ОКТОМВРИйското мъниче поздравява мама с първото ритниче - еп.6

• 28 202
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз се приучавам от повече от месец да спя на една страна. Принципно цял живот съм си спала по корем, но сега от третия месец се старая да не лягам така. Купих си възглавница за бременни и донякъде помага, но и аз се събуждам по гръб от време на време. Но забелязах последните няколко нощи, че наистина има дискомфорт при лежането по гръб и вече и него избягвам. А колко ми е неудобно на една странааааа  #Cussing out
Момичета от София, да вземем да се организираме тази или другата седмица? Крайно време е вече да мерим коремите  Grinning Както бях казвала, аз мога след 17.30 и уикендите.  Hug

# 511
goldilocks, много хубаво  Simple Smile. Хайде, искам и аз! Кажи, моля те, на коя фирма си купи възглавница. И аз мисля да си купя тези дни.

# 512
Здравейте! Връщам се от преглед и съм притеснена, докторът каза, че имам "леко отваряне" на шийката доколкото разбрах. Прегледа ме с вагинален ехограф, тъй като му казах, че имам леки бодежи ниско долу от време на време. Изписа ми Магнерот и Нош-па 3 пъти по 2 и това е  Confused
Ама мен много ме притеснява това "отваряне"...сега не знам да лежа ли какво да правя, нищо не каза и аз от шок забравих да го питам...а следващия ми час е за след месец,ама едва ли ще чакам толкова.
Иначе с бебчето всичко е ок, засега, ама... Sad

# 513
Привет и от мен момичета. Пишете толкова бързо ,че нямате изчитане.
Аз да ви се оплача ,че вече 4ти ден съм на легло  Confused Прискрипах седалищен нерв от дясно и целия десен крак отказа. Ходих още в Петък на физиотерапевт и уж ме отщипа ,но болката продължава.Лошото е ,че нищо не мога да пия и по бавно ще мине. Изкарах 3 безсънни нощи и днес съм малко по добре ,но продължавам да лежа. Скоро имам чувството ,че ще полудея.

# 514
Здравейте момичета,
аз се включвам малко късничко, но в началото на бременността имах близо 2 месеца зацапване и реших да не се вписвам за да не вкарвам негативни емоции у ентусиазираните бъдещи майки. В момента съм прекрасно. В 17г.с. съм, освен ходенето често до тоалетната и болки в краката, нямам други неразположения. Мисля че вече усещам бебчето.
Приятно бременеене на всички тук!

# 515
  • София
goldilocks, много хубаво  Simple Smile. Хайде, искам и аз! Кажи, моля те, на коя фирма си купи възглавница. И аз мисля да си купя тези дни.

Скрит текст:
Моята е тази бялата:
http://moebebe.com/za-majkata/vazglavnitsa-za-karmene-jersey-ceba-baby
Не беше от най-скъпите, но ми се видя най-удобна и не съжалявам. Дори и приятеля ми я придърпва, когато стана  Laughing

Niana, почивай си и дано бързо мине  Hug
Kalina. , предполагам, че ако е имал някакви предписания е щял да каже, но все пак те съветвам да му се обадиш или да отидеш отново за твое успокоение.

# 516
Ох skeeter много се смях - едната прекалено страхлива, другата прекалено безстрашна  Joy

# 517
Дудинка, честит рожден ден   bouquet
Мамчета имам нужда от малко разяснение относно ФМ понеже ми е първа бременност и се обърках  Thinking
На 27.04 си правих късния БХС и лекарката ме гледа и на ехограф и каза,че всичко е наред. Сега съм в 18 г.с. и се чудя кога трябва да отида за ФМ, понеже тя нищо не ми каза ( а и беше 10 дни в отпуск)  Thinking
П.С. Лекарката ме изпрати направо за късния БХС т.е. пропуснах първия и това ме обърква за ФМ кога трябва да бъде  newsm78

