Професионални серии за коса - тема 79

• 53 932
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Последно пробвах концентрат цимент в комбинация с оранжев бустер и съм страшно доволна-косата ми  е по-плътна и жива. Определено ми хареса тази комбинация  Heart Eyes, за следващия път съм решила да пробвам концентрат   Oleo-Fusion  с бустер Денсифик.
Коя е вашата любима комбинация?

# 706
А как се държи новата маска Макадамия, тази с различната консистенция? Има ли същия ефект?

И аз да похваля бамбуковия шампоан за обем на Алтерна  Heart Eyes. Прелест! Невероятен блясък, подреденост, виталност и обем, какъвто в домашни условия няма шанс да получа, защото хич не се и старая с четката да издухвам.

Имам обаче въпрос към ползващите го момичета - Оплита ли ви косата?
При мен се получава следното - след отмиването му косата е доста оплетена (като след ДПШ почти), но пък много малко количество маска е достатъчно, за да оправи положението. Последния опит беше с маска Денсифик, от която обикновено слагам доста щедро Thinking.
Опасявам се от пресушаване, от агресивно действие върху косата в дългосрочен план, въпреки че я усещам толкова прекрасна.

# 707
  • Belgium
Loving... при мен не оплита грам, още една причина да го харесвам много. Няма абсолютно нищо общо с ефекта на ДПШ на моя косъм  Peace

# 708
  • Варна
Тази преса е уникална просто http://www.zlatnaribka.com/uredi/presi/presa-za-kosa-joico-styler
Косата става супер плътна,жива,тежка,с огледален блясък.Не съм пробвала такова нещо до сега.Защо ли ми трябваше сега много я искам  ooooh!

# 709
Аз съм в термозащитна дилема Twisted Evil Бях се замислила за бамбуковите протектори на алтерна, но в рибката се загледах по едно масло за коса с марокански арган на Лейбъл.М, Дисциплина и Термик нектара на Керастас (не съм ползвала продукти на керастас и по принцип нямам някакво влечение към евентуална проба с тях, но пък сега взех да се разколебавам), Джойкото и те ме примамват с някой от продуктите си ooooh! Мразя да се чудя между сто продукта Confused Основното, което желая от протектора е видимо да приглажда, омекотява и хидратира косата. Може би, би било добре да има възможност да се използва и върху суха коса. Като търся коментари назад, само се обърквам още повече. Tired

Цитат
Тази преса е уникална просто http://www.zlatnaribka.com/uredi/presi/presa-za-kosa-joico-styler

Къде намери да я пробваш Laughing Аз вървя към смяна на пресата вече и там ще бъде една чуденка, от сега започва да ме боли главата. Тази на Джойко ако е толкова страхотна, може би бих я взела (ако я пуснат на промоция поне за 300 Joy 500 вече е прекалено Laughing)

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 10:57 от Victoria Dacheva

# 710
  • Чукарландия
  bouquet
Сега и мен запалихте с тази преса. Rolling Eyes

# 711
А вие друга работа нямахте ли си, та ни вкарвате мухи за преси от 500 лв. hahaha Joy

# 712
500 лв за преса  Shocked Дори не бих си и помисляла да ги дам за такова нещо...

Някой по-назад каза, че не било хубаво да се използват различни продукти при всяко миене. Ами според мен е тъкмо обратното. Когато се използват едни и същи продукти, косата бързо свиква с тях и променя нуждите си. От което пак следва да се ползва нещо различно. Когато се използват различни неща, косата няма време да свикне, дава и се повече и ефектът е много по-задоволителен напред във времето.

# 713
  • Sofia
______Freya_______, аз смятам, че на продукта трябва да се даде време да се прояви Peace Поне 2-3 измивания, а не на всяко измиване различен. Продължителната употреба на един и същ продукт, също не е добра - така косата се насища и спира да взема необходимото и  Peace

# 714
А как се държи новата маска Макадамия, тази с различната консистенция? Има ли същия ефект?
На мен лично изобщо не ми беше достатъчна, а със старата ми при едно нанасяне само резултата беше уникален. Тогава имах и балсама (преди 4-5 месеца) и дори той ми хидратираше по-добре от сегашната маска, макар че сега и косата ми е по-суха от тогава. Peace

# 715
  • София
Цените на Джойко са много завишени в рибката, двойни направо, та не бих купувала тази преса точно оттам.
Не купувайте маската Макадамия, дано се усетят и върнат старата формула като им спаднат продажбите.

# 716
  • На точното място
Всеки с дертовете си  ooooh! Аз пък сега след 15 год. в клуба на блондинките, осъзнах че ми е липсвал тониращ шампоан  Crazy
Днеска четох, гледах и сведох избора си до Велла Color Recharge Silver blond Shampoo+балсам и  Тigi Dumb Blonde Purple Toning Shampo. Търся си по-щадящ и неизсушаващ. Някой да сподели опит  Praynig

# 717
  • Варна
Вземи си тониращ шампоан на Кюн Peace
Момичета, това не е обикновена преса,а терапия за коса.Резултатът е много различен от обикновено изправяне.

# 718
  • Стара Загора
Терапия за коса  Thinking!Аз като чух преса и никак не ме развълнува, но сега... Crazy.Рожденният ми ден е чак декември  Rolling Eyes
А няма ли я някъде на по-изгодна оферта?

# 719
Ехх момичетааа... Тъкмо най-накрая ми дадоха мостра на тази прословута маска Макадамия да я пробвам и евентуално да купя и ще кажете, че формулата е развалена  Joy
Нищо де, една покупка по-малко Party hahaha

Общи условия

Активация на акаунт