Лидл ::64::

• 86 049
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Има ли почва за цветя в Лидл и ако има хубава ли е?

# 346

Има.
Торфена смес. Аз скоро оглеждах торбите, че си взех от Лидл фикус женшен, което се води бонсай, и четох, че трябва специална почва за бонсай. Но такава в лидл поне не открих. Но торфена си има...

# 347
Момичета, използвали ли сте крема сирене от Лидл за чийзкейк? Ако има отзиви, моля споделете, също и марка. Simple Smile

Аз ползвам нискомаслената извара Пилос и сметана. В кутийки като майонезата е и е много фина.

# 348

Има.
Торфена смес. Аз скоро оглеждах торбите, че си взех от Лидл фикус женшен, което се води бонсай, и четох, че трябва специална почва за бонсай. Но такава в лидл поне не открих. Но торфена си има...

Благодаря! Товаря бебето в количката  и минавам през Лидл и през едно левче за саксии, да ги оправя най после тия цветя  ooooh!

# 349
Аз загледах робота - предполагам е пускан преди... дали е мощен според вас, че хич не разбирам от тоци  Crazy и дали ще се справя с всички приставки? Да не стане, че зацикля да рендосва или да реже примерно... Rolling Eyes
И аз харесах панталонките, но понеже имам от по-късите им тъмни 38 и са ми големи, ми се щеше да са 36, но пък от светлите няма такъв размер.... а нещо не ми се иска розови  Thinking ще ги мисля ...

# 350
Може ли да помоля за отзиви за сокоизстисквачката?  Praynig Смятам да купя една по молба на майка ми. Ватовете за 450, за сравнение да кажа, че преди години майка ми си беше купила сокоизстисквачка Мулинекс за 100 лева, а ватовете и бяха смехотворни- 200 или 250 вата. Crazy Отдавна вече не я ползва, пък и при не особено интензивна употреба и нарязване предварително на ситно на плодовете и зеленчуците даже и последния път като я е използвала нещо не и е работело както в началото. Та си мисля, че тази на Силвъркрест може и да става..... Thinking

# 351
  • София-Младост
Аз загледах робота - предполагам е пускан преди... дали е мощен според вас, че хич не разбирам от тоци  Crazy и дали ще се справя с всички приставки? Да не стане, че зацикля да рендосва или да реже примерно... Rolling Eyes
Точно и аз влизам да помоля за отзиви от кухненският робот, да знам утре дали да ставам рано  Mr. Green Всъщност май чак другата събота ...

Последна редакция: пт, 08 май 2015, 19:02 от Ала-Бала

# 352
  • София
И аз харесах панталонките, но понеже имам от по-късите им тъмни 38 и са ми големи, ми се щеше да са 36, но пък от светлите няма такъв размер.... а нещо не ми се иска розови  Thinking ще ги мисля ...
Имаме робота от есента. Рендосва без проблем. Морковите са най-твърдото, за което се сещам, и рендето и големия нож ги режат. Само трябва да се придържа основата в началото като морковите са още на големи парчета (това е като се ползва ножа). Каната разджурква и ядки и лед без проблем. Днес точно на моя младеж му правих шейк с ягоди и мляко. Изпи половин литър на екс и сега чакам включване. Mr. Green
Купата меси и тесто. Това е най-затрудняващото двигателя, но със спиране и пускане няколко пъти си го омесва добре.

# 353
  • България
ЗДРАВЕЙТЕ,
Споделете мнение за блендерa от 49.99 - 550W,
Благодаря! Хубава вечер!

# 354
  • София
Nil desperandum!, първото барбекю определено не става за тераса. Имахме и него. Доста несполучливо се оказа, но може нашето да не е било нещо ОК, но определено пуши.... бившата ни тераса 7-8 кв м, открита .... ставаше в чернилка цялата....

# 355
Моля за мнения за бебешкия термометър.Мерси!

# 356
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ето моето от вчера Simple Smile
Някой по-напред беше питал за термометъра ... Сега ще купя два за къщите на двете баби, за да не разнасям моя ... Имам такъв от предния път, когато пускаха и съм го сверявала с живачния, който пазя като очите си -> 0,1-0,3 разлика ми дава с живачния и то в минус ... Та съм доволна ... Като видя 37,8 ... знам, че е малко отгоре ...

А да попитам: вчера си купих уреда за прозорци Simple Smile Заредих го за 3,5 часа, както е в книжката ... Започнах да чистя и лампичката светеше в червено още с включването ...,а преди да го махна от зарядното светеше в зелено от 2 часа ... Дали имам проблем  newsm78

# 357
Тя лампичката така си свети в червено, не се притеснявай, а когато се изтощи започва да мига.           
 Сутринта 4 минути след като беше  отворил магазина, имаше само една скара-грил ,взех я дано да ми е на късмет и да е сполучлива покупка. Довечера ще я пробвам с наденички, пак от лидъл.

# 358

А да попитам: вчера си купих уреда за прозорци Simple Smile Заредих го за 3,5 часа, както е в книжката ... Започнах да чистя и лампичката светеше в червено още с включването ...,а преди да го махна от зарядното светеше в зелено от 2 часа ... Дали имам проблем  newsm78

Нямаш. Трябва да свети червено през цялото време на работа, когато започне да мига - значи му е паднала батерията. При мен като му падна, просто се изключи, мига предварително само няколко секунди. В контакт, когато е зареден - само тогава свети зелено.
Ама защо не ги четете тея книжки  newsm78 аз не пипам нищо, преди да разуча инструкцията.

# 359
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Благодаря за отговорите!
Ами в книжката е дадено това:
УКАЗАНИЕ
► В случай че по време на работа контрол-
ният индикатор 8 мига червено, това
показва, че уредът трябва да се зареди
(вж. глава „Зареждане на уреда“).
Никъде не намерих какъв цвят трябва да е лампата при зареден и започващ работа уред ... за това попитах ... Извинете  Embarassed

Редактирам се ... Пише и това:
Натиснете бутона за включване/изключ-
ване 6. Контролният индикатор 8 свети
червено.

Явно не съм разбрала, че като работи трябва да  свети червено, а като започне да мига червено значи трябва да се зареди ...

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 10:15 от Почти безобидн@

Общи условия

Активация на акаунт