БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 45 565
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • София-Младост
Какво мога да направя с останал бульон, освен да добавя в ориз и да прибера във фризера?
Супа.

# 361
То най близкото до ума ама и супа не искам. Simple Smile Ако имате идея за нещо друго...?

# 362
  • Sofia
Във всяко ястие което готвиш може да го прибавиш,без да добавяш вода....

# 363
То най близкото до ума ама и супа не искам. Simple Smile Ако имате идея за нещо друго...?
тогава остава най-лесното - да го употребиш където искаш  Laughing
аз бих го употребил за направата на хляб, бих го изпил като чай ....

# 364
За хляб не се бях сетила! Само да ми остане време да меся - благодаря ви! Simple Smile

# 365
Имам питане. Доматено пюре, купешко, колко време може изкара в хладилник след като вече е отворено?
Разпределям във форми за лед, след като замръзнат (12-24 часа) вадя от формите и съхранявам в плик във фризера. Добавям направо замразени кубчета в яденето.

# 366
Имам питане. Доматено пюре, купешко, колко време може изкара в хладилник след като вече е отворено?
Разпределям във форми за лед, след като замръзнат (12-24 часа) вадя от формите и съхранявам в плик във фризера. Добавям направо замразени кубчета в яденето.
Това си е за хитринките. Hug
Не съм се сещала по този начин.

# 367
  • Sofia
Вчера купих от Лидл мармалад от домати,но никак не ми харесва....за какво мога да го ползвам?

# 368
Здравейте!
Вчера ни дадоха домашни, пресни яйца, обаче сме ги забравили в колата, където са и до момента.  Mr. Green Възможно ли е да се развалят толкова бързо, тъй като са на слънце?

# 369
метай ги в хладилника докато чакаш отговор.
после свари и изпържи по едно яйце. ако не ти харесват хвърляш цялата партида. ако ти харесват ... дай ги на мен.  Laughing

# 370
  • Sofia
Здравейте!
Вчера ни дадоха домашни, пресни яйца, обаче сме ги забравили в колата, където са и до момента.  Mr. Green Възможно ли е да се развалят толкова бързо, тъй като са на слънце?
опасно е,по-добре ги изхвърли Naughty

# 371
Здравейте!
Просто счупи едно и виж дали е развалено. Пресни домашни яйца не се развалят толкова бързо.

# 372
  • Mediterraneo
Здравейте!
опасно е,по-добре ги изхвърли Naughty

Чак толкова опасно не е. Яйцата да се чупят отделно едно от друго; ако има развалено, то ще си покаже. Баба ми съхранява по 1-2 месеца домашни яйца в стаята, никога не им е имало нещо.

# 373
  • Sofia
ама те може и да са се сварили или да се излюпят kyllmg... при силно слънце температурата в кола може и до 50-60 градуса да се вдигне....

# 374
  • Mediterraneo
И това го има  Peace Аз лично обаче не бих ги изхвърлила, без да проверя дали са годни.

Общи условия

Активация на акаунт