Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за предотвратяване на кандидоза по време на бременност?
Какви са процедурите за определяне на състоянието на очите по време на бременност?
Какви са препоръките за бременни жени с очни проблеми като дегенерация на скреж в очите, миопичен конус и натоварване на очите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за предотвратяване на кандидоза по време на бременност?
-
Какви са процедурите за определяне на състоянието на очите по време на бременност?
-
Какви са препоръките за бременни жени с очни проблеми като дегенерация на скреж в очите, миопичен конус и натоварване на очите?
За бременни жени с проблеми с очите, дегенерация на скреж в очите и миопичен конус се препоръчва редовен преглед при специалист за наблюдение на състоянието на ретината и предприемане на необходимите лечебни процедури. Важно е да се избягва натоварване на очите, като се спазва лекарската препоръка. Почивката и отдихът са от съществено значение за поддържане на здравето на очите по време на бременност.
-
Какви са препоръките за бременни жени, които изпитват вътрешно и външно напрежение във влагалището?
-
Какви са препоръките за бременни жени, които усещат леки движения на бебето или движенията на бебето?
Писа ли съобщение на Vanina_87 да те добави?

Щом не съм я добавила значи е имало защo.Все пак за това групата е тайна да не се допуска всеки.Щом някой е със съмнителен профил няма място там.Тука коментираме обикновени неща, ритничета на бебчетата, ФМ и изследвания и сме така да се каже анонимни.Там обаче не е така.Профилите са истински, публикуваме снимки на нас на бебчовците.Ако желаете обаче да не отказвате покани на този и онзи и да се приема всеки втори във групата, няма проблем ще я предостъпя на някой друг а аз ще я напусна
ще пиша повече
Много ти е хубава лентичката
Можеш ли да ми кажеш от къде да си дръпна подобна на тази. През първата бременност бях с такава, но сега не ми отгавяр като чукна на лентичката и съм с друга, а тази ми харесва повече