# 518
  • ВАРНА
Дудинка Пnewsm59 и от мен! Бъди здрава и нека всичко покрай теб се нарежда така, както желаеш! Лека бременност със страхотен финал през октомври!
 Michael@, все още не съм купувала нищо. Не знам за момента от къде ще пазаря.
За бабите не се притеснявам. Емч го изгледахме в един апартамент с моите родители, тогава си казах, че второ бебе ще гледам "у нас". Вярно, че ми беше супер улеснение, занимавах се само и единствено с бебето, а майка ми с всичко останало, но все пак. Да са ми живи и здрави родителите, много ни помагат. Живеем в съседни квартали, но не е проблем. Тази есен смятам, че пак на тях ще разчитам до някъде. Емч ще е първокласник в училище, което е по-близо до тях отколкото до нас, така че си мисля, че ще удрят по едно рамо за него. За друго смятам, че няма да имам нужда. На мъжа ми родителите живеят на 200 км. и по-добре.
За спането, единствения ми проблем е, че не мога вече по корем. Налага се леко да съм на една страна. И аз се усещам понякога, че спя по гръб, но не ми е дискомфортно все още.
Kalina., не зная какво да те посъветвам. Който е по-запознат да каже.   Hug
Niana, бързо възстановяване  Hug

Варненки, ние кога ще се организираме за срещичка? Времето е идеално за биричка на плажа  Whistling Joy

# 519
  • София
Ниана, много неприятно това с прищипването на нерв..пожелавам ти бързо оправяне...

Голди  - имам същата възглавница - тази която е в синьо, подариха ми е миналия месец за рожденния ден:) Засега не спя с нея а се подпирам на дивана вечер..ама малко твърдичка ми идва..незнам дали ще ми е  удобно да спя с нея. Чух обаче че била много удобна при кърменето  Simple Smile

И аз съм ЗА среща, мога също или след 17.30 или уикендите.. Mr. Green

# 520
  • София
Eos , те се...очупва, ако мога така да се изразя (или по-скоро разтяга)  Grinning Моята също в началото беше твърда, а сега топченцата си се разпределят чудесно.
Аз предлагам някой парк за среща (ама желателно да има наблизо заведение или поне тоалетна, че аз съм си пикла голяма  Embarassed ), за да им е по-лесно и на мамите с дечица.

# 521
Дудинка, честит рожден ден   bouquet
Мамчета имам нужда от малко разяснение относно ФМ понеже ми е първа бременност и се обърках  Thinking
На 27.04 си правих късния БХС и лекарката ме гледа и на ехограф и каза,че всичко е наред. Сега съм в 18 г.с. и се чудя кога трябва да отида за ФМ, понеже тя нищо не ми каза ( а и беше 10 дни в отпуск)  Thinking
П.С. Лекарката ме изпрати направо за късния БХС т.е. пропуснах първия и това ме обърква за ФМ кога трябва да бъде  newsm78

Хубаво е да си направиш ФМ между 18 и 22 седмица, поне моята лекарка така каза и съм се записала за 20-та седмица

# 522
  • София
Simple Smile Да и аз мисля, че трябва да е  на място където има тоалетна в близост..всички сме в позицията пикла в този период  Joy Joy Joy Joy
Единия вариант е в южния парк - там е голяма лудница обаче и незнам дали ще намеримкъде да седнем ако сме повече..
Другия вариант е в Борисовата градина ...само, че незнам заведенията там какви са..

Ако искате първо да се преброим колко ще се виждаме и за можем да измислим най подходящо място Simple Smile  Peace

# 523

Олеле ooooh! аз един следобед не влизах и хоп 3 страници блио  #Crazy

Мойта аг ме изпрати между 1-5 юни да си я направя. Тога се падам 21 седмица.
А до тогава ще си чакам кротко и ще си мисля, какъв ли е пола на бебо.  Whistling

# 524
Kalina, на първо време се успокой. Не се напрягай с много работа, почивай често и ако имаш болки поискай отново преглед. Стискам палци всичко да е наред  Hug!
Niana, бързо възстановяване!
goldilocks, мерси, ще мисля. Бях се хвърлила на една 3 в 1 за сто и кусур лева, но колкото повече списъкът расте, преосмислям изборите. Имаше преди една на Chicco, на много сносна цена и ще я потърся, че нещо ми пречи коремът, не съм свикнала ли, голям ли ми е, не мога да преценя.
Radolinche, и аз съм се записала за в ФМ в 20 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт