ОКТОМВРИйското мъниче поздравява мама с първото ритниче - еп.6

• 28 190
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Мамита, които усещате бебоците, къде тупкат малките мишленца? Питам защото аз може и да усещам ама още не е съвсем ясно, но си ползвам доплерчето и ми прави впечатление, че сърчицето на беб бие предимно ниско долу. Само два-три пъти го намерих около пъпа. Та въпросът ми е дали е нормално да е толкова ниско, буквално ми е под разреза от секциото.

# 541
Дудинка ЧРД!!! Да си жива и здрава и пухкаво бебче на есен  newsm59 newsm38  ura

Niana, много неприятно, бързо се оправяй  Hug

Kalina И аз мисля или да му звъннеш и да питаш или д аидеш някъде за второ мнение  Peace

Денис ужас , дано се оправите бързо  Hug Praynig

Радолинче аз имам час за ФМ при моита АГ в 19 г.с., а си записах час при Марков за второ мнение за 20 г.с.

Michael@ миналата седмица си купих възглавница за бременни и кърмене от Кауфланд даже беше намалена...немска е...с цип, калъфа се пере, още не съм я пробвала, засега само 1 път на вечер се събуждам.  Peace

Ох момичета и аз спя доста по гръб, ама не се усещам  Cry Sad

За срещата дано успеем да се уговорим най-накрая и аз съм ОК.  обаче според локацията и времето ми на пристигане (ако е през седмицата). Иначе мога да дойда с малкия и без него.

# 542
Здравейте дами ....когато мога чета,доста сте дейни тея дни...
Kalina  и аз бях с болки ниско в дясно и гинеколога ми предписа същото лечение,на 2 ден ми изчезнаха болежките,полежавам , почивам си доста..да чукна на дърво за сега съм ок Simple Smile
Niana бързо въстановяване...
Dudinka честит рожден ден и от мен...здраве ти желая,да не се оттърваш от него  bouquet
Michael  и ние сме като при теб,живеем на единия етаж,на другия са родителите на ММ.
Ние имаме само една Баба за жалост,но е много свежа,следи всичко ново,много е възпитана и никога не досажда....Аз съм доста своенравна и не общувам лесно с всеки....
Спането-винаги съм спяла по корем,сега само по гръб...но като чета за напред не е добре...май и аз се насочвам към възглавничка за бременни....
Хубава седмица ви желая на всички  smile3535 smile3535 smile3535

# 543
Мамита, които усещате бебоците, къде тупкат малките мишленца? Питам защото аз може и да усещам ама още не е съвсем ясно, но си ползвам доплерчето и ми прави впечатление, че сърчицето на беб бие предимно ниско долу. Само два-три пъти го намерих около пъпа. Та въпросът ми е дали е нормално да е толкова ниско, буквално ми е под разреза от секциото.

И аз усещам по дпъпа но малко вдясно, обаче НАД разреза от секциото...на теб къде ти е разреза?

# 544
Ние сме у нас, дребния с вирус аз на границата на пнеумония. Rolling Eyes Нещо ми свирят дробовете, но понеже кашлям от три дни след два дни ще отида евентуално д ами вземат кръв и да видим.... Не й се искаше на докторката веднага да ми тряска антибиотика.  Ама много се надявам да не стигам до антибиотици, много ме е страх от тях и по принцип не ми понасят и трудно изкарвам цял курс.
Аз редовно си се будя легнала по гръб и ми е добре така. Не усещам някакво неразположение. Като се събудя така се обръщам ама после като заспя не знам кво правя.  Mr. Green Е, после ще ви кажат,че и на дясната стана май беше не е добре да спите.

# 545
Чоко, мисля на стандартното място Simple Smile хахаха Мен по-скоро ме притеснява как е разположен беб. Ако чувам сърцето под разреза къде ли е главата? Не мога грам да си го представя.....

# 546
 choco_late, колко струва възглавницата?
malachika, като мърда го усещам над разреза, но когато съм на ултразвук стигат и под разреза, оглеждайки бебето. Те наистина сега са ниско и много се въртят. Малки са и могат да се преобръщат.

# 547
  • при моите деца .....
Привет!
Толкова много сте изписали....

Дудинка, честит рожден ден!
Здраве, късмет, сбъднати мечти, безпроблемна бременност и прекрасно, кротко бебе на финала!
  bouquet

denise78,  Hug, бързо оздравяване!
Niana, бързо възстановяване.
Аз също мисля да запиша час за ФМ в 20-21 г.с.
Този петък ще ходя на втори БХС.  Praynig
Дано са добри резултатите.
Другата седмица ще пускам хормони....
choco_late, при кой си записа час в Марков?

Хубава вечер!

# 548
Чоко, мисля на стандартното място Simple Smile хахаха Мен по-скоро ме притеснява как е разположен беб. Ако чувам сърцето под разреза къде ли е главата? Не мога грам да си го представя.....

хахааха е те така и аз немога да си го представя под разреза.....  newsm78   Laughing

# 549
choco_late, колко струва възглавницата?

Беше намалена на 15 от 30 мога да я снимам ако искаш  Peace

# 550

При Марков  Peace

# 551
  • при моите деца .....

При Марков  Peace

Е, може и аз да се пробвам - за след 4 седмици да си запазя свободен час.....

# 552
choco, дай да я видим  Peace!

# 553
  • София
Malachika аз бебка я усещам доста ниско но предполагам, че сега са много мъничко и много се местят.. Поне на последния видеозон бебка не спря да подскача и ръкомаха😀
За градинката Заимов предложението е супер, там има Скара бар- доста е малко обаче, Добро- доста по голямо и още едно заведенийце, а и е подходящо за деца. Само с паркирането е малко трудно привечер..😀
Денис, съжалявам, че си пред пневмония.. дано не се стигне дотам. Оправяйте се бързо с малкия..
Сега се сетих да питам, има ли някакви храни, които са ни противопоказни? Зачудих се защото много обичам ягоди, знам че са алерген и не се дават на деца до 2 години, но за бременни незнам дали са забранени.. Аз лично си хапвам понякога😉

Последна редакция: пн, 11 май 2015, 21:54 от Eos

# 554
Eos и на мен много ми се иска да си хапна ягодки, а и са такива големи и апетитни, само им точа лиги като ги видя! Обаче ДжиПи-то ми каза не, точно защото са алерген,а все забравям да питам лекарката ми на ЖК и не смея Sad някой, ако знае да каже  Praynig Хихи
Иначе знам,че не трябва меки сирена,които не са добре узрели,недобре обработено топлинно месо още какво newsm78 домашно кисело и прясно ясно,а да и някой видове риба, в които може да има по-голямо количество живак, но трябва да погледна кои бяха  Wink последно време все лаврак папам и не помня. И още нещо избягвах, но ще добавя допълнително  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт