АПРИЛЧЕТО за плаж се стяга и към Слънчо се протяга :)

• 65 406
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Мерси за топлото посрещане, момичета! Hug
gerryy3, весело море и много-много готино да си изкарате! Ние и това лято ще пропуснем морето, но просто няма как да си го причиним - едно, че мм е с кофти смени, ама това е по-малкият проблем. Но пък малкият дзвер хич няма да изтрае пътя - ще стигнем докъм Сливен и ще трябва да се връщаме Laughing Просто хич не седи, та засега ходим по басейни в града и околията, много му харесва и е голям зор да го измъкнем от водата. Laughing
Хриси е със 7 зъбчета само, 3 отгоре и 4 долу. От седмица чакам да избие четвъртият горе, ама не - не ще и това е.  #Crazy
olech_ka, да, това са му храненията - сутрин около 8 хапва 250 гр. кисело или прясно мляко с настъргани бисквити, около 12 хапва манджичка/супичка с десерт и следващото ядене е около 17 часа. Вечер, около 20.15-20.30 ч. някой път хапва кис. мляко, друг път не иска. Но някое плодче не отказва обикновено, но то е толкова малко, че хич не го броя за ядене. Отдавна си го изгради този режим, хапва доста, но и расте пропорционално на качените кг, а и е страшно активен. Та по-скоро минава за 2-3-годишно дете, отколкото за 12-килограмов пухчо Laughing 
Роден е на 9 април. Blush
Браво за изхождането на гърне!   bouquet

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 08:54 от Ръмжел

# 256
Веднага познах Хриси , много е порастнал. Ние минахме вече морето , но за седмица самоходихме при мъжа ми , че той работи в Несебър , тъкмо и хареса на Краси и трябваше да тръгваме , дано отидем още един път. За стоенето и аз се притеснявах , но се заредих с играчки , бисквитки , солетки и всичко беше ок. Мисля да не я взимам от седалката , когато пътуваме , за да се научи , че така се пътува, сигурността ми е важна. Утре сме на консултация и ще се отчета . Иначе сме с 5 зъба , от които един кътник. Изобщо не съм го разбрала, дано вс са така

# 257
Ръмжел, и моето момченце понася много зле пътуванията, но напоследък имаме известен успех. Започна да спи по-дълго в колата (преди само по 40 мин до 1 час и през останалото време ад). Сега като се събуди му пускам песнички и филмчета на един таблет, който сме закачили на стойка на задната седалка. Това доста помага. Свалих едно бебешко филмче Бебе Айнщайн, по което се заглежда. Като му омръзне започвам да му давам солетки (макар че е опасно по време на движение). Много помага и това, че се возя отпред. АКо съм при него отзад иска да го взимам и мрънка и протяга ръце.

Думички засега казва - ам ам, тате, мамо, како, ало, не. Брои до три, но май само аз го разбирам, защото звучи така: но, те, тли  Joy

И моето детенце има още 6 хранения на ден, както детенцето на olech_ka, само че едното АМ е сутрин, а не през нощта. Само да види някой да яде и си иска и той.

С гърнето, след няколко месеца мир и любов, в момента имаме "стачка". Не иска да сяда на него и всичко отива в пелените. А като бонус взе да ходи по голяма нужда по 2 пъти на ден  Laughing (преди беше по един).

Зъбки има 7, в очакване на 8-то сме. Аз мажа с Дентинокс, но ще го пробвам и този Калгел.

И аз желая на всички много хубаво лято  Grinning. Ние сме на море чак втората половина на септември.

# 258
Растат децата, Криси! И твоята кукла е прекрасна, само по снимки я виждам обаче, за съжаление Blush

До 1 час пътуване издържа, обаче за повече - почва да се мъчи да става от стола, реве, пищи, хвърля всичко, което му дадеш - само и само да стане. Та затова и умишлено целя да избягваме засега по-дълги пътувания.

За зъбките с нищо не го мажа, без друго нищо не му помага. Досега само последният зъб не разбрах кога е избил, за другите - то са чудесии, хреми, ревове...  #Crazy А като знам още колко много му остават... иде ми да се застрелям вече. Всичко друго е супер, обаче като се разкисели заради зъбите - ей, не мога. Това е нещото, което изцяло ме възпира от мислите за второ дете Mr. Green Не съм сигурна, че ще издържа, хаха!

# 259
И аз с нищо не мажа венците,когато ще избиват нови зъбки. За сметка на това седи на гърдата нон стоп. С предните зъби беше нервен само нощем и се кърмехме по 4-5 пъти. С предстоящите обаче е адски кисел и си дърпа блузата и денем. От както е на 10 месеца не суче на обяд,от годинката са му заменени всички дневни яденета и сега направо ме шокира как се присети да търси кърма. На него му е време да се отбиваме вече,а нашият все повече увеличава бозаенето

# 260
при нас добре мина пътуването неотдавна  Simple Smile, а беше сядала само на къси разстояния. не иска да я гушкам, но имам друг проблем  Confused не понася каишките, реве и ги дърпа, научила се е да си изважда ръчичките. така остава вързана само през кръста, което изобщо не върши работа при една катастрофа  Confused да не се случва  Praynig. или ще трябва да вземем ново столче, или не знам как да я накарам да не ги дърпа  ooooh!

# 261
Гери, 10,3 кг и 73 см - това са ни актуалните данни Wink

# 262
Значи сме с 3см по-високи,с 300 грама по-леки и с 3 зъба повече от вас

# 263
Значи сме с 3см по-високи,с 300 грама по-леки и с 3 зъба повече от вас
[/quote

Ха-ха, някаква магия около цифрата '3' Simple Smile
 да са ни живи и здрави всичките бебоци Simple Smile

# 264
И от нас отчет , днес бяхме на консултация 8.800 (+ 600гр за 3 месеца) 78 см (+4см ) . Ваксината за шарките пак не ни я сложиха.

# 265
Ей, мойто момче ли е най-трътлестото априлче? Laughing
titinq, отлагайте, че нали споделих Хриси какво го сполетя от нея... Че поне ако има реакция, да не се съчетае с жегите. Hug

# 266
Ние сме 12кг и 80см  Laughing

Малкия ми мъж така се е научил да хапе, какво ли не опитах за да го отуча, с добро не става, с лошо не става, имам чувството, че ще ми откъсне месо някой път... А и другите хапе, ужасно просто. Да не говоря и колко е буен, понякога чак неудобно ми става от другите майки като почне да скубе, удря с лопатката по главите, хвърля пясък в очите и тн. на другите деца. Някакъв съвет някой да даде  newsm78

# 267
Ами не я отлагаме по мое желание , имаше бактерия в носа и сега пак ще пуснем секрет да видим махнала ли се е. Нещо розово и било гърлото , ама да не правя нищо. Мен ме притеснява това отлагане , да не се зарази преди да сме я сложили , ама квото такова .

# 268
  • София
и ние заради розово гърло я отлагаме доста вече. Педи искаше да я сложим другата седмица на консултацията в петък, но след това сме почивка - та не ми се рискува.
Днес ще ходим на УНГ, че продължава малкия с тия хреми и чудеса и ми писва вече Sad
titinq, какви са условията да се вземе секрет. Сега АБ не съм слагала, но нещо друго има ли?

Иначе 12 зъба си има малкия хапльо, вече се виждат и двата горни кучешки, а долните само са надули венеца. И той обожава да подхапва тук и там, но се правим, че не ни боли и не му се смеем, че той обича да ни гледа реакцията явно. не е буен, особено с другите деца все още ги изучава. Не го водя постоянно по градинките и затова му е интересно.

Напоселедък като не му дам нещо и пищи, а аз отсреща не знам как да реагирам.

А иначе много обича да пътува и си гледа и разглежда, но и аз почти всеки ден го качвам в колата. Ако някой ден не излизаме преди да легне все бръмчи и утре ходим на бръмчалника Wink

интересуваме как се успивате? сега си лягаме и ъхъкам и така, но до кога  newsm78

# 269
Ani4ka,много лоша серия с боледувания сте почнали. Ние бяхме така от ноември до рождения му ден включително. Да чукам на дърво от тогава е здрав. Какво даваш на малкия за червеното гърло. Калоян последния път беше със силно зачервено,Тантум верде 1 седмица не даваше резултат и без малко да почнем АБ. На него Апимед орал спрей много му помогна. Буквално за 3 дни и нямаше и помен.
Аз също съм забелязала,че когато хапе и скубе,ако има реакция от моя страна ,каквато и да е тя,на него му става смешно и почва още по-настървено да го прави. Агресия не е проявявал никога,за това не знам какъв съвет да ти дам ,адашче. В последно време и той е много инатлив. Реши ли някъде да ходи или да прави нещо,кажеш ли "не"-не слуша,отидеш ли да го вземе и почват писъци,подритване с крака,увиване на осморка,рев. Отдавам го на период в развитието му и вярвам,че ще отшуми.
Приспиването при нас е още със сучене..не знам до кога така. Не иска по друг начин. Започват едни истерии,едно чудо. Вече се виждам и като пенсионерка да го кърмя,за да заспи   Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт