Cansel'le Trouble provası..🎹😄mükemmel diil belki ama samimi.
поздравления за новата хубава снимка
Има още освен тази на Джансел с Берг Хакман
с ... Накие от ПС 
: За мен, откакто дойдох в Турция единствено си заслужаваше с приятелите ми много хубаво
Засега ни ми е много ясно ...
Джансел и приятели .... 
Добро утро 
Започваме деня с
видео на Берк Хакман и Джансел
Чудесно приятелство на Джансел и Берк
създадено в два сериала и един филм 
Най-после разбрах
/ са сформирали своя "отбор" за участие "на живо" по TV8 в състезателната игра "Saba ile Oyuna Geldik"
"Saba ile Oyuna Geldik" е започнала от 08 април и се излъчва само в сряда. Всяка сряда на екрана по TV8 се представят различни "отбори" от 6 известни гости с чат, игри, състезания, караници и разбира се много смях
"Saba ile Oyuna Geldik"се състои от пет етапа и финален с най-добрите състезатели
стискам палци нашият отбор да се открои и не се съмнявам ,че те ще са най- добрите ......, и те всички ще са №1 
Най-после разбрах
/ са сформирали своя "отбор" за участие "на живо" по TV8 в състезателната игра "Saba ile Oyuna Geldik"
"Saba ile Oyuna Geldik" е започнала от 08 април и се излъчва само в сряда. Всяка сряда на екрана по TV8 се представят различни "отбори" от 6 известни гости с чат, игри, състезания, караници и разбира се много смях
"Saba ile Oyuna Geldik"се състои от пет етапа и финален с най-добрите състезатели 

İnşallah, nşallah ...

стискам палци нашият отбор да се открои и не се съмнявам ,че те ще са най- добрите ......, и те всички ще са №1 
Най-после разбрах
Дано успеят да се подготвят и имат късмет ...
като че ли разбрах, че на 3 юни ще е тяхното участие
и това е последната състезателна сряда ...
и както се казва
"последните ... " да станат ... "първи"
Като чудесен завършек на деня е поредната награда най-добър филм за "Roya" 
Алпер Акдениз благодари на Джансел и Сема Озтюрк
и Gündüz Öğüt 
Добро утро 
Със сигурност тази вечер в "Saba ile Oyuna Geldik" няма да е "отбора" на Джансел
ще ги очакваме следващата сряда
няма нужда да слагам и предишните отбори кои са били ... 

две чувства събуди в мен с новините тази сутрин.
Сериозна е наистина.
Добро утро 

Със сигурност тази вечер в "Saba ile Oyuna Geldik" няма да е "отбора" на Джансел
ще ги очакваме следващата сряда
няма нужда да слагам и предишните отбори кои са били ... 

И ако някой има съмнения
че Джансел е истински Мурат оджа и на пианото
с музикалното му изпълнение "на живо" в този клип и то на известния саундтракт от филма "Амели"
сам ще се убеди
че мнооого греши
Ето за сравнение и "оригинала"
Препоръчани теми