Искам да кажа ... (35)_04.05-10.05

• 40 195
  • 874
  •   1
Отговори
# 315
Оооо Тони  Hug уелкъм бек дет се вика  Mr. Green

# 316
Добре дошла, Тонка!
Разказвай, и снимки чакам.
Аз мисля да видя Прага през август.

# 317
Наледах ви набързо, но Чек - много се радвам за теб  Hug И за всички хубаво изкарали по почивките, било и с много път  Wink

Аз вчера се размазах от мързел - цял ден на шезлонга под сянката с книга, торта, кафе, малко дрямка и после 20 км. с колелото до една полянка с приятели. Днес много ми се спи, а имам много работа, затова ви навестих чак сега за малко. Искам да си ходим, довечера сме с приятели на сирена и вино (аз голям режим удрям  Laughing, поне тренировките правя).

# 318
Здравейте, дами!

Тонка, добре завърнала се!

Благодаря на всички за стиснатите палци, брат ми е добре, няма му нищо сериозно. Отдъхнах си. Сега чакаме сватбиии  newsm44

# 319
  • София
Благодаря, момичета!

Добре дошла, Тонка!
Разказвай, и снимки чакам.
Аз мисля да видя Прага през август.
Алеиша, обещавам снимки, но чакам тия дни да си обменим снимките с нашите приятели и тогава ще подбера. А ти ще ги видиш и на другото място.  Wink
Ако решиш да пътуваш към Прага и имаш някакви въпроси, насреща съм.

# 320
# 321
Стана, окончателно стана, подписах договор. Party Почвам не този понеделник, а следващия. Ще взема да взема мъжа, няколко бири и да се размажа на плажа.

Тонка, добре завърнала се. Hug Давай снимки. После ще чета назад да видя какво става.

# 322
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хехе, минах и аз по диагонал по страниците да ви видя какво сте правили, докато ме нямаше.

Честити да са именяците, живи и здрави да са!

Видях бонбончето на Белла, мнооого сладко и с какви краченца само!
Мернах Нино и малко ми стана криво, че си взе лятна отпуска от форума, ама пък щом така й е по-добре - нека.
Успокоих се за братлето на Алечка, зарадвах се за сватбата на Цветината сестра - обичам сватби и младоженци. Да са живи, здрави и безкрайно щастливи им пожелавам!

Страхотна новина от Чек! Наистина си е за радост и за гордост. Браво, Чек, покажи им!
Умирам от кеф когато българи си работят по специалността в чужбина и от яд, когато им се налага да зарежат професионалните си знания и умения и да вършат по-нискоквалифицирана работа, за да оцеляват.

Естел и Тонка - много картинни разкази за приключенията ви. Естелче, представих си всичко. Може да слагат вестници заради мухите - аз имам впечатления от разни места, когато се е случвало да ходя на селото на някой познат, че когато има мушама на масата, наоколо е пълно с мухи. Обяснявам си го с това, че мушамите нещо все са лепкави сякаш. (Не мога да понасям мушама, признавам си. Още като бях дете ги мразех - у дома се хранехме на покривка само в почивните дни и на празници, през седмицата на мушама. Още тогава се зарекох, че когато имам свое семейство, ще ядем само на бяла покривка. Изпълнила съм го, единственото ми отстъпление е, че понякога покривките ми са пъстри или в друг цвят.)
Тонка, много се кефя на чувството ти за хумор - смях се на децата, представени за петгодишни Joy

Янтра много ме накра да се замисля. Припомних си всички познати семейства с повече от 2 деца - имам доста с по три, три с по 4 деца и едно с пет. Винаги има някакви конфигурации, променливи във времето в някои случаи. Най-близкият ми пример е с по-големи брат и сестра, които възприемат малката сестричка (4 г.) като някакъв навлек и натрапник и непрекъснато я гонят от стаите си и тя все плаче и тича при майка си, защото й тръшват вратата под носа и не я искат.

Мисля като Даун - приятели ще възстановят баланса донякъде. Когато пренебрегнатото дете си има своя среда и свои довереници, ще се почувства по-добре, а ми се струва, че и братята ще проявяват по-голям интерес към него, ако видят, че не е само, че някой друг го цени, обича и търси. Мисля, Янтра, че трябва да акцентираш върху добрите страни на характера му, да ги споменаваш често пред другите двама, защото всеки има добри и лоши страни. Да им "отвориш" очите за ценното в него.
Като цяло съм оптимист за бъдещите им отношения.

