ОКТОМВРИйското мъниче поздравява мама с първото ритниче - еп.6

• 28 192
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
goldilocks, de3demonka, Michael@ - благодаря! Определено ще отида по - рано на преглед няма да чакам следваща дата, че ще умра от притеснение до тогава! Гледам да не си мисля страшни работи, дано да успея  Praynig  Hug

# 526
  • София
Аз само да кажа, че не съм си правила никакви списъци още, не съм купила нито едно нещо..смятам да правя това юли, август и септември..засега само се опитвам да спестя някакви пари за да мога после само да пазарувам, но на този етап всичко събрано ще отиде за ремонтите и за лятната ни ваканция..
Все пак аз ще ползвам доста неща от сестра ми - креватче, обиколник, две юрганчета, спални чувалчета  може би количка, доста дрешки ще имам от нея ..макар че дрешки със сигурност ще си купя и нови..

# 527
Niana, миличка, бързо оздравяване ти пожелавам! И на мен ми се е случвало, много е неприятно, но търпение! Ще мине Hug
Kalina, почивай си често, лежи повечко. За да си спокойна, моят съвет е, да отидеш на още един преглед. Надявам се, че всичко ще е наред Simple Smile
За срещата на софийските мами наистина е добра идея да сме в някой парк, като в близост да има заведения, където можем да седнем Simple Smile Аз съм свободна по всяко време и нямам търпение да се запознаем  Hug

# 528
Бебешкото парти, което не е традиционно у нас също е добра идея.  Аз за първото правих в 8-я месец. Сега моя приятелка си е направила събитие във ФБ и е публикувала списък. Всеки си избира нещо и се записва.

# 529
  • София
Michael@ не знаех, че вече е популярна тази практика и у нас. Знам, че в щатите масово така се прави за бебешки партита и сватби..има списък и всеки си отбелязва какво е купил Simple Smile Даже знам,ч е много хора си пишат какъв точно модел от кой точно магазин искат..

Аз незнам дали бих направила такова нещо..малко ми е като че събирам хората само за подаръците..но незнам де това си е мое виждане  #Crazy

Аз да с еоплача, напоследък постоянно ми пищят ушите..особено следобедните часове и вечер като легна и всичко е тихо..много неприятно..някоя има ли подобен проблем? Бях споменавала при лекарката по ЗК и ми каза, че било от ниско кръвно Sad

# 530
Здравейте,момичета!Честито на всички разбрали пола на бебчетата. Hug аз да се включа по темата с бабите.Още от сега усещам,че от едната страна ще искат да се налагат,но не мисля да го позволя.Съвети и помощ,когато аз поискам JoyИ аз съм за за среща,ще се радвам да се запознаем  bouquet

# 531
Тук в Германия ги има бебешките партита, но никога не си ги организира майката сама, а някоя нейна приятелка го организира за нея. Така липсва моментът "каня ви, за да ми подарете, каквото нямам", защото не кани майката.

# 532
Благодаря ви, мамчета  newsm10 за инфото. Направо се ще запиша и аз за 20 г.с.

Дудинка П сега забелязах, че и двете сме с термин 13.10  1swing

# 533
Айде ВАРНА, давайте среща де  Party Яде ми се цаца с  beer на плажааааа  Crazy

# 534
Аз за спането по гръб знам, че не е добре, ако на теб не ти е добре. Т.е на някой жени им става зле, не знам си какво се прищипвало. Но не при всички. Ако ти е комфортно така знам, че няма проблем. Аз се домъкнах полу жива в една жега до доктора. Сега чакаме. Обаче отказвам да се върна пак пеша 4 километра. Добре, че ММ се прибира вече и ще ни прибере. Как ме събори за няколко часа и мен тоя вирус не е истина! Дребния кара на фотосинтеза и вода, отказва почти всичко....Отврат вирус!

# 535
PeaceХайде!  bouquet

# 536
Е не те ли е срам  Mr. Green във форум на бременни, някои пушачки бивши, предполагам голяма част любителки на бирата и всичко това им забранено,..... ти да говориш за бира с цаца.
Сега да ми купиш и д ми изпратиш в Пазарджик Crazy Blush

# 537
Благодаря ви, мамчета  newsm10 за инфото. Направо се ще запиша и аз за 20 г.с.

Дудинка П сега забелязах, че и двете сме с термин 13.10  1swing

Ако не се и лъжа сме в близки градове / останах с впечатление, че си от Пловдив/.

# 538
Аз четох, че по гръб дори и да е комфортно не трябва, особено от един момент нататък, когато бебето понатежава, защото потокът от кръв към бебето не върви като хората, защото се притиска вена кава. Майката не винаги усеща, особено ако спи, но бебето не получава оптимално количество кислород и хранителни вещества. Принципно симптоми са при лежене по гръб потене, замаяност или недостиг на кислород при майката, тогава е най-опасно, ако ги няма вената вероятно не се притиска достатъчно, за да навреди на бебето, но аз все пак не бих рискувала.  Peace

# 539
За софийската среща давам предложение за парка Заимов. Там има една бирария, правят хубави картофки и тиквички и разни хапки. В близост има детски кът. Една малка биричка не вреди. Друга идея е Хепи с градина и детски кът, но пък времето е хубаво. Ако някой знае заведение с открит детски кът, да казва.

За бебешкото парти - аз ще поканя по-близки приятелки, на които с парти и без парти съм купувала неща, защото така не ми е неудобно. Иначе по-широк кръг на погачата. Идеята да ти го организира приятелка е супер. Ще го имам предвид.

Общи условия

Активация на акаунт