След 10 часа на крак последното, което ми трябва, е някой екстроверт да ми висне на главата да поконтактуваме. Съжалявам, че на някои това им се вижда кифленско или егоистично, но всеки си има виждане как да прекарва времето си.И какво толков ти е направила реално тази девойка? Аз бих откачила при конфигурация 6+1, както сте били вие, особено ако някой предявява претенции към мен да се съобразявам с него. Аз не видях тя да иска да й скачате като кученца, но за сметка на това твоите претенции към нея чет нямат.
За детето също не съм съгласна. Три домакинства сте били под един покрив - извинявай, но не може и трите само твоето дете да гледат и за него да работят. Тя е там да прави семейство и дете с брата, не да се включва грижите ьа вашето дете. Не можеш да изискваш това от нея, а ти го правиш.
Сурвачката и тя - каката, ако не е искала/имала пари да даде, какво правим? Пак се чудим как да обясним. То големите обяснения, докладни пишете все едно.
Ограничи контактите - за теб тя е кифла, но за нея ти си досадница, барабар с детето ти. Не целя да те обидя

Горката, какво ли ти е било като не си знаела за бебето на девера си