Отговори
# 60
Запис  Hug

Прах за пране - гледам да използвам Фрош. Те имат и за бяло, аз просто не използвам за бяло Wink

# 61
  • Пловдив
Запис  Hug

Прах за пране - гледам да използвам Фрош. Те имат и за бяло, аз просто не използвам за бяло Wink

Фрош-а е ОК, някъде да го има на промоция в момента?

# 62
Запис  Hug

Фрош-а е ОК, някъде да го има на промоция в момента?
Аз да си призная не се сещам да съм го виждала на промоция. Взимам го от Лили.

# 63
  • Русе
Скоро за бяло пране си купих Bingo аutomat -snowwhite . Не вярвах, но ефекта ме у невероятен, бялото е наистина бяло.
С Бинго 2 в 1 е същия ефекта Peace
Иначе ОМО е много добър за бяло, но от Кауфланд не щат да ни го намалят на 50% Sad

# 64
  • Sunshine state
Аз пък от ОМО не съм забелязала бялотобда свети. Иначе изпира добре и мирише хубаво. Peace

# 65
Интересно, на мен от мирозмата на ОМО  Sick , аз го ползвам за..бледи цветове, с 3 дребки съм пълна с такива.Не се покрива с идеята ми за ярко бяло пране. Но за бингото ще пробвам,днес специално по коментарите тук издирих картинката.
За свинския врат в Пикадили, въобще не бях очарована,но взех дажго опитаме и за фризера
Освен в Лидл, къде другаде има агнешко ?!

# 66
  • София

В Била. Но не мога да дам подробности, защото такова месо не ям. Просто видях цял хладилник с охладено месо с най-различни форми и големини.  Wink Може би в брошурата им има цени.

# 67
Днес видях в Пикадили - Ринг Мол.

# 68
  • Sunshine state
И в Кауфланд има.  Peace

# 69
Искам да похваля розовите домати в магазини "Дар". С няколко колеги си взехме през обедната почивка и освен, че намалени, бяха и много вкусни! На следващия ден си купихме и за вкъщи. Става въпрос за магазина на веригата в Младост 3. На цена 2.99 лв/кг са до неделя, ако някой иска да си купи  Simple Smile

# 70
  • In transit
А аз да се оплача от Била! Крайно съм възмутена. Днес бяха на -25% зехтините и специалните олиа. Засилих се да си взема зехтин Il Portico, което ползвам отдавна и е на редовна цена 9.90лв. Познайте какво видях? Стара цена около 14 лева ( не запомних точно), нова цена с намалението 10 лева и стотинки.  Shocked Огледах и останалите зехтини, и поне за още няколко съм сигурна, че са вдигнати с 25% за да могат да ги намалят после.
Миналата или по-миналата седмица същото беше и с рибата тон в зехтин с марка Била.
Не мога да разбера толкова на големи шарани ли изглеждаме?  Crossing Arms

# 71
Често срещан номер. Даже "редовните" цени постоянно променят, не само в Била. Със зехтина са увеличили 4лв, на по- евтините стоки слагат няколко стотинки отгоре, например, но съм го забелязала.

# 72
И аз мисля, че съм виждала да го правят този номер, ама трябваше да снимаш промо цената с телефона и после като свърши промоцията да снимаш и актуалната и да отидеш да ги питаш що за нахалство е това. Аз досега не съм хващала на 100% такава измама, но често имам чувството, че с тези промоции яко ни лъжат.

Иначе влезнах пък да ги похваля (Била) от вчера - заредили са отново продукти на dr. Oetker , както и доста такива от тяхната гама, които преди ги нямаше ... харесах много и краставиците, чудесна цена и продукт.

# 73
  • София
А аз да се оплача от Била! Крайно съм възмутена. Днес бяха на -25% зехтините и специалните олиа. Засилих се да си взема зехтин Il Portico, което ползвам отдавна и е на редовна цена 9.90лв. Познайте какво видях? Стара цена около 14 лева ( не запомних точно), нова цена с намалението 10 лева и стотинки.  Shocked Огледах и останалите зехтини, и поне за още няколко съм сигурна, че са вдигнати с 25% за да могат да ги намалят после.
Миналата или по-миналата седмица същото беше и с рибата тон в зехтин с марка Била.
Не мога да разбера толкова на големи шарани ли изглеждаме?  Crossing Arms

Ще ми е интересно да разбера дали и в момента са на познатите ти цени? Следващия път ще провериш ли как са цените на зехтина и рибата тон? Досега не съм се заглеждала внимателно. Балсамовият оцет, който купих вчера беше на цената, на която винаги е бил. Запасих се с цели 3 бутилки.  Wink Но това не означава, че с други продукти не го правят. А е възможно и междувременно да са вдигнали цените. Напоследък доста неща поскъпнаха. Наскоро коментирахме шоколадите Милка, че са с 40-50 ст. отгоре. Не говоря за Била, а изобщо.

# 74
Ще скочат ли цените на хранителните продукти?

Общи условия

Активация на акаунт