са на промоция.
Не съм приготвяла до сега,но си поръчваме в едно заведение на скара и са страхотни,дори бих се радвала ако някой знае и приготвя да сподели!Четох някакви рецепти и не ми се стори нещо сложно Grinning
Приготвяла съм ето така сърца патешки
http://deliciouskit.blogspot.com/2015/02/blog-post_8.html?m=0

bouquetБлагодаря ТИ!
Ще пробвам рецептата,днес ходих до Метро и взех един пакет!А може ли още малко помощ:колко време горе-долу ги печеш?

# 48
Патешките сърца как се приготвят и повече време ли им трябва. Готвила съм само пилешки. Видях в брошурата на Кауфланд, че са на промоция.
Не съм приготвяла до сега,но си поръчваме в едно заведение на скара и са страхотни,дори бих се радвала ако някой знае и приготвя да сподели!Четох някакви рецепти и не ми се стори нещо сложно Grinning
Приготвяла съм ето така сърца патешки
http://deliciouskit.blogspot.com/2015/02/blog-post_8.html?m=0

bouquetБлагодаря ТИ!
Ще пробвам рецептата,днес ходих до Метро и взех един пакет!А може ли още малко помощ:колко време горе-долу ги печеш?
До готовност, не мога да кажа с точност, че половинът ги пече...все пак зависи и колко са едри сърцата...

# 49
Не съм чела назад , но искам да споделя разочорованието си от бедния асортимент в :
Пикадили са трагични , направо са се превърнали в кофти квартална бакалия /Вървят по пътя на СВАто/
Карфур е пълна скръб отдавна /и там никакъв избор на производители на прахове /, за хранителните им продукти да не говорим.Направо да го закрият , че то така ни риба, ни рак.
Елитис /за препарати и козметика/ .. прах на прах -само български .Също неугледен магазин зареден бедно и с кофти стока .
Какво става , че то в соца имаше по голямо разнообразие .
Днес се отбих  в пикадили да си купя чорапи 3/4 с ликра/тип чоропогащник / и се оказа , че нямат . Shocked #Crazy ooooh!
Разгледах и други продукти... разнообразие и възможност за избор йок. Twisted Evil

# 50
  • Пловдив
Някъде по веригите "читав" прах за пране на промоция?

# 51
От Пени маркет си купих в крайна сметка 10 кг прах за 9.99 лв.
Незнам дали беше промоция или редовна цена , никога не бях влизала в този магазин и купих въпросния прах /чехия/ бяла торба на червени лалета.
Писна ми да търся и обикалям иго купих за бялото ми  пране.Дано излезе качествен .

# 52
От днес в Кауфланд  Тайд 20 пранета за 6,29 , Персил за цветно- 40 пранета за 12,99 в Била до 06,05

# 53
  • София
Не съм чела назад , но искам да споделя разочорованието си от бедния асортимент в :
Пикадили са трагични , направо са се превърнали в кофти квартална бакалия /Вървят по пътя на СВАто/
Карфур е пълна скръб отдавна /и там никакъв избор на производители на прахове /, за хранителните им продукти да не говорим.Направо да го закрият , че то така ни риба, ни рак.
Елитис /за препарати и козметика/ .. прах на прах -само български .Също неугледен магазин зареден бедно и с кофти стока .
Какво става , че то в соца имаше по голямо разнообразие .
Днес се отбих  в пикадили да си купя чорапи 3/4 с ликра/тип чоропогащник / и се оказа , че нямат . Shocked #Crazy ooooh!
Разгледах и други продукти... разнообразие и възможност за избор йок. Twisted Evil

Съвсем наскоро ми се наложи да обиколя техномаркетите. Стигнах до същия извод.  Mr. Green  На зле отиват нещата. Все по-малък избор и то на евтини (не като крайна цена  Mr. Green), застояли и некачествени стоки.

# 54
Какво значи "читав" за ТЕБ? Laughing
Днес изнасяха от Кауфланд Первол,но не ми трябва и не видях колко парички е!

# 55
  • Sunshine state
Первол на мен не ми харесва. Ариел и Тайд са хубави. Peace

# 56
Ние ползваме Персил за 40 пранета вече два месеца, а бутилката е малко под половината. Перем през ден и ще взема пак като свърши...За пръв път взимам толкова голямо количество и съм изненадана колко силен концентрат е.

# 57
  • Пловдив
+1 за Тайд. Peace

# 58
Момичета, като сте на тема прах за пране, моля ви, препоръчайте ми такъв за бяло пране  Blush
Може и течен, но искам наистина дрехите да са бели.  Grinning
Все не мога да се спра на конкретен, дори сега довършвам някакъв Ариел, ама май не е точно за бяло.
Ами на кантар съм от него. Confused
Иначе за цветно аз много харесвам Первол. Simple Smile

# 59
Скоро за бяло пране си купих Bingo аutomat -snowwhite . Не вярвах, но ефекта ме у невероятен, бялото е наистина бяло.

Общи условия

Активация на акаунт