Отговори
# 570
Има ли някъде захар на промоция?
В Метро има захар "Сладея"  Peace

# 571
  • Sunshine state
Момичета да сте виждали някъде такива млека... http://www.muller.it/prodotto_19_Gusti-Golosi_Yogurt-Stracciatella.html в Пикадили бях виждала някакви техни продукти, ама вече едва ли има нещо..по скоро за Метро или Кауфланд си мисля?
На мен нищо не ми излиза като цъкна линка,само реклами.

# 572
  • Пловдив
Момичета да сте виждали някъде такива млека... http://www.muller.it/prodotto_19_Gusti-Golosi_Yogurt-Stracciatella.html в Пикадили бях виждала някакви техни продукти, ама вече едва ли има нещо..по скоро за Метро или Кауфланд си мисля?
На мен нищо не ми излиза като цъкна линка,само реклами.
Във лидъл май съм виждала .

# 573
  • София/Севлиево
Понеже нямам време да изчета всичко назад, може да сте го коментирали,може да не сте, но вярно ли е , че Карфур фалира?Последните няколко пъти като ходих в магазина им в един от моловете бях потресена колко зле са с асортимета и как нямаше много от нещата,които по принцип винаги си взимам от тях.Сега се налага да пазарувам от Лидл и Метро, но в първия също няма много от нещата,които взимам, а до втория може да се стигне само с колата,понеже ако ида с метрото ще ми се наложи да взимам такси навръщане.То вярно, че едно време като ги нямаше повечето вериги пазарувахме само от Метро,но някак си съм свикнала с другите магазини.

# 574
Понеже нямам време да изчета всичко назад, може да сте го коментирали,може да не сте, но вярно ли е , че Карфур фалира?
С такава политика на там май отиват нещата, но това не е от скоро... неплащането на доставчиците при тях е пословично. Ето нещо по темата: "Карфур" и "Пикадили": Заедно не правим повече

# 575
Снощи пазарувах в Пени, бях забравила за намаленията, а той ми беше на път- ами лудница си беше, но отново ми дожаля за този магазин  Cry Накупих доста намалени неща, които обаче по принцип си харесвам, прави сте, в Лидл са много по- скъпи  Confused

# 576
С такава политика на там май отиват нещата, но това не е от скоро... неплащането на доставчиците при тях е пословично. Ето нещо по темата: "Карфур" и "Пикадили": Заедно не правим повече
И аз такива неща чувам и чета. Между другото скоро не съм виждала техни брошури.

# 577
  • София
Понеже нямам време да изчета всичко назад, може да сте го коментирали,може да не сте, но вярно ли е , че Карфур фалира?

Статията е от април месец. "Разведоха" се вече, но не знам Пикадили на кого е. Магазините, които оставиха се понапълниха със стоки, за разлика от времето, когато бяха заедно с Карфур. Обновили са си и сайта (там я има брошурата). За моя радост все още съществува Пикадили клуб. Дори точките ми ги има. Дано не се отметнат, че имам доста натрупани точки.

# 578
  • София
Скоро не съм виждала брошурите им за стоки само с точки newsm78

# 579
  • Русе
На мен пък в неделя ми направи впечатление, че Карфур в Мол Плевен беше много добре зареден. Такъв не бях го виждала от много месеци.

В ПЕНИ не съм ходила от събота. Едно, че почти нищо няма намалено, а и това което трябваше да е намалено - беше изчерпано Crossing Arms Отидох за доматено пюре - ами нямаше. Преди мен на касата мъж и жена, награбили два кашона ooooh! То пък голямото намаление беше - с 30 ст. Грабят като невидели. Преди на 50% са го намаляли и не съм виждала така да грабят.

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 22:26 от viki_1974

# 580
  • оттам, откъдето започва България
И при нас истерията с изкупуване на стоките от Пени е същата. Имам съмнения, че голяма част от стоката се купува от търговци на квартални магазини или от такива от селата. Наистина до сега са правили и по-големи намаления, но такова нещо не е било.

# 581
И търговци има, но и обикновени хора купуват.
Трети ден, трета сутрин по-точно, защото минавам преди работа, се засичам с едно семейство пенсионери, с дъщеря която явно е с някакво заболяване, ами по три колички карат! Shocked
А уж нямали пари пенсионерите?!

# 582
http://www.economic.bg/bg/news/5/pikadili-otkriva-novi-magazini- … ki-tsentrove.html

Ето за Пикадили, дълга е, не ми се чете, защото не ме вълнува, нямаме тази верига в града ни, само по диагонал- в София и Варна ще продължат само

# 583
  • Пловдив
И търговци има, но и обикновени хора купуват.
Трети ден, трета сутрин по-точно, защото минавам преди работа, се засичам с едно семейство пенсионери, с дъщеря която явно е с някакво заболяване, ами по три колички карат! Shocked
А уж нямали пари пенсионерите?!
И къде ще складират всичко?

# 584
  • София/Севлиево
Ще го складират в мазата или килера.Явно се запасяват за зимата.

Общи условия

Активация на акаунт