Искам да кажа ... (35)_04.05-10.05

• 40 400
  • 874
  •   1
Отговори
# 480
Ох, ужасно се притесних.... обади ми с синът ми току що от Шумен. След като 3 часа чакаха да ги настанят в хотела се оказа, че от друго училище са им заели местата, защото решили да дойдат повече от първоначално предвиденото и за да са всички на едно място и бла-бла-бла и нашите ги закарали някъде си в някакво природно училище да спят. Страшна мизерия било, с обща супер мизерна тоалетна на етажа, със счупени прозорци и една единствена крушка на тавана, а контактите в стаята били с оголени жици Shocked

Кажи на Антигона да отиде да го нагледа. Ако искаш аз ще й кажа.

# 481
Ще се перат килими   bouquet
Намерих и кой прозорците да измие Wink
Другото почистване си е за мен.
От както съм се прибрала, край няма  wash     и  hang    и    1ironing
А, и подреждането на гардероби.
Приготвянето на багаж за пътуване е далеч по-лесно от оправянето му след това.

# 482
  • София
Момичета, благодаря ви, благодаря ви много за страхотните пожелания! Направихте ми деня красив  Blush  Heart Eyes
А Одри вчера и днес е просто невероятна!
Получих страхотен подарък, изкараахме страхотен ден! Сутринта спрях и антибиотика, така че и чаша вино си позволих тази вечер.
Жаки,  Hug Супер ми става жал като те чета.
Онна, пиши на Антигона. Ние от Искам да кажа ли сме или що!

# 483
  • Варна
Онна, неприятно, но ти просто предупреди да не пипат жици и т. н.
За децата комфортът на някакви стаи не е на първо място. Ще се забавляват с другарчетата.
Моята девойка нали ходи на лагер през пролетната ваканция. Оказа се, че стаите двойка са всъщност със спалня за двама. А моята беше в апартамент за 3 души и за да няма изолиран на легло в другата стая, трите девойки са спали на спалнята. Много хубаво си изкарали.  Laughing

# 484
Цветунко, какво ми е невероятното?  Thinking Mr. Green

# 485
  • София
Цветунко, какво ми е невероятното?  Thinking Mr. Green
Шшшшт, тайна!  Heart Eyes

# 486
  • В Космоса
Цвети, ти не празнуваш ли, бре!?

# 487
  • София
Днес празнувам с децата и ММ. В неделя-по-качествено. Ама минах да ви благодаря, че така ми заредихте деня  Hug

# 488
  • Euskal Herria
Днес празнувам с децата и ММ. В неделя-по-качествено. Ама минах да ви благодаря, че така ми заредихте деня  Hug

И за доказателство за качественото празнуване - очакваме снимков мат`рял!  Wine Glass cheers

# 489
  • Ямбол
Приемам предложения за гурме сандвичи, които ще се правят в часа по трудово в училище. тоест да могат да се носят продуктите и да не е много сложно.

Дъщеря ми имала идея за любовен сандвич. Питам я какъв е тоя любовен сандвич и тя ми каза, че щяла да изреже хляба във формата на сърце. И дотук ѝ се изчерпаха идеите за гурме.

# 490
  • София
Оффф, получих бърнаут. Съседката ми отгоре приблизително от година и половина скача на въже. Няма лошо, правеше го в нормално време - 9 вечерта. От два месеца насам нашата започна да скача в 23 ч. над спалнята ни. В моментите, когато съм будна търпях, с леко попържване, но тази вечер откачих и набарах някакъв дървен прът от старото легло на Кати и като започнах да думкам по тавана... Онази ми ти гимнастичка веднага спря, при което използвах настаналата тишина да се изкрякам, включвайки думите `овца` и `върви на майната си`.  Crazy Не съм много горда от себе си, но след като й дадох достатъчно време сама да се чатне, че това не е най-подходящият момент от денонощието да ни се халосва над главите, реших, че е време да я известя. По най-отрезняващия за нея начин.  Mr. Green И честно да си призная - чувствам се по-добре.

# 491
Оффф, получих бърнаут. Съседката ми отгоре приблизително от година и половина скача на въже. Няма лошо, правеше го в нормално време - 9 вечерта. От два месеца насам нашата започна да скача в 23 ч. над спалнята ни. В моментите, когато съм будна търпях, с леко попържване, но тази вечер откачих и набарах някакъв дървен прът от старото легло на Кати и като започнах да думкам по тавана... Онази ми ти гимнастичка веднага спря, при което използвах настаналата тишина да се изкрякам, включвайки думите `овца` и `върви на майната си`.  Crazy Не съм много горда от себе си, но след като й дадох достатъчно време сама да се чатне, че това не е най-подходящият момент от денонощието да ни се халосва над главите, реших, че е време да я известя. По най-отрезняващия за нея начин.  Mr. Green И честно да си призная - чувствам се по-добре.
Joy Joy Joy Joy Joy
Това не е бърнаут, а чисто и просто ти е паднало пердето...

Ами така де-представям си кво е да ти скачат на въже отгоре..ох, ужас...

Аз едно време като дете скачах  на ластик, закачен на два стола. След поредното "ве-се-ло па-ля-че" се чу думкане и подобни епитети отдолу... hahaha

А пък и тенис играех на калканната стена на съседния блок-човекът излезе по пижама и ме подгони с един прът като крещеше как бил нощна смяна, и се чуха думи като "копелета, келеши и да ви ...е.. майката".

# 492
  • София
Герри, нека си скача тая... мдааа и `дива коза` я нарекох, но в разумно време от денонощието. Тя и на работа не ходи, че е творческа натура и за такива като нея е много трудно да подхванат нещо, така че цял ден има на разположение за гимнастики. Ай сиктир, то търпях, търпях... Не че късно нощем като се награби с мъжа си не квичи като заклано прасе, при все, че има по-малко дете от Кати. Тапи в ушите ли слагат на горкото човече, не знам.
Сега ви пожелавам лека нощ, че утре в 10.30 имам уговорка с приятелка да ходим на шопинг. Тъкмо да сефтосаме най-новата отсечка на метрото.

# 493
Човекът, който винаги ще е важен за мен, не ми честити рождения ден. Едва ли дори си спомня, че е бил част от живота ми....

# 494
  • Пловдив
Човекът, който винаги ще е важен за мен, не ми честити рождения ден. Едва ли дори си спомня, че е бил част от живота ми....
Тук сме "Искам да кажа" и пишем като гледаме да се вижда кой пише, анонимно творят в "365 тайни от моя живот".

Общи условия

Активация на акаунт