Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 57 098
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
Пак ще питам, че никой не ме отрази предния път... Simple Smile
Може ли на бележката от шуменско, да пише алкохол...че от кварталния магазин такива ги издават!?  bouquet

според мен, не  newsm78
ама не знам, то може да си си купила Каменица   Laughing

Е, тоя номер може да се направи в доста игри! Mr. Green
Но аз не съм постъпила така!

А  кои бяха куриерите?

# 316
Лео експрес

# 317
  • Бургас
Когато мъжа ми спечели касата бира през неговия телефон, се обади на колцентъра и ги попита може ли да я получи жена ми на адреса където работи, защото мен няма как да ме откриете през деня в къщи, а те отговориха , че няма проблем. Изобщо не го попитаха за моите имена, само трябва касовия бон да е при мен, за да го предам на куриерите.
Момичета не вдигайте пара тук, че нали знаете от ЦРУ, ФБР, Шуменско, Тук, БигБрадър..., ни следят Simple Smile

# 318
Каква алчност бе хора? Спечелила съм си бирата с късмет. Нали това е идеята на играта?  На родителите ми бирата ми е интересно кога щеше да пристигне на село. Защо оня ден като звъннах не ме информира телефонистката, а ме накара да звънна втори път, за да регистрирам и вторият печеливш номер?  Поне да бяха ме предупредил и по телефона.  Това е скриване на информация от тяхна страна, при това умишлено.

# 319
Когато звънях на Шуменско за адрес, изрично съм питала дали може да се спечели повече от една награта от едно лице и отговорът беше - може. Един телефонен номер може да се спечели само една награда. Спечелила съм честно, с реални номера. Би трябвало промяната да влиза в сила от момента на публикуването. А дано!

# 320
Дано ама надали. За първи път попадам на игра, която променя условията си в края на самата игра. Не че няма право, но в случая няма измама или злоупотреба. Връщам си се на Арианата.  Хич повече няма да пия бирата им, макар че ми харесваше. Обидена съм.

# 321
Редно беше да променят правилата,то си е и тяхно запазено право, пък нека се оплакваме и на арменския поп.Едва ли случайно ,ей така без нищо им е хрумнало това.Аз с 10 бележки нито един път не спечелих и не мога да бъда убедена че е само късмет.Че тук даже часове и тактики се предлагаха.

# 322
  • София
Редно беше да променят правилата,то си е и тяхно запазено право, пък нека се оплакваме и на арменския поп.Едва ли случайно ,ей така без нищо им е хрумнало това.Аз с 10 бележки нито един път не спечелих и не мога да бъда убедена че е само късмет.Че тук даже часове и тактики се предлагаха.

Да, предлагаха се много забавни тактики, но нямащи нищо общо с действителността.  Laughing Чист късмет си е. Обаче ме е яд, че преди 2-3 дни записах втората спечелена бира пак на името на мъжа ми, макар печелившият телефон да е мой.  Sad Знаете ли кога се е появило съобщението? Ако изобщо има "заварено положение", поне да знам от кога е.  Sad

# 323
  • при късмета

По-голямо доказателство, че всичко е късмет от това с едни и същи методи едни да печелят, други не, здраве му кажи.

# 324
Да предлагаха се тактики, които не работеха. А вие защото не сте имали късмета да спечелите затова така се радвате предполагам.

# 325
Дано ама надали. За първи път попадам на игра, която променя условията си в края на самата игра. Не че няма право, но в случая няма измама или злоупотреба. Връщам си се на Арианата.  Хич повече няма да пия бирата им, макар че ми харесваше. Обидена съм.

Ами как няма да променят условията след като някои тук се уляха да се хвалят колко каси са спечелили. То организаторите да не са балами , че да не разберат какво става??? Явно следят форумите. А да не говорим във ФБ колко се хвалят. Просто не е истина. А някои дори и една каса не могат да спечелят. И предполагам следващия път това ще бъде залегнато предварително в условията на играта за да не се правят допълнително промени, както го има вече в една игра където на един адрес, телефон и име не може да има повече от една награда. Така виждам аз нещата.

# 326

Ами как няма да променят условията след като някои тук се уляха да се хвалят колко каси са спечелили. То организаторите да не са балами , че да не разберат какво става??? Явно следят форумите. А да не говорим във ФБ колко се хвалят. Просто не е истина. А някои дори и една каса не могат да спечелят. И предполагам следващия път това ще бъде залегнато предварително в условията на играта за да не се правят допълнително промени, както го има вече в една игра където на един адрес, телефон и име не може да има повече от една награда. Така виждам аз нещата.

поне на едно има да може само 1 награда, защото на един адрес не живее само един човек а няколко, аз също имам 1 каса, и сума въведени кодове но и на това съм благодарна

# 327
  • при късмета
Нека да е по една на име (макар, че аз имам два действащи телефона, лични) но от къде на къде по една награда на адрес?
Във всеки апартамент, като, че живее по един човек  ooooh!

# 328
Никъде не пише, че е на адрес.

# 329

И предполагам следващия път това ще бъде залегнато предварително в условията на играта за да не се правят допълнително промени, както го има вече в една игра където на един адрес, телефон и име не може да има повече от една награда. Така виждам аз нещата.

Вие добре ли сте? На един адрес могат да живеят 3 и повече семейства!!!Само едното семейство ли може да играе според Вас?

Общи условия

Активация на акаунт