Оставих Джули за накрая. Специално искам да ти кажа, Джули, колко се зарадвах, че този доктор ти върна куража и ти даде добри насоки и надежди. Толкова различно звучиш сега, че и на мен ми се поотпусна сърцето. Вярвам в успеха ви.

Аз бях на вилата тия дни, вчера всичката ми челяд и майка ми бяха при мен, спретнах им Гергьовден с печено агне, пресни картофи и други благини, след обяда се излегнаха на поляната да се пекат, а малките с бебето си тръгнаха, че нещо беше кисело, милото - от зъби ли, от невъзможност да заспи ли, не се разбра. Беше чудесен ден - топличък, зелен и пъстър. Слънчев и небесносин.
Майка ми беше най-щастлива. Пожела ми да дочакам старини като нейните - толкова почитана, обичана и уважавана, както тя се чувствала...
Не е лошо пожелание...

# 323
Стана, окончателно стана, подписах договор. Party Почвам не този понеделник, а следващия. Ще взема да взема мъжа, няколко бири и да се размажа на плажа.

Тонка, добре завърнала се. Hug Давай снимки. После ще чета назад да видя какво става.

Честито, Чек! Успех ти пожелавам и да ходиш с удоволствие на работа и с удоволствие да се прибираш вкъщи! (Това е рецепта за щастие. Joy)

# 324
Честито, Чек, отново! Много успехи в работата и най - вече удовлетворение.

Светълчо, а бе пак ми напълни очите със сълзи, значи.  Crossing Arms  Hug

Добре дошла, Тони!

# 325
Чек, честито  за  работата.

Уффф не знам какво  да  готвя  за довечера.  Дайте някакви идеи за  нещо бързо. Омлети ядохме  снощи.

# 326
  • някъде ... тук ...
Сирене по шопски Simple Smile

Чек, честито!

Тонка, много цветен разказ. Като си подредиш мислите, разкажи още Simple Smile

Един приятел и колега се е прибрал в България (а и по принцип живее оттатък океана) след 10 месечно пътешествие из Южна Америка и Южния полюс. Ще има презентация за Антарктика в един клуб в Сф и няма да мога да отида Confused Дано успеем да се засечем в близките дни....
Следя му блога, много увлекателно разказва и сигурно ще е много интересно.

# 327
  • София
Честито и от мен, Чек!
Много мързеливо ми е днес. Цял ден се подмотквам и гледам вечи 4-ти епизод от "Originals".

Чек, честито  за  работата.

Уффф не знам какво  да  готвя  за довечера.  Дайте някакви идеи за  нещо бързо. Омлети ядохме  снощи.
пица или това - бързо, лесно и изненадващо вкусно

# 328

Светълчо, а бе пак ми напълни очите със сълзи, значи.  Crossing Arms  Hug

Ванини, ама защо така newsm78 Нищо тъжно не съм казала...
Ще ти кажа нещо смешно за компенсация:
Скрит текст:
Прибира се мъжът, ядосан, крещи на жена си- Ти защо ми изневеряваш, а? Защо ме правиш на глупак?
- Аз? Да ти изневерявам? Няма такова нещо!
- Бе как няма, казаха ми хората, с някакъв водопроводчик си ми изневерявала!
- С водопороводчик?! Е това пък съвсем не е вярно!

Давам бърза рецепта на Сесили - окол 30 мин.:
Скрит текст:
Суфле от кашкавал

300 г кашкавал, 3 яйца, 3 с.л. брашно,1 ч.ч прясно мляко около 70 г масло, черен пипер.
Настъргваш кашкавала, разбиваш яйцата с брашното и млякото. Смесваш всичко на каша. На дъното на йенска тавичка стапяш маслото, после изсипваш кашата и печеш на 180 гр. докато се зачерви.
Много вкусно, за четири души обаче.  Със салатка много върви.  

# 329
  • някъде ... тук ...
Хехе, тази рецепта и аз я правя, обаче с моите ящни мъже стига само за гарнитура Crazy

Светалчо, много мило и хубаво пожелание!

Общи условия

Активация на акаунт