ОКТОМВРИйското мъниче поздравява мама с първото ритниче - еп.6

• 28 172
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Аз пък почнах да се притеснявам, не съм усетила ни ритник, ни къркорене, ни бълбукане  Confused Нямам търпение да дойде 8-ми и дано всичко е наред, това да минаваш преглед веднъж месечно си е цяла вечност..

# 136
Аз също нищо не усещам,успокоявам се,че ми е още рано- 15.г.с... и аз нямам търпение за прегледа в понеделник да го видя мъничето. Един път в месеца е голямо чакане! Аз съм по два пъти и ми се вижда много време, пък един път  Confused

# 137
Много трогателни истории! Толкова мило ми стана, дано при всички нещата минат леко и безпроблемно и всички усилия да се увенчаят с малко прекрасно бебенце  Heart Eyes

И аз още нищо не съм усетила  Sad Пък вече съм в 18 гс. Чакам всеки момент бебчо да се размърда и да покаже, че е добре  Praynig

# 138
От вчера го усещам активно. Преди това беше прперудено пърхане на няколко дни веднъж.

# 139
  • Italia
Днес влизам в 18 седмица и още нищо не съм усетила. Като ви чета и започвам да се притеснявам  Cry
Има ли съществена разлика първото усещане на бебо и разните газове и къркорене на червата  Embarassed newsm78

# 140
Привет Simple Smile Да споделя и аз с Вас нашите деца как са правени Wink
И двете са планувани и много желани. Баткото като решихме, че искаме детенце и хоп на втория месец стана. Даже се изненадахме, че така бързо.
Сега обаче почакахме 1 година. Не ставаше и не ставаше, накрая отидох пусках всякакви хормони и се оказа, че пролактина ми е ужасно висок. Той блокира овулацията и всъщност няма как да стане. Всичко се оказа от стрес, започнах да пия хормонални таблетки, примирих се явно, че още ще почакаме и то пък взе че стана на втория месец от лечението Simple Smile а трябваше да ги пия 3 месеца. И така. Дано се чувствам все така прекрасно както до сега и на финала всички гушнем най-прекрасните си бебчета  Hug
Иначе и аз не усещах бебчо, бях се спекла нещо и срядата от тази седмица отидох при друг доктор на ехограф да видим какво се случва с бебчо. Оказа се, че всичко си е наред, бебчето си мърда и така. И пак всичко се оказа в главата ми  ooooh!, след като се успокоих и взех да усещам пърхане и леко гъделичкане Simple Smile
И такааааа  Hug

# 141
Преди време имах един усещания различни от къркорене и газове, обаче напоследък не. Може би защото не съм се спряла на едно място.  smile3540. На 5 съм на преглед и ще мирясам, че и аз само глупости мисля.

Момичета стискайте палци да е женско, че съм обещала на всички да им купя розови панделки и да им ги вържа. smile3532

# 142
Добро утро!
И аз още нищо не съм усетила, но се успокоявам, че е рано още съм 16г.с. и съм с предна плацента, а нали това пречело да се усети бебчо и така. Ние вече се нагласихме, че си чакаме момиченце (много искахме първото да е момче)в крайна сметка най-важното е всичко да е наред с бебчо и да сме живи и здрави всички, а моите амбиции всичко да е по план ще се опитвам да ги озъптявам повечко  Whistling на 12.05 съм на ФМ и нямам търпение вече

# 143
Момичетa спокойно, рaно е още зa ритничетa. Нормaлно е около 20тa седмицa дa се усетят. Aз aктивно усещaм всеки ден ритник от 3-4 дни (19тa седмицa), a ми е вторa бременност и уж кaзвaт че се усещaло по-рaно. С първaтa шутовете зaпочнaхa седмицa по-рaно.

# 144
Това щях да напиша.Че ако ви е първа брем.е по- малко вероятно да се усети преди 20!Но и втора и трета да е няма точни закони:)Важно е ,че на ехографа мърда.  bouquet

# 145
И аз нищо не усещам, 16 г.с съм. Аз и на последния преглед не можах да видя хубаво мърда ли или не, той продължи буквално по - малко от минута  ooooh! и почти нищо не видях, беше на 15 април, сега съм чааак на 11 май. Мислех и аз да ходя на друг лекар, но засега реших да изчакам, то малко остана, ама и аз нямам търпение вече.

# 146
Трябва да сме си спокойни, когато дойде момента ще ги усетим  Hug На мен ми записаха час за ФМ чак за 22 юни! Ще ходя при Томова и си мисля дали не е много далече...мойто доки ми каза да я направя между 17-20 г.с. А на тази дата ще съм в последния ден на 22 г.с. Знам,колко е добра лекарката и че не прави нищо случайно, но все пак малко ме гложди  Rolling Eyes как мислите? а й честно казано ми се искаше по-скоро да го гледаме обстойно  Flutter

# 147
И аз от няколко дни го усещам много ясно като ритничета. За информация - втора бременност ми е и съм в 18 г.с. и 3 дни. Ако сте  първа бременност не мисля, че трябва да се притеснявате. Аз тогава нищо не усещах и като отидох на ЖК акушерката ми обясни какво трябва да направя и какво да усетя. Още същата вечер като легнах и се "ослушах" усетих ритничета. До тогава кой да им обърне внимание  ooooh!

# 148
Papie - тук (Германия) втората ФМ (тази, на която се оглеждат обстойно органите) се прави между 18-та и 23-та г.с., като казват, че идеалната седмица за това е 22-ра. Аз така и си запазих часа - да съм в 22-ра седмица. Така че няма място за притеснения.

Аз съм в 19-та г.с., първа бременност и продължавам нищо да не усещам.

# 149
Papie - тук (Германия) втората ФМ (тази, на която се оглеждат обстойно органите) се прави между 18-та и 23-та г.с., като казват, че идеалната седмица за това е 22-ра. Аз така и си запазих часа - да съм в 22-ра седмица. Така че няма място за притеснения.

Аз съм в 19-та г.с., първа бременност и продължавам нищо да не усещам.
Благодаря ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт