Отговори
# 705
  • Бургас
Каква е драмата на Карфур някой знае ли? Защо така не зареждат и си изгониха клиентите?
гръцката фирма - собственик има  натрупани милиони загуба и не плащат на доставчиците, които съответно спират да им доставят и завеждат съдебни дела
В Бургас единият Карфур го затвориха вече поради неплащане на наема в мола, другият е в плачевно състояние - нито има стоки, нито пък клиенти...

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 21:43 от asya02

# 706
  • Sunshine state
Вчера точно една приятелка ми се оплакваше отново от Карфур, понеже им е най-близък в района. ТА, прави впечатление, че драмата им се точи вече с години и направо няма край. До кога така? Ако ще фалират, да фалират,ама това е вече като някаква предсмъртна агония, продължаваща векове. Rolling Eyes

# 707
Къде в момента има промоции на перилни препарати ?

# 708
  • София
Била, с карта.

# 709
Това не беше ли един ден само

# 710
  • София
Има нова брошура, месечна, към края има една страница с перилни. През телефона не мога да я пусна.

# 711
Скрит текст:
Пикадили си има в София, заредени са си, и имат джолан без кост на 4,20 лв. сега на промоция, ако някой го интересува.  Sunglasses

Разкошен е джолана, ние взехме днес, че на всичкото отгоре имаше и чудесен врат без кост за 5,29, та купихме и от него  Sunglasses Утрепаха Кауфланд и Лидл  с цените на месото  Laughing
Джолана е много хубав, да. С него сътворих ей тази вкусотия, а днес взех от него още няколко кила, също и врат без кост  Sunglasses

Скрит текст:

Markrit, перилни има в Кауфланд - течен Персил, а от петък до неделя - Тест на прах за ръчно пране.

# 712
Това не беше ли един ден само

Ариелът е намален цяла седмица на 6 и нещо ... ама не запомних кои видове  Wink

# 713
Здравейте, мами! Преди 3 години купихме от Кауфланд една плюшена играчка за сина ми, който тогава беше бебе. От този момент, той така я обикна, заспиваше с нея, носеше я навсякъде... До преди два дена, когато я загубихме. Става въпрос за жълта плюшена калинка, висока около 25 см. Пуснала съм тема, и за да не се повтарям, слагам линк към нея. Просто понякога имаме много играчки, с които децата ни не си играят. Ако се намери същата купена по това време, и родителите са готови да ни помогнат, нека да пишат тук. Благодаря за разбирането!
Линк към темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=882380.0;topicrefid=19

# 714
Здравейте, видях, че ще има дни на Баварската кухня във Фантастико, преди време бяхме на подобно в Метро, заредихме се с деликатеси на добри цени, но обяснимо бързо свършиха и съм доволна, че пак ще има.
https://web.facebook.com/BavarskaKuhnia/?fref=nf

# 715
  • София/Севлиево
Я ми кажете къда мога да си купя колбаси от рода на шпек,сушеница в които да няма натриев нитрит?Срещала съм само в Пикадили на Тандем, но само филета, ана мен ми се яде нещо като шпека от едно време...

# 716
  • София
До нас (метростанция Младост 1) отвориха едно магазинче за колбаси и млечни продукти. Пробвахме една луканка от техните- много истинска. И си мирише като едно време. Не съм гледала състава обаче. Казва се Воденска луканка.

# 717
Здравейте, видях, че ще има дни на Баварската кухня във Фантастико, преди време бяхме на подобно в Метро, заредихме се с деликатеси на добри цени, но обяснимо бързо свършиха и съм доволна, че пак ще има.
А в кои магазини?

# 718
До нас (метростанция Младост 1) отвориха едно магазинче за колбаси и млечни продукти. Пробвахме една луканка от техните- много истинска. И си мирише като едно време. Не съм гледала състава обаче. Казва се Воденска луканка.
Къде се намира този магазин? От страната на пазара ли?

# 719
  • София
Да, в белия блок 74а, в края противоположен на пазара. Вратата е на самия ъгъл.

Общи условия

Активация на акаунт