Бродирана красота - Тема 130

• 74 206
  • 713
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Момичета, аз като една пишман гобленарка си взех в Бургас едно гобленче. Ей това

Проблемът е, че гобленчето не е оригинално и схемата е отвратителна. Обаче аз нали нищо не разбирам та се набутах в едно магазинче и не съм предполагала, че може да купя нещо, което вътре няма дори номера на конците. Но, няма да се оплаквам  Wink
Въпросът ми е дали някъде в нета има читава схема на тоя букет, че да не си вадя очите с пустото ксерокопие...

# 646
Момичета, аз като една пишман гобленарка си взех в Бургас едно гобленче. Ей това

Проблемът е, че гобленчето не е оригинално и схемата е отвратителна. Обаче аз нали нищо не разбирам та се набутах в едно магазинче и не съм предполагала, че може да купя нещо, което вътре няма дори номера на конците. Но, няма да се оплаквам  Wink
Въпросът ми е дали някъде в нета има читава схема на тоя букет, че да не си вадя очите с пустото ксерокопие...

Бързо кажи, кое е това магазинче и снимай опаковката.

# 647
  • БЪЛГАРИЯ
           Привет, Vache, не знам дали реално помагам, защото не зная чия разработка сте си купили. Намерих това, като признавам, че не съм търсила усилено: http://www.liveinternet.ru/users/5264647/post325233948/          и          http://www.liveinternet.ru/users/nata_sav/post351282069/ . Успех! Simple Smile

# 648
  • София
Магазинчето е след Тройката към часовника. След Билла има една пресечка. По нея се отива в малко магазинче, в което продава мъж един. Опаковката я снимах, ще я кача после.
ФинЕти, мерси много за схемите. Какви ключови думи търсиш? Аз на руски се опитах да скалъпя нещо, но не успях да намеря...

# 649
Магазинчето е след Тройката към часовника. След Билла има една пресечка. По нея се отива в малко магазинче, в което продава мъж един. Опаковката я снимах, ще я кача после.
ФинЕти, мерси много за схемите. Какви ключови думи търсиш? Аз на руски се опитах да скалъпя нещо, но не успях да намеря...
Сетих се кой е, не знаех че продава такива комплектовки. Но пък без да съм видяла опаковката ми е трудно да преценя. Мисля Иван се казваше.

# 650
  • София
Аааа, ми чакай значи да снимам всичко, защото преди три дни си взех едно пиленце от павилионите на гърба на макдоналдс и беше съвсееем различно.

Редактирам, за да пусна албума
https://plus.google.com/photos/105034408781314926831/albums/6186310844251766801
 Снимала съм всичко, което имаше в пликчето.
Също съм снимала пиленцето на RTO

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 00:16 от Vache

# 651
Явно се е появил нов комплектовач. Това "Лазур" Бургас за първи път го чувам. Поне да знаех,  чий е оригинала...

П.П. Вече разбрах - на схемата, която ФинЕти е дала се вижда печата на Милена стил.

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 08:03 от pticasprujina

# 652
  • БЪЛГАРИЯ
         Здрасти! Търсих по изображение и с: "букет", "букет с рози", а на МС е "Букет с пъстри рози" (???).
         Птица, не знам кой е първообразът на този гоблен, но срещнах и други разработки, на които обаче, не намерих схеми (отново казвам, че не съм търсила усилено!).
         Иначе, докато си навирах гагата тук- таме, се влюбих в тези хризантеми: http://imgbox.com/MPdp3afU . Дано се харесат, та да ги бодне някой, много са шармантни! Heart

# 653
  • София
Здравейте момичета, Hug Hug Hug
Много неприятно с тези "оригинални" гоблени на незнайни автори  Stop

Минавам само да ви кажа, че конците от Дим пристигнаха и съм много доволна.
Така че ако някой не му достигат да пише смело.  Hug

# 654
  • София
П.П. Вече разбрах - на схемата, която ФинЕти е дала се вижда печата на Милена стил.
Да, и аз видях печата. Но на Милена стил пише, че са с ариадна конци, а на тоя от Лазур са дмц. Отпечатах сега на Финети схемата и ще сравнявам дали отговарят знаците. За търсенето и аз така ги пуснах, обаче вероятно има проблем с доставчика, защото не отвори схемите на руския сайт, а през телефона ги свалих.
Много благодря за помощта, момичета! Финети  Hug
И още един въпрос.. Нали мога този гоблен да го направя с кръстчета, защото никога не съм шила гобленов бод. То не е късно да се опитам, но ако може с кръстчета бих го направила така. Още повече без грам описание...

# 655
  • БЪЛГАРИЯ
           Vache, лично аз, точно с кръстат бод бих го работила- гобленовият изобщо не ми харесва. А и тук не виждам да има някакви специални изисквания, така че, смело напред! Надявам се да виждаме и етапи, защото изглежда много свеж и колоритен (и готовите, на които попаднах, бяха супер!). И още, ако не бъркам, трябваше да има номерата на ДМЦ на някоя от картинките... Спорна работа! Simple Smile

# 656
  • с.Николово, обл. Русе
Vache обаче си вземи панама за кръстчета, че за този гобленов бод сигурно ти е сложена от българската. Може и проблем с конците да имаш - да не ти стигнат пак поради същата причина.

# 657
  • там където има винаги вятър
Ето ги моите единици за картички

А тия съм ушила, ей така - да има готови  Wink

За внучката още  newsm78

Вие какви неща шиете, а пък аз дребоси  Embarassed

# 658
  • с.Николово, обл. Русе
И аз съм на дребоси:

Има си и другарче, но май ще разнообразя с друго моделече, че сините нюанси ми дойдоха в повече и после ще го ушия и него. А трябва да видя дали имам и подходящо картонче за картичка.

# 659
  • София
Финети, много е красив изработен, аз го видях готов и затова го взех. Ще го пусна като го ушия. Аз се чудех тези номера в табличката дали са на дмц...  Rolling Eyes Иначе взех разграфена панама, иначе не мога....

Общи условия

Активация на акаунт