АПРИЛЧЕТО за плаж се стяга и към Слънчо се протяга :)

• 65 393
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • elhovo
и ние сме сложили тази ваксина,също на ръчичката и също никакви реакции.кръв и урина още април сме дали.моето момиче нещо не иска да яде сега в последно време на обяд.много ми  е трудно,дали от кътник номер 2 който е на ход,нали другите са подути де,но този е наред...дали от нещо друго,отказва ми и отказва.просто не знам какво да я правя и вече си мисля да пропуснем един ден обедното хранене,....и направо да спинка да я слагам.то голям зор така.тя винаги като ми е вадила зъби е отказвала но чак пък до тук ....и 1 лъж.да не вкуси....дано отмине бързо това че е гадно така.

# 196
И ние я сложихме. Тя се приема по-леко от другите. Ако има реакции ( много рядко) са след около седмица. Лек, бързо минаващ обрив.
И аз откакто навърши годинка му давам почти всичко. Минахме на кухня, Хер бебе. Хапва си всичко. Нямаме близка държавна, а и не ни е удобно време за взимане.
Наложи да възстановим кърменето заради зъбките. Само така се успокоява. Беше се отбил за около седмица.

# 197
Аз съм направо бясна и мисля утре да звъня в НЗОК и да подавам жалба към личната. Втори път водим малкия и тя отказва да ни приеме. Първият път отидохме за направление да пуснем кръв и урина преди месец,като и казах,че искам да отложим ваксината,понеже вкъщи имаше болен и не ми се рискува. Тогава направо ме натири от кабинета,да съм отидела на едно. Какво било това един ден изследвания,друг ваксина. Все едно има връзка...Премълчах си тогава,понеже си викам ,че така и така ще я сменяме юни месец,няма смисъл да се карам с нея. Хубаво,обаче юни само се подавали документи,а реално от юли сме при новата. Този месец трябва да подавам за детски и ще не ще днес ММ се прежали да го заведе при ЛЛ и тя направо го изгонила от вратата да ходел при новата си лекуваща,тя нямало да се занимава с нас. Питам-ако детето ми беше болно,а не за ваксинация,и тази нейна реакция застраши здравето му,какво трябва да се случи с тази жена????? Има ли право такъв човек да лекува деца  #Cussing out

# 198
Пуснахме кръв и урина и ние още на година.
Предпазливо го давам, понеже при другите ваксини вдигаше температура. А, захранването почти всичко хапва вече. Което му харесва, защото се оказва капризен  Crazy За мое съжаление, за кисело мляко не искаи  да чуе.

# 199
geri-gb, това,което пишеш е направо ужасно. Надявам се, да имаш време за занимавки и писане на жалби, че да я санкционират. Не знам, обаче, как ще докажеш, че ви е връщала 2 пъти..

Myrcella, и аз почнах да му взимам на Дани от частна ДК (ходя на работа и не мога да организирам нещата за държавната) - от два дни му взимам от Ян Бибиян. Харесва му, изяжда си нещата. И аз, като цяло, съм доволна, като изключим брашното в храната. Принципно, не готвя с брашно и не ми харесва много неговото наличие, но .... за жалост, нямам никакви сили, за да готвя всеки ден по 2-3 часа след работа.
Как са манджите на Хер Бебе? мога някой ден и тях да пробвам, за разнообразие Simple Smile

Хубав ден на всички, нищо че е дъждовен (поне при нас, в София) Simple Smile

# 200
geri-gb за такива лекари мога да кажа само едно  #2gunfire

Тропнете й с крак заплашете я с телевизия, я с нещо друго.... тая жена луда ли е! Как не ги търпя аз такива  #2gunfire

# 201
  • София
напоследък в такива случаи само господари на ефира "вършат работа"  ooooh!

# 202

Myrcella, и аз почнах да му взимам на Дани от частна ДК (ходя на работа и не мога да организирам нещата за държавната) - от два дни му взимам от Ян Бибиян. Харесва му, изяжда си нещата. И аз, като цяло, съм доволна, като изключим брашното в храната. Принципно, не готвя с брашно и не ми харесва много неговото наличие, но .... за жалост, нямам никакви сили, за да готвя всеки ден по 2-3 часа след работа.
Как са манджите на Хер Бебе? мога някой ден и тях да пробвам, за разнообразие Simple Smile

В повечето май няма брашно. Може да поръчаш за 2-3 дни да видиш как е. На нас ни я носят в 7:30.

# 203

В повечето май няма брашно. Може да поръчаш за 2-3 дни да видиш как е. На нас ни я носят в 7:30.
ухааа, толкова рано?! Ти в кой квартал си?

# 204

Да, понякога и в 7:10. Драгалевци.

# 205
Майчета, освен Панадол и вит.С, какво друго мога да дам за температура, че сме с 39  Cry нито е хремав, нито нищо, ама тая пуста температура Sad Падна днес навън и леко си обели челцето и се вкарвам в някакви филми да не я вдига от това, че си е ударил главата, но пък не падна чак толкова лошо. Педиатъра ми е първа смяна иначе бих го завела, а тя телефона много не си вдига...

# 206
Адашче,най-бързо и ефективно се сваля с течен аналгин. При температура от 38.5 до 39,2-39,3, капеш 5-6 капки и ги разтваряш с малко вода. Ако се повиши температурата над 39.3 капеш капки с броя на килограмите,които е малкият. Ако е 10кг-10 капчици,отново с малко водичка

# 207
Майчета, освен Панадол и вит.С, какво друго мога да дам за температура, че сме с 39  Cry нито е хремав, нито нищо, ама тая пуста температура Sad Падна днес навън и леко си обели челцето и се вкарвам в някакви филми да не я вдига от това, че си е ударил главата, но пък не падна чак толкова лошо. Педиатъра ми е първа смяна иначе бих го завела, а тя телефона много не си вдига...
Мисля, че се редуват Панадол с Нурофен, но най-добре да се консултираш с педиатър.
Иначе знам и за свещички Ефералган, че най-бързо сваляли.

# 208
  • elhovo
да се запишем че и ние днес сутринта пак вдигнахме 37.8.от зъбки ли е не знам веч1е,точно седмица мина и пак с Т.най бързо се сваля с течен аналгин и свещички ефералган,да.аз слагам ако е много висока първо свещички и после редъвам ако се поддържа с нурофен и хексалгин. днес и дадох само хексалгин,дано не вдигнем отново.направо като го гледам така милото ми детенце ми е много гадно.какви ли не филмии аз си вкарвам.дано са добре всички бебчета!

# 209
  • в 1001-та нощ

Ефералган свещички  Peace за бебета, разбира се  Peace

Температирата е доста висока - има два вируса - единият с по-висока Т е със зачервено гърло. Не е болезнено и се хранят. Другият е с повръщане, без разстройство.

Пробвай да видиш гърлото как е  Peace

За вирус аз давам осцилококцинум, витамин С и ако е с гърло Ангин Хил - хомеопатгия - по половин хапче - на два пъти. 

Общи условия

Активация на акаунт