Слънцезащитен крем за лице - 2

• 91 457
  • 457
  •   1
Отговори
# 315
Много висока сума за доставка са сложили. Общо взето двойна.

# 316
  • София-Младост
В енцо го има също
http://www.enzo.bg/bioderma/hydrabio-eau-de-soin-khidratirassha- … itna-mgla-spf-30/
Опс...неналичен го дават в момента обаче.

# 317
Има го в асортимента, но не е наличен продукт  Wink

Много висока сума за доставка са сложили. Общо взето двойна.
Все пак ги изпращат от Гърция  Wink

# 318
Доста доставки от по-далеч за безплатни, така че не е това причината. Политика на фирмата просто Simple Smile

# 319
Написах го с ирония, Човече  Wink

# 320
# 321
Ама как ще наплескаш това върху грим? Няма ли да се разтече newsm78

# 322
http://static.framar.bg/thumbs/6/products/laroche-posayanthelios … httintedfluid.jpg

някой ползвал ли е този крем , ако може да сподели впечатления 

# 323
  • София
Човече, благодаря за идеята за гръцката аптека! От кога търсех!

# 324
  • Бургас/Пз
Ама как ще наплескаш това върху грим? Няма ли да се разтече newsm78

То е спрей, пръска се както фиксаторите за грим и термалните води.

# 325
Имам термалната вода на Виодерма, точно от Енцо я поръчах. На мен ми харесва, пръсках я върху грим през целия ден като се сетя, много е освежаващо. Не е точно като дезодорант под налягане, по-скоро трябва да се помпа няколко пъти, не разваля нищо по лицето - супер фино е. За съжаление това се случи само за 3-4 дни, защото помпата се повреди и тъй като е затворен като дезодорант, в момента по-скоро плюва и то малко, отколкото да прави нещо. А е почти пълен. Вероятно ще го отворя и пресипя в обикновено шише с помпа.

# 326
  • Бургас
За плажа Нюкс 50 фактор миналата година го пробвах много добре ми се отрази,пигментните петна почти не се изявиха през цялото лято.Тази година пак с него,а взех един на Кларинс, който ползвам през седмицата когато съм на работа 50фактор със 8 часова защита.

# 327
  • Варна
Някой да е ползвал продукти на Лавера?

# 328
  • Бургас
Какво мислите за ББ-то Биодерма и на Виши ?? Притеснявам се да не стават на петна, обмислям само него да ползвам лятото.

# 329
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета, имам този крем от миналото лято и съм много доволна , дали има проблем да го ползвам и това лято, доста е пълна тубичката  newsm78

не е ок, купи си нов

Общи условия

Активация на акаунт