АПРИЛЧЕТО за плаж се стяга и към Слънчо се протяга :)

• 65 204
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • elhovo
Мамчета,бързо оздравяване на всички дечица! Ние сме добре,аз съм малко хремава но да се надявам че няма да я заразя Деси че после лошо Sad ! Вигантол не давам откакто направи годинка!
Деси сега когато е при баба и дядо спи на легло но при нас спинка в кошарата,но точно преди да почнем ремонта започна да си вдига крачето да прескача и сега като се приберем до няколко дни не знам как ще сме-ще ни е тясно най вече а дали ще искаме пак да излизаме не знам...но в никакъв случай няма да и свалим решеткара понеже е по далечко от спалнята.
Дано скоро имаме напредък и с казването на пиш,колкото и на нас да са ни скъпи приказките!;)
Спокойна нощ!!!

# 496
Давам му по 1 капка вигантол, понякога и 2. Спи в легълце, кошара е склад на играчки вече, не я тачи вече. Сам се отказа от бибероните на годинка. За сметка на това, чеше венците с всичко.  Crazy Възглавничка- от най-тънките му слагам от половин година.

# 497
и аз му слагам възглавница мемори пяна на лорели мисля е той без нея не си ляга даже си я мъкне по стаите ако реши да спи някъде другаде. ние днес сменихме АБ нещо стария явно не го оправя според лекарката.вигантол отдавна не съм му давала ама от фонтанелата имаме само тясна ивица та мисля да не давам. Някоя от мамите на момчета да е ходила за забелване на пишката? отлагам отлагам ама има още малко за забелване.лятото имахме пиодермия и ходихме на хирург да обработи пъпките тогава питах за пишката каза да е здрав и по добре да е есента защото се вдига Т след манипулацията newsm78 хем не искам да е насилствено хем виждам че няма да се справя сама

# 498
Ние ходихме още като беше на 8месеца, в Пирогов (посъветваха ме да отида докато е по-малък, за да няма спомени после). Хирурга я забели, после 2 дни мноооогоо го болеше докато пишкаше, но температура не е вдигал, не ми казаха и че е вероятно да вдигне. Мазах го само с обезболяващ крем.

# 499
Ние ходихме при Бранков. Частично я забели, каза, че е достатъчно за възрастта му. Към 3 год.възраст  обикновенно от само себе си се забелват.

Вили, защо сте на АБ? И какъв?

# 500
  • Пловдив
Здравйте, мами!

Аз съм от юнските мами и ви чета с интерес. За да не ми се пълни повече ел.поща, давам запис. bouquet

# 501
АБ давам заради новия вирус първо бяхме на ксимебак който не помогна днес сме на аугументин. цял коктейл от лекарства си взимаме наред с АБ.мислех че ще сменим сиропа за кашлица днес обаче се оказа и антибиотика освен него.

# 502
Много неприятно Sad бързо оздравяване ви желая!

# 503
  • elhovo
Вили,бързо оздравяване и от нас!

# 504
благодаря ви. този път оздравее ли мисля да вземем имуностимуланти по схема защото все пак в къщи е и малката на брат ми разболее ли се единия следва и другия и таака си се влачим по един месец

# 505
  • София
Успех и от нас Вили Simple Smile

иначе се връщаме от ДК - 86см, 11,7кг. БИха му най-накрая шарките, другия месец дано се класираме за последната  Whistling

# 506
На нас ни е останала също пентаксим за биене,но ще е чак декември. Да минават вече тия ваксини,че всеки път треперя.
Ние вече въведохме и последните храни,който бях решила да поотложа във времето- боб,ядки и мед. Трите се приеха много добре и без никакви последици. Да ви питам кога мислите ,че е нормално да се осъществи първа среща със зъболекар? Аз на този етап не виждам как би станало,предвид факта,че зъбите му едвам мия и е борба,но пък от друга страна вече има 12 и си мисля,че може би е време

# 507
И аз, мисля че би било добре да го заведа на зъболекар, с 14 зъбки сме. Обаче и при нас миенето на зъби е борба и ми се струва, че ще е абсолютно невъзможно да го прегледа зъболекар в момента, аз на консултациите едвам го удържам  newsm78 може би след 2г., живот и здраве, ще го заведа.

# 508
И аз така мисля, като Гери, като станат 14 и да е след 2 год. Ние тъкмо вадим кучешките. Днес и имаме напредък. Баба, която е специалист по ангини [понеже аз карах по 6-8 на година] каза, че гърлото му вече е добре Simple Smile
Гери, какви ядки дава и как? На нас само това ни остана. Мед си хапваме домашен, боб и леща не обича. Лещата на супа само горе-долу я яде. Прясно мляко не харесва нещо, дори и с какао и/или ванилия.

# 509
Olechka,Калоян бобовите култури ако са с цели зърна не ги тачи и ги плюе,за това му ги мачкам на по-едро и така няма проблем. По същия начин е и с всички видове месо-не ги иска и това е,накъсани на много ситно или пасирани без проблем приема.
Давала съм му първо смлени орехи,фъстъци и лешници в сладкиш или домашна торта,а сега вече като видях,че дъвче прецизно,започнах и цели ядки да давам и  той си отхапва от тях

Общи условия

Активация на акаунт