Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 56 566
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
здравейте. и аз съм с код за Кентъки -и  аз не намирам информация за точните условия.. ще потърся по-обстойно след малко. пир мен още не са пристигнали чашите на Орео. всички ли си ги получихте вече? към кого да се обърна?

# 226
Аз още не съм получила фризбито от Орео, но получих СМС, че се извиняват за закъснението и до 14.06. ще се свържат с мен.

# 227
Това е за Шуменско - Здравейте   Попитах в кол центъра и ми казаха, че докато оправят проблема, може да се звъни на 0882618985 (на цена в зависимост от тарифния план на абоната) всеки ден между 09:00 и 20:00 часа.

# 228
Това е за Шуменско - Здравейте   Попитах в кол центъра и ми казаха, че докато оправят проблема, може да се звъни на 0882618985 (на цена в зависимост от тарифния план на абоната) всеки ден между 09:00 и 20:00 часа.
еххх защо не го написа малко по рано  Sad ... но Благодаря все пак  Heart Eyes

# 229
Сайтът на Барни отново не работи?!

Днес видях промоционални опаковки на кафе Нова бразилия с лепенка за предстояща игра с награди - екскурзии и термоси, с начало - от 01.06.2015 г.

Да попитам за играта на сокове Куинс - изпращате ли при уведомление за награда промокутиите и касовите бележки на посочения адрес, или предоставяте само печелившата кутия/и и касова бележка/и при предоставяне на наградата?

# 230
Някой игрaе ли игрaтa нa туборг. В съботa спечелих стек бирa, зa дa го получa трябвa дa се обaдя и дa си кaжa именa , aдрес и т.н. обaчеее телефоните които сa дaдени сa постоянно изключени..
Аз днес звънях на 0882618985 и си дадох данните за очила. Другите телефони не работят май.

# 231
Днес видях промоционални опаковки на кафе Нова бразилия с лепенка за предстояща игра с награди - екскурзии и термоси, с начало - от 01.06.2015 г.
Сигурно е това http://www.novabrasilia.bg/promotion/
Нещо не ми се струва много добра играта

# 232
Сайтът на Барни отново не работи?!

Да попитам за играта на сокове Куинс - изпращате ли при уведомление за награда промокутиите и касовите бележки на посочения адрес, или предоставяте само печелившата кутия/и и касова бележка/и при предоставяне на наградата?
Да попитам в какъв магазин видя промоционални опаковки на Нова Бразилия?

# 233
За соковете Куинс за малката награда се дава само опаковката с печелившия код на куриера и той го проверява

А за голяма награда?

Да попитам в какъв магазин видя промоционални опаковки на Нова Бразилия?

В Билла.

# 234
Де на майтап де на истина, вчера и домашният телефон хвана дикиш на Шуменско. Останаха две бележи, но номера наистина нямам вече.

# 235
  • Русе
Де на майтап де на истина, вчера и домашният телефон хвана дикиш на Шуменско. Останаха две бележи, но номера наистина нямам вече.
И как върна SMS с код на домашния телефон?

# 236
Здравейте, много се изнервих с тази игра на Барни, първо чакането, сега пък самият сайт е толкова нескопосан. До сега имаме регистрирани 41 кода и нищо, явно ще се чака томбола за всичко, дори и книжката, изписва ми първо да се регистрирам, а никъде не виждам такава форма за регистрация, нито пък къде да въведа данни за адрес при евентуално спечелване на нещо? Някой успял ли е да се регистрира и от къде?

А иначе днес видях това на Бочко и се включих http://www.bochko.bg/

# 237

А иначе днес видях това на Бочко и се включих http://www.bochko.bg/

интересно
и аз    Peace

# 238
Трета каса от Шуменско Grinning
Телефоните работят ли вече?

# 239
  • София
Поредният абсурд.Обаждат ми се за слушалките от Тук.Идва куриера,но се оказва,че иска опаковка с 22 цифрен код.И за трите спечелени.Та сега няма слушалки.

Общи условия

Активация на акаунт