Отговори
# 555
Някой от стоките се покриват с Лидл, но опаковката беше различна и цената по-ниска.
Абсолютно. Последно тези дни ми направи впечатление едни и същи маслени бисквити в различни опаковки, еднакъв грамаж - в Пени 1.50 , в  Лидъл 2.70лв.

Точно затова не влизах в Лидл.
Защото същите неща в Пени са много по-евтини.
Бяха... smile3518

# 556
  • София
Мноого ми липсва Пикадили, много. Оказва се, че другата верига, която ни е в близост е доста по-скъпа от него, а предлага нискокачествени меса, колата е още с точките отгоре (т.е. стара), много ме е яд.
В следващата тема трябва да отпаднат имената на Пени и Пикадили, а както е тръгнало, скоро и на Карфур.
Много ми е интересно, какво кара тези вериги да напускат? Не е ниската печалба, определено.

И на мен ми липсва Пикадили. Вчера видях как изнасят оборудването от ЦУМ. Sad Но от заглавието няма защо да отпада, защото закриват само част от магазините. В моловете ще ги има. Засега и доста от Дейли-тата съществуват (това на Дондуков, както и на Гео Милев със сигурност). А днес се учудих, че съществува и магазина, който е до гробищата и дели един паркинг с Баухаус. Там пък жив човек не влиза, но явно постройката си е тяхна. Дори имаха за размяна Кока-Кола от играта с капачките. Simple Smile

# 557
Някой от стоките се покриват с Лидл, но опаковката беше различна и цената по-ниска.
Абсолютно. Последно тези дни ми направи впечатление едни и същи маслени бисквити в различни опаковки, еднакъв грамаж - в Пени 1.50 , в  Лидъл 2.70лв.
те затова ги затварят...
всички супермаркети са пирамиди от най-чист вид. Получават стока от доставчиците с отложено плащане, работят с парите им и продават на каквито им скимне цени.... понякога и на загуба, само и само да вземат пари кеш и да си разплатят сметките. Някои издържат по-дълго, други - не.

# 558
Фри, това е така. Но доста големи вериги се изтеглиха от Бг, не само хранителни, и май причината е една- мизерията която налегна народа.  Confused

# 559
Фри, това е така. Но доста големи вериги се изтеглиха от Бг, не само хранителни, и май причината е една- мизерията която налегна народа.  Confused
Кои са другите? Това е доста притеснително.

# 560
 На първо четене Практикер, Баумакс, продадаха ги на българи и се изнесоха. Интересно ми е Метро до кога ще издържи, този в който все по- рядко ходя, почти винаги е празен.

# 561
но пък аптеките  не фалират, а отварят нови и нови...
на Графа има около 5-6 и то големи   Crazy

# 562
но пък аптеките  не фалират, а отварят нови и нови...

Вчера бяхме на пазар в Пирот и точно коментирахме как почти няма клиенти в техните аптеки, за разлика от нашите Confused
Но то и храната им не е като нашата химия.

# 563
На първо четене Практикер, Баумакс, продадаха ги на българи и се изнесоха. Интересно ми е Метро до кога ще издържи, този в който все по- рядко ходя, почти винаги е празен.

И аз се чудя за Метро?

# 564
  • София
Близкото до нас Метро - на Цариградско, винаги е било добре заредено. Има и хора. Но все пак това е магазин за  пазаруване на едро.

# 565
  • София
Метро магазините работят на съвсем друга философия. Те зареждат огромни количества вследствие, на което получават огромна отстъпка от производителите. Тази верига е предназначена по скоро за търговия на едро (тоест да зарежда другите търговци) и едва след това да се занимава с преки продажби на населението и крайния потребител. Освен това Метро магазините работят с нормални цени и не са дискаунтери.

И двата магазина в София според мен са заредени много добре.

# 566
Близкото до нас Метро - на Цариградско, винаги е било добре заредено. Има и хора. Но все пак това е магазин за  пазаруване на едро.
+1
Пазаруваме в МЕТРО на Цариградско доста често... Ходим там точно заради богатия избор, добри цени и промоции, рибения щанд... С други думи: "Харесваме си го" Wink

# 567
Близкото до нас Метро - на Цариградско, винаги е било добре заредено. Има и хора. Но все пак това е магазин за  пазаруване на едро.
Той е най-оборотния и най-зареденият, може би Варна и Бургас също лятото, но останалите....
Точно защото дребни търговци малко останаха, а като гледам и доставчици им доставят директно стоките вече.

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 16:42 от Lemy

# 568
  • In transit
Момичета да сте виждали някъде такива млека... http://www.muller.it/prodotto_19_Gusti-Golosi_Yogurt-Stracciatella.html в Пикадили бях виждала някакви техни продукти, ама вече едва ли има нещо..по скоро за Метро или Кауфланд си мисля?

# 569
  • Пловдив
Има ли някъде захар на промоция?

Общи условия

Активация на акаунт