Работа, CV-та, HR-и, съвети - 44-та тема

• 54 188
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
Зависи къде точно са работите и каква е позицията от БТ, но бих избрала тази, на която ще вземам повече пари. В магазиина вероятно.

# 631
Имам интервю утре сутинта за представителна позиция, а нямам ни една риза Sad. Дали ще е много зле ако облека фанелка от тези дето са с яка и малко копчета?

Предвид времето мисля, че е ок. Иначе ако е хладно може да сложиш спортно сако върху фланелката. Може и друга блуза, която е по-официална и не е тениска, например. Ако имаш хубаво шалче ще придаде по-голямо усещане за официалност. Само идеи:)

# 632
Някой знае ли нещо за Луи Драйфус Комодитис?

За какви позиции? За Shared Service Center-a ли?

Позицията е EBS G&A Controlling Analyst.

# 633
Мерси, мерси! Приемам идеи всякакви. Аз съм спортен тип и всичките ми дрехи са тип всекидневни. Нямам време за гладене или по-скоро имам други пиоритети. Разбира се, ако ми се бяха обадили по-рано, щях да си купя, ама...

# 634
Аз пък мисля, че всеки човек трябва да има поне една риза в гардероба си, за да може да се представя на ниво където и когато е необходимо... но все пак да, въпрос на приоритети  Mr. Green

# 635
Ами за обикновена ИТ позиция е смешно да отидеш на интервю с риза. Все съм се надявала че ще работя това, а не секретарка, но уви. Приоритетът ми е да имам време да науча нещо, за да мога да си намеря желаната работа, вместо да купувам и гладя ризи. Заплатата не винаги е право пропорционална на облеклото. Ние се представяме със знания и умения, а не с ризи.

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 19:18 от celika

# 636
Аз пък останах с впечатлението, че позицията е "представителна".

Моето мнение е, че облеклото е много важна част в представянето на интервю. В крайна сметка си има някакъв етикет.

# 637
celika, малко извън темата, не знам какво точно с ИТ търсиш, но доколкото знам в сферата има голям недостиг на кадри и тези, които се занимават с ИТ много лесно намират работа  newsm78

# 638
Живея в Стара Загора вече.

Ами да, от представителните секретарки, а и позицията не се казва така.

# 639
Celika успех от мен   bouquet

# 640
Успех от мен!

# 641
Успех на всички от мен!  bouquet

Така съм се ядосала!
Преди месец мислех да напускам за друго предложение, но се отказах. Избрах по-сигурното и познато, пък и лоши отзиви получих за новата фирма.
Обаче в сегашната ми работа супер много нерви хабя! Направо си мисля да си подавам молба за напускане, макар че и заплатата, и работното време са добри... newsm78
Шефката ми постоянно е с какви ли не претенции, най-разбиращата, най-можещата, а всъщност нещата не стоят точно така. Лежи на доста стара слава, но е човек на шефа /разбира се/... Crossing Arms Не искам да описвам детайлно от какво съм недоволна, но е факт, че се замислям за напускане.
Проблемът, който седи пред мен, е двучесечния срок на предизвестие, което трябва да се отработи и знам, че ще ми вгорчат живота на максимум /така правят с всички напускащи/.
Текучеството е огромно, хората се задържат по няколко месеца, макс. 1-2 години и бягат. Аз вече съм 1 год. и се чудя какво да правя.....

# 642

По принцип са много стабилни. Мога да питам допълнително.

# 643

По принцип са много стабилни. Мога да питам допълнително.

В Понеделник съм на интервю. Интересно ми е как протича, има ли някакви тестове? И естествено заплащането. Идея си нямам в какви граници се движи заплата на въпросния Analyst, а сигурно ще ме питат какво очаквам. Много ще съм благодарна на всякакво инфо.

# 644
celika,  tkirilova  успех на интервютата  Flowers Four Leaf Clover

Вчера прегледах списъка с фирми, в които съм кандидатсвала преди 2-3 години. Сега отново правя същото ...... почти същото CV, с леки изменения.  ooooh! Никакъв шанс да ме харесат!

Общи условия

Активация на акаунт