Професионални серии за коса - тема 79

• 53 951
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Радвам се, че ви развеселих Hug Много е забавна статията и за жалост има доста истина  Grinning

vivian_my, зеленият концентрат Керастаз си ползвала след измиване с Бейн Сатин 2 ли, че не разбрах? На следващото миене сложи еластисайзъра преди това и измий с Бейн Сатин-а за да ти се омекоти косата. За супер мега гига екстра хидратираща маска, препоръчвам с десет ръце тази http://zakosata.com/moroccanoil-intense-hydrating-mas  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Изключително богата маслена тежка маска. Както съм я оставила, като съм загребвала с ръка, отпечатъка от пръстите ми си стои със седмици, толкова е гъста  Grinning

За маската Макадамия наскоро гледах снимки на фалшификати, които се продават в Ибей и Амазон
Скрит текст:
Пуснали са някакви фалшименти, които са по-бели на цвят и без перлен оттенък, както е на оригинала.
Моята е от Рибата, няма нищо общо с преди-има РОЗОВ оттенък, не перлен Sad

# 691
Оригинала изглежда така
Скрит текст:
С перлен, прасковен (го определям аз) оттенък. Ароматът също е доста специфичен и се разпознава лесно.

# 692
Ужас...чудех се аз какво й е различното на моята, нещо ми убягваше, а тя наистина бяла... Cry
Е може ли пък в рибата да не го знаят това, последно взех комплекта им. Tired

Ох, само като гледам тази снимка и ми се приплаква, искам си я нея, какъв е разкош само...

# 693
Оригинала изглежда така
Скрит текст:
С перлен, прасковен (го определям аз) оттенък. Ароматът също е доста специфичен и се разпознава лесно.
Имала съм поне 5 Макадамии маски, всички са били перлени и гъсти. Сегашната ми е с розов оттенък, но миризмата си е същата...

# 694
Радвам се, че ви развеселих Hug Много е забавна статията и за жалост има доста истина  Grinning

vivian_my, зеленият концентрат Керастаз си ползвала след измиване с Бейн Сатин 2 ли, че не разбрах? На следващото миене сложи еластисайзъра преди това и измий с Бейн Сатин-а за да ти се омекоти косата. За супер мега гига екстра хидратираща маска, препоръчвам с десет ръце тази http://zakosata.com/moroccanoil-intense-hydrating-mas  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Изключително богата маслена тежка маска. Както съм я оставила, като съм загребвала с ръка, отпечатъка от пръстите ми си стои със седмици, толкова е гъста  Grinning

За маската Макадамия наскоро гледах снимки на фалшификати, които се продават в Ибей и Амазон
Скрит текст:
Пуснали са някакви фалшименти, които са по-бели на цвят и без перлен оттенък, както е на оригинала.
Моята е от Рибата, няма нищо общо с преди-има РОЗОВ оттенък, не перлен Sad

Циментът го сложих след измиване с олео комплекс...
Ок, така ще направя Simple Smile
Ще взема маската, която ми препоръча Simple Smile
Много благодаря Simple Smile  Hug

# 695
Моята я купих януари някъде от рибката и изглеждаше така, както е показала Фрея. Цвета и аз го определям точно такъв- перлен, прасковен.
Хубаво, че стана въпрос за нея, че се чудех да я взимам ли пак преди увеличението. Ако наистина са ѝ променили състава няма да я поръчвам повече. Един дерт по-малко. Mr. Green
Иначе я харесвах и винаги когато стоях по 20-30 минути с нея косата ставаше още по-разкошна.

# 696
  • София
Вероятно не са фалшификати, а производителите са решили да орежат състава, разчитайки на предишните добри отзиви и надявайки се клиентите да не забележат разликата. Не вярвам да произвеждат по-постния вариант само за нашия пазар, но кой знае.

# 697
  • Стара Загора
Да, и моята беше от януари.Перлена, прекрасна... Heart Eyes.И аз няма да поръчвам за сега, щом има опасност да е менте  Stop

# 698
И моята последна маска на Макадамия не ми хареса  Naughty Незнам какво се случва, но повече не бих я ползвала ooooh!

# 699
  • София
Явно аз съм единствената, която не е пробвала Макадамия маска.  Имам една мостра от Рибката, но все не й идва ред. Сега още по не ми се пробва, че ако вземе, че ми хареса какво ще правя  Joy

Днес се боядисвах с Мажарел 6.1.  От извесно време съм спряла маслените маски на косата, защото изключително много е напротеинчена,  а маслените маски ми действат втвърдяващо при това положение. Но като се боядисвам, задължително ползвам масла за скалпа преди боядисване и слагам комбинация от масла в боята. Така скалпа не ми се раздразнява и изсушава и боята е по-щадяща. Измих се с Хрома Каптив на Керастаз и сложих концентрат Пикселист с бустер Денсифик. В момента съм с концентрата,  но вече съм толкова уморена,  че нямам сила да се мия  сега . Лягам си с влажна коса и без да изплакна. Сутринта като стана ще си изплакна косата. Тъкмо да видим как ще ми се отрази.
Веднъж съм го правила с Вита цимент. Не спах с него, но ми дойдоха гости и се наложи да престоя с него повече.от 5 часа. След като изплакнах после косата ми беше плътна и ми хареса резултата.

Кога почна темата, кога дойде до 47 страница  Joy Мислете въпроси за запис.

# 700
Аз нали редовно се ровя из старите теми (все нови и нови неща за мен наваксвам), та от известно време си мисля дали да не преповторим един запис от мисля 52 тема...беше нещо от типа на кажете си всичко Mr. Green - каква ви е косата, какво най-често ползвате като серии или комбинации за хидратация и протеин, най-чести финиши, кога решите, с какво... съзнавам, че е обширно, но понеже коси се променят, както и нашите любими продукти, на мен лично би ми било интересно да чета за обичайната ни рутина към този момент. Ако не, може да си поговорим и за любимите ни шампоани, кои са те, търсим ли по-изчистен състав или СЛС не притеснява толкова всички, нещо такова...понеже обикновено все за последващата грижа пишем.
Слънчев ден, мили момичета  Hug

# 701
Аз нали редовно се ровя из старите теми (все нови и нови неща за мен наваксвам), та от известно време си мисля дали да не преповторим един запис от мисля 52 тема...беше нещо от типа на кажете си всичко Mr. Green - каква ви е косата, какво най-често ползвате като серии или комбинации за хидратация и протеин, най-чести финиши, кога решите, с какво... съзнавам, че е обширно, но понеже коси се променят, както и нашите любими продукти, на мен лично би ми било интересно да чета за обичайната ни рутина към този момент. Ако не, може да си поговорим и за любимите ни шампоани, кои са те, търсим ли по-изчистен състав или СЛС не притеснява толкова всички, нещо такова...понеже обикновено все за последващата грижа пишем.
Слънчев ден, мили момичета  Hug
Точно и аз бях загледала 52-ра снощи Grinning
И аз бих се зарадвала на преговор. Нали скоро ви открих и аз се ровя като кокошка назад, ама то много теми, много страници Laughing Ако се събере всичко може да станат няколко тома "Грижа за косата" Joy аз се бях замислила и за моментните тенденции в колористиката- омбрета, балеажи, 3D колористика и т.н. Влияете ли се от тях, опитвали ли сте ги, доволни ли сте били от крайния резултат. То това май не е много подходящ въпрос за тази тема, така че предварително моля да бъда извинена ако е така Hug

# 702
  • Sofia
Момичета, а давате ли шанс на продуктите да се "покажат" поне в няколко поредни употреби?! Оставам с впечатлението, че повечето на всяко миене на коса ползват различни продукти. Аз това го разбирам - и аз съм любопитна да тествам всичко ново, но знам, че не е правилно Sad Не, че не съм го правила де  Mr. Green

# 703
  • София
АниК,
И аз понякога правя такава. Всеки път различна серия. Просто не можем да надмогнем да използваме всичко и сме алчни....  Joy

Иначе сутринта се събудих с плажни къдрици  Joy Joy Joy След като си легнах с мокра коса и неизмит Пикселист на главата. /Просто след като го сложих след боядисване нямах сили да го изчакам и да си изплакна косата/ Косата ми е начупена, изглежда леко влажна, без да е фиксирана и е мека и гладка. Интересно  Laughing

Линде,
Добра идея е да се припомни кой с каква коса е и какви са обичайните грижи, макар че като гледам как сме се юрнали да пробваме нови и нови неща, нищо не може да е обичайно, всичко е случайно  Mr. Green

# 704
  • Belgium
aniK, аз винаги давам време не един продукт да подейства, за да видя дали ми допада или не, и най-вече да не би да е имал wow ефект, но само веднъж  Laughing

Не обичам да трупам козметика за коса и дори темата не можа да ме подхлъзне по това нанадолнище  hahaha

Като получих бамбуковия шампоан за обем на Алтерна примерно ползвах само него, докато не го изхабих  Heart Eyes

А понякога продукти, които са ти се отразявали добре изведнъж спират да действат. При мен така се получи с Ботокс маската на Лореал. Бях я засилила дори в Размените, но добре че си остана при мен. От няколко седмици я ползвам отново интензивно и сега пак ми се отразява прекрасно  Grinning

Утре ще дойде и шампоана на Милк Шейк за обем - това ще ми е първи досег с марката, нямам търпение. И него мисля да ползвам поне 4-5 пъти един след друг, за да му видя ефекта. Няма да редувам с други шампоани.

Общи условия

Активация на акаунт