ОКТОМВРИйското мъниче поздравява мама с първото ритниче - еп.6

• 28 169
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Имам някакъв проблем с нета явно, някак се публикува два пъти един и същ отговор, извинявам се за което

# 121
  • Пловдив
Браво за новата тема и за бързото писане   bouquet  Имам въпрос за момичетата от Пловдив дали имат впечатления от Д-р. Троянчев, защото се записах за пълния пакет 4Д.   lovekiss

# 122
Аз моите си им казвам малки чудеса. Не защото положението ми е било безнадежно, а защото като се замислиш как са създадени.... Особено за второто.... Две години стояло замразено и от това сега -бебе! Имам още две замразени, но дали ще поискам трето не знам. Важното е, че всички сме тук, всяка със своето малко съкровище в коремчето (някой с по две съкровища) Simple Smile . От това по-хубаво няма!   bouquet

# 123
Здрaвейте мaми,
Aз днес съм в едно кофти нaстроение, нещо ме друсaт хормоните...
Зa моятa бременност - ин витро е, нямa дa е кaк по-плaнувaнa от товa. Зa първото ми дете съм се борилa седем години. Зa тези седем години - еднa спонтaннa бременност след годинa и половинa опити, зaвършилa с мисед aборт в крaя нa трети месец и смянa нa пaртньорa (причинaтa зa стерилитетa не беше в него). От 2009тa годинa с ММ сме пaциенти нa репродуктивнa клиникa. След 3 години изследвaния и чaкaне нa одобрение от фондa зa aсистирaнa репродукция видяхме двете чертички от първи опит ин витро. Върнaхме две ембриончетa, зaхвaнa се едно и дa ми е живо и здрaво детенцето този месец ще стaне нa две годинки :* Последния ми цикъл беше нa 24.12. и зaпочнaхме стимулaции зa второ ин витро. Вътрешно усещaх, че тaзи святa дaтa ще ни дaде положителен резултaт. Върнaхме отново две ембриончетa, зaхвaнaхa се и двете. Оттук нaтaтък знaете вече. Ние сме от щaстливците с двa опитa ин витро и двaтa сa положителни. Сaмо се молим всичко дa зaвърши успешно  Praynig

# 124
Е, да се изкажа и аз - нашето беше планувано, но за малко по - нататък  Laughing, след година може би поради редица обстоятелства...но не се пазихме много усърдно (както се вижда) и то реши да се появи по - рано  Heart Eyes

# 125
Ох момичета, стоплихте ми душичката с тези истории!  Убедена съм,че всичко ще е наред и на есен ще имаме едни щастливи,пухкави бебчета  Heart Eyes

# 126
секс ( какво беше това?  Laughing)
Peace Joy Aз лично мисля, че ще разбера какво беше чак през есента....Simple Smile

# 127
секс ( какво беше това?  Laughing)
Peace Joy Aз лично мисля, че ще разбера какво беше чак през есента....Simple Smile

Кaквa есен, нa зимa мисля че ще си припомним отново  #Crazy Смятaйте поне около 6 седмици след рaждaне, нa някой могaт дa им дaдaт зеленa светлинa и 8 седмици след рaждaнето. Зa тези с термини в крaя нa месецa си е нaпрaво по Новa годинa Wink

# 128
Аз се глася септември да ме режат....Само дано изчака до тогава. А иначе след секциото предишния път нещата се случиха на 3 седмица Heart Eyes

# 129
Момичета, много трогателни истории! За пореден път се убеждавам, че Господ си знае работата и изчаква, за да ни прати точното бебче!

# 130
Колко истории сте изписали само за два дена! При нас нещата винаги са се случвали скорострелно още от първия път. С тази бременност разликата е, че работихме по твърда схема за момиченце. Бях си взела тестове за овулация и опитът беше в правилния ден. Едва изчаках закъснението на цикъла, за да си направя тест!  EFP

Утре заминаваме на дългоочаквана почивка на Малдивите по случай 10 годишнината от сватбата ни. Надявам се да си изкараме незабравимо, а беба да слуша и да кротува.  preggo  grinning039

# 131
Ехааааа , страхотно да си изкарате!!!

# 132

Кaквa есен, нa зимa мисля че ще си припомним отново  #Crazy Смятaйте поне около 6 седмици след рaждaне, нa някой могaт дa им дaдaт зеленa светлинa и 8 седмици след рaждaнето. Зa тези с термини в крaя нa месецa си е нaпрaво по Новa годинa Wink
6 седмици #Crazy, така като смятам, тая година ше мина тънко за рождения ден на моя  Crazy Joy  kiss

# 133
Привет Simple Smile Страхотни истории, направо се просълзих.Колко емоции, дълго чакане и през каква борба сте преминали Simple SmileАз съм от жените, които не са имали репродуктивни проблеми, и така ви се възхищавам на вярата,че чудото ще се случи и на това, че не сте престанали да вярвате и сте видяли мечтаните две чертички Simple Smile))
Желая ви страхотно изкарване на Малдивите Heart Eyes Аз така и не се престраших да пътувам до Чехия с автобус по случай рождения ми ден Sad Имах оферта и за Малта, но си ме достраша да не се случи нещо...Догодина, живи и здрави, ще наваксаме Simple Smile
Да ви се похваля, от два дни бебка е супер активна.Преди малко усетих ритниче и никак не беше слабо.Даже се стреснах Laughing Вие усещате ли вече движенията на бебчетата?

# 134
Мен си ме шути редовно вече.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт