Работа, CV-та, HR-и, съвети - 44-та тема

• 54 187
  • 722
  •   1
Отговори
# 720
[
Вчера прегледах списъка с фирми, в които съм кандидатсвала преди 2-3 години. Сега отново правя същото ...... почти същото CV, с леки изменения.  ooooh! Никакъв шанс да ме харесат!

Не говори така, дори и да ти е същото СВ имаш шанс, и ще те харесат, защо да не те харесат?   bouquet

# 721
Успех на всички от мен!  bouquet

Така съм се ядосала!
Преди месец мислех да напускам за друго предложение, но се отказах. Избрах по-сигурното и познато, пък и лоши отзиви получих за новата фирма.
Обаче в сегашната ми работа супер много нерви хабя! Направо си мисля да си подавам молба за напускане, макар че и заплатата, и работното време са добри... newsm78
Шефката ми постоянно е с какви ли не претенции, най-разбиращата, най-можещата, а всъщност нещата не стоят точно така. Лежи на доста стара слава, но е човек на шефа /разбира се/... Crossing Arms Не искам да описвам детайлно от какво съм недоволна, но е факт, че се замислям за напускане.
Проблемът, който седи пред мен, е двучесечния срок на предизвестие, което трябва да се отработи и знам, че ще ми вгорчат живота на максимум /така правят с всички напускащи/.
Текучеството е огромно, хората се задържат по няколко месеца, макс. 1-2 години и бягат. Аз вече съм 1 год. и се чудя какво да правя.....

В абсолютно същата позиция съм, и днес служебният ми телефон се запали, добре че идния петък съм на интервю, и то за сходна позиция, но в НЕбългарска фирма.....

Тъпото е, че си харесвам работата, която работя едва от година, и дори мисля, че попаднах на това, което искам цял живот да правя. Пък и заплатата е прилична, и работното време е редовна смяна. Но системното работене в събота и неделя от вкъщи и малоумник над главата ми ми идват в повече.

# 722
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=170.0;topic=854339.msg31 … 76572#msg31076572

Новата тема , с малко по различен вид и малко нови сайтове   